Wat onze klanten zeggen

20182017201620152014201320122011201020092008200720062005
zaterdag 26 december 2015
Albert J.
stempelkussen netjes ontvangen, ben er erg blij mee
zaterdag 26 december 2015
Fini B
Het bestelde stempel is inmiddels in goede orde ontvangen en reeds in gebruik in onze bibliotheek.
zaterdag 26 december 2015
Margriet J
Ja de stempel functioneert naar gehele tevredenheid! Dank u wel! Fijne kerstdagen en al het goeds toegewenst voor het nieuwe jaar.
zaterdag 26 december 2015
Joost
Ik had in mijn bestelling een foutje zitten. Ik was erg blij dat ik nog een nieuw bestandje kon sturen zonder extra kosten. Dus de klantvriendelijkheid en snelheid van reageren en het leveren van het product helemaal prima! Bedankt!
zaterdag 26 december 2015
Marieke P
Inmiddels is de (goed gelukte!) stempel bij ons afgeleverd. Dank voor de snelle service!
zaterdag 26 december 2015
Raymond K
De bestelling was al zeer snel bij ons binnen en keruig volgens verwachting. Prima service en snelle reactie. Dank en zeker aanbevelingswaardig. Fijne feestdagen.
zaterdag 26 december 2015
Danielle J.
Ik heb de stempel in goede orde ontvangen, waarvoor mijn dank. De manier waarop u mij geholpen heeft, daar ben ik u dankbaar voor. Aangezien ik zelf geen genie ben ik niet het maken van een passend ontwerp met de juiste afmeting of scherpte. Nogmaals mijn dank en een fijne jaarwisseling gewenst!
woensdag 23 december 2015
Lilith K
Ik kan alleen maar zeggen dat ik verrast was hoe snel het pakje hier was. En bovendien werd ik blij verrast door een heel vriendelijke jong man, die zo lief was om even te wachten tussen het moment dat ik boven mijn raam opende om te kijken wie er belde en het moment dat ik kwam opendoen. Ik heb geen parlefoon en het is niet altijd makkelijk om de trappen snel af te rennen. Ik woon op het tweede. De postmensen in België zijn veel ongeduldiger, dus uw man heeft me aangenaam verrast. Top! Wel vreemd dat hij geen enkel uitwendig teken vertoonde van een "leverancier" te zijn of bij uw firma te horen, hij droeg geen uniform of kenteken, had gewoon een warme wollen jas en muts aan. Maar goed... over de levering alvast niets dan tevredenheid aan mijn kant. Eén opmerking wel... uw factuur... er staat wel duidelijk op vermeld dat de prijs zonder BTW is, maar er staat nergens hoeveel het dan wel is MET BTW en er staat zelfs niet bij welk percentage BTW er moet toegepast worden. Ik heb uit eigen beweging 21% bij gerekend, maar ik heb geen idee of dat klopt. Dat zouden jullie wel op jullie facturen mogen zetten, dat zal veel vergissingen vermijden denk ik, als mensen gewoon het totaal van het factuur betalen zonder te zien of het met of zonder btw is. Voilà dit is mijn steentje dat ik bijdraag aan de verbetering van de activiteiten van uw firma. Ik wens jullie nog heel prettige eindejaarsdagen en een gelukkig nieuw 2016. Groetje, Lilith
maandag 21 december 2015
Antré S
Bestelling was snel en goed geregeld.
maandag 21 december 2015
H.K
Ik moet zeggen dat de afhandeling prima is verlopen . De kwaliteit van de stempel is ook goed. Wij zijn zeker tevreden . fijne kerstdagen en goede zaken in 2016
maandag 21 december 2015
Nicholas
Bedankt voor de stempel Ben zeer tevreden over de kwaliteit
maandag 21 december 2015
AJ
De stempel is vrijdag ontvangen!!! Helemaal zoals ik het verwacht! Dank je wel.
maandag 21 december 2015
Gerard van V.
De stempel is correct afgeleverd; prima werk!
maandag 21 december 2015
Renske
Hierbij een dikke ''DANK JULLIE WEL'' van een tevreden klant! Ik heb de stempels nu al binnen: geweldig! De hartelijke groetjes,
maandag 21 december 2015
LH
bedankt voor de supersnelle service.
vrijdag 18 december 2015
Hilde O
Bestelling is prima afgehandeld.
donderdag 17 december 2015
Guy L.
perfecte service! Bedankt !
donderdag 17 december 2015
Laura S
Ik ben ook zeer tevreden met de stempel.
woensdag 16 december 2015
Pete B
We zijn zeer tevreden met onze stempel. Nogmaals bedankt.
woensdag 16 december 2015
sv
TOP! Thanks.
woensdag 16 december 2015
Tonie S
Prima behandeling. Alles correct verlopen. Dank!
woensdag 16 december 2015
Maarten V
Wij zijn heel tevreden over de levering van de stempels. Korte levertijd, goede prijs en kwaliteit.
woensdag 16 december 2015
Joke
Ik ben heel tevreden. Prima in orde. Supersnelle levering+ mooie stempel. Groet Joke
woensdag 16 december 2015
Norine M
Graag geef ik aan dat de hele bestellingsprocedure tot aan de ontvangst van de stempel naar tevredenheid is verlopen. Snel, makkelijk geregeld. En een mooi stempel in ons bezit.
maandag 14 december 2015
Werner De P
We zijn heel tevreden over de kwaliteit en snelle behandeling van onze bestelling.
maandag 14 december 2015
Pieter vd B.
Prima afhandeling van de order en een snelle levering!
maandag 14 december 2015
Mireille S
Hartelijk dank voor de levering van de stempel, ik heb deze vandaag ontvangen en hij is perfect!
maandag 14 december 2015
Jeanpierre B
Alles in order J
donderdag 10 december 2015
H.F.
Alleen maar positief. Niets op aan te merken. Dank u
donderdag 10 december 2015
Piet B.
Qua feedback zeer positief. Gecontacteerd geweest voor meer info, meteen aanpassingen doorgevoerd en luttere dagen later alles in de bus. Prima service!
maandag 7 december 2015
Jan D
PRIMA VERLOPEN!!
maandag 7 december 2015
M J
Donderdag of vrijdag van verleden week, heb ik mijn bestelling gekregen, waarvoor ik jullie willen bedanken . Helemaal goed.
maandag 7 december 2015
Bemok
De stempels zijn super! Klaar en duidelijk, en.. Een supersnelle levering. Doe zo voort.
maandag 7 december 2015
Charles O
De bestelde stempel heb ik zaterdag ontvangen. Prima afdruk! Ik wil jullie complimenteren met de snelle aanpak met meedenken. Jullie zetten een hele goede prijs-kwaliteit verhouding neer. De factuur heb ik zojuist betaald.
maandag 7 december 2015
J ter l
Zeer tevreden met een goede stabiele stempel!
maandag 7 december 2015
D van M.
Dank weer voor de snelle service!!!! J
maandag 7 december 2015
E. (Erwin) M
Alles liep op rolletjes, de stempel is goed ontvangen en werkt prima. Dus alles bij elkaar: TOP !
donderdag 3 december 2015
Leo P
Prima geregeld
donderdag 3 december 2015
Dennis F.
Dank voor de snelle levering van de stempel. Hij is is in goede staat aangekomen en werkt perfect.
donderdag 3 december 2015
Hans L
Niets op aan te merken. Prima produkt. Uitstekende prijs. Goede service. Was niet geheel duidelijk dat het produkt uit Duitsland kwam en daardoor een iets langere levertijd had. Misschien handig dit te vermelden.
donderdag 3 december 2015
PH S
Keurige stempel en prima service
woensdag 2 december 2015
Kinga M
Thank You for following up. ·Final product is exactly as required.We are satisfied. ·Fast order processing + delivery. ·Staff of ''onlinestempels'' was very helpful and flexible. All together gives a POSITIVE impression.
dinsdag 1 december 2015
Peter Johan N
Hallo, de bestelling was perfect in orde en ik bestel binnenkort weer. Dank voor de goede zorg!
dinsdag 1 december 2015
Fred v
Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen. Ben 100% tevreden met de geleverde stempels.
dinsdag 1 december 2015
Bedankt, Carin, Cottons & more
Goedenavond, op 12 november had ik bij jullie een ini mini stempel besteld voor onze spaarkaartjes. In eerste instantie werd er vrijwel direct contact met me opgenomen dat de print niet helemaal scherp zou zijn. Vlak daarna een mailtje dat het er goed uitzag en bijgewerkt was. En wij vinden onze stempel fantastisch! Super service en zeker een goede kwaliteit!!!!
dinsdag 1 december 2015
Esther C
Wij zijn zeer tevreden met het product en de snelle levertijd!
dinsdag 1 december 2015
Harry L.
Pakketje paste niet door de brievenbus waar door ik het 4 keer ben mis gelopen. Heb vervolgens de buurman gevraagd om het pakketje in ontvangst te nemen. Maar was het niet gemakkelijker geweest als het door de brievenbus past?
dinsdag 1 december 2015
Edgar
Wij zijn zeer tevreden over de correcte bestelling en snelheid waarmee is gehandeld. Een dikke tien voor jullie bedrijf.
maandag 30 november 2015
Peter
Heb vrijdag eindelijk mijn stempel ontvangen (printy4922). Met de eerste bestelling is blijkbaar met de post iets verkeerd gegaan en hebben ze me een nieuwe gestuurd en deze heb ik uiteindelijk vrijdag ontvangen. Ik vind het alleen raar dat het beschermkapje er niet meer bijgeleverd word, terwijl een collega van mij bij trodat zelf dezelfde stempel vorige maand bestelde (ook een rode) en dat kapje er wel bij zit en bij jullie blijkbaar niet. Zo druk ik de stempel in mijn jaszak soms per ongeluk in en dat is niet de bedoeling en zo zal de inkt ook sneller drogen want alweer meerdere kosten met zich zal meebrengen. Ben heel tevreden met de geboden oplossing van het mislopen van de eerste stempel maar niet van het product zelf bij jullie. Sorry
maandag 30 november 2015
Kim S
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van de stempel.
vrijdag 27 november 2015
Sarah Van H.
Graag laat ik jullie even weten dat ik zeer tevreden ben over mijn bestelling. Kort samengevat: goede service (er werd een ander formaat voorgesteld omdat dit beter uitkwam), zeer snelle levering (slechts enkele werkdagen) en de kwaliteit van de stempel was zeer hoog. Er zat veel detail in ons ontwerp en dit is perfect overgezet in de stempel. Als ik ooit nog stempels nodig heb, kom ik zeker terug. Hartelijk dank.
vrijdag 27 november 2015
Huibrecht P
De stempel is goed aangekomen en werkt prima. Bedankt en vriendelijke groeten
vrijdag 27 november 2015
Jack S
Wij zijn zeer tevreden over de levering en het product. Maar een puntje dat even onduidelijk was. Ik kreeg een bericht dat het was verzonden en toen duurde het nog 4 of 5 dagen. Dat is geen probleem maar we zijn tegenwoordig gewend dat het dan een dag later op de mat ligt. Dus ik heb 4 dagen voor de voordeur gezeten om op het pakketje te wachten :-). Ik bedoel te zeggen misschien dat dat deel wat beter gecommuniceerd kan worden. Dus dat er na verzending nog een dag of 4 tussen zit. De volgende bestelling zal zeker weer via jullie gaan. Dus nogmaals tevreden.
vrijdag 27 november 2015
Vivian D
Levering was goed en snel. Dank.
vrijdag 27 november 2015
Arnold K.
Goede prijs, snel geleverd, en het belangrijkste is dat de stempel erg mooi is geworden en het goed doet. Wij zijn er zeer tevreden over.
vrijdag 27 november 2015
Ricardo P
Bedankt dat u ons heb geholpen. We zijn er zeer tevreden mee, een hele goede service . Ik vraag me alleen af, hoe lang de stempel meegaat?
donderdag 26 november 2015
Ramon de J.
Binnen acht werkdagen de stempels ontvangen. Geweldig resultaat tegen zeer acceptabele prijs. Ben zeer tevreden. Na de bestelling via de mail nog een terugkoppeling ontvangen omtrent een afwijking in de afmeting. Prima opgelost en geadviseerd!
donderdag 26 november 2015
Dominique F
Alles ok!
donderdag 26 november 2015
Thomas L.
Vanuit de gedachte dat een compliment altijd aangenaam is om te horen: ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Tijdige levering. Topkwaliteit. Enkel lof.
woensdag 25 november 2015
David Q
ben er terveden over
maandag 23 november 2015
Peer D.
Hartelijk dank voor de stempel die ik van u mocht ontvangen. De stempel is wel wat later afgeleverd da ik had verwacht, maar binnen de tijd dat ik deze zelf moest afleveren. De kwaliteit is goed en ik ben verder tevreden over de hele bestelling.
maandag 23 november 2015
Stefan Van R.
Alles was ok. Merci voor de snelle service!
maandag 23 november 2015
Josje G
De stempels zijn goed ontvangen en voldoen aan de verwachtingen. Tip: laat de reviews en de feedback op je webwinkel invullen dat kan voor je webshop en je klanten werken.
maandag 23 november 2015
Ilonka K.
Voor verzending naar particulieren zou het praktischer zijn om een organisatie te gebruiken die kleine stempels in de brievenbus doet. DHL heeft een voor particulieren minder makkelijke website om afspraken te maken en rekent er op dat je de hele dag(dagdeel) gaat wachten tot men langs komt.
maandag 23 november 2015
Jaap S
Ben tevreden over het product. Alleen de verzending duurde lang. Het was niet duidelijk dat deze vanuit Duitsland zou plaatsvinden. De levering duurde daardoor langer dan verwacht.
vrijdag 20 november 2015
Dorien S
Wij zijn zeer tevreden ver de uitvoering van onze bestelling. Zie bijgevoegd de eerste resultaten van het gebruik van de stempels Hartelijke groet
vrijdag 20 november 2015
Kathleen
Wij waren zéér tevreden over onze eerste bestelling/levering. Prima service!
vrijdag 20 november 2015
Ad van L
Het is perfect gelopen,
vrijdag 20 november 2015
Harriet J
De stempel is prima! Alleen hij is een beetje lang onderweg geweest. Maar toch nog op tijd gelukkig. Als u op Facebook zit, geef me een like! Hoe meer klanten, hoe vaker ik een stempel nodig heb :)
maandag 16 november 2015
Isa
Dank je wel voor de mooie stempel. Ben zeer tevreden, ook over de feedback i.v.m. kwaliteit van de aangeleverde afbeelding. Een opmerking: de stempel was voor gebruik met lichtblauwe inkt. Wel jammer dat er zwarte inkt op het kussen aanwezig was. Maar dat is ondertussen opgelost. Mooie dag gewenst!
maandag 16 november 2015
Marjan L
Wij hebben de stempel in goede orde ontvangen en de kwaliteit voldoet aan onze wensen.
maandag 16 november 2015
Jack S
De stempel is in goede orde ontvangen net dus maakte me zorgen om niets. Zie er goed uit.
maandag 16 november 2015
H. de M.
Dank voor jullie service en meedenken
maandag 16 november 2015
Kim G.
Met veel plezier voldoe ik aan het verzoek feedback te geven. Het was een geweldige service-ervaring, dat ik via een mailtje met doorgifte van de bestelling van vorig jaar, onwijs snel; Een bevestigende reactie kreeg en de stempel direct in bestelling was genomen. In één woord: Superservice!!
zondag 15 november 2015
Soumaya V
Helemaal gelukkig met jullie stempels ! netjes op tijd, perfect uitgevoerd ! Dank ! x
maandag 9 november 2015
Johan de K
Alles is perfect gegaan
maandag 9 november 2015
Karen B
Helemaal goed! Bedankt voor de snelle en goed service!
maandag 9 november 2015
Jo K
Prima service!
maandag 9 november 2015
Arno G
Alles goed en netjes verlopen.
maandag 9 november 2015
Johan T
Wij hebben geen klachten of opmerkingen op onze bestelling en jullie levering. Is allemaal perfect gegaan.
maandag 9 november 2015
Edward A
The product is as I expected and very fast delivered. Thank you!
maandag 9 november 2015
Christiaan M
Ik heb de stempel in goed orde mogen ontvangen.
maandag 9 november 2015
Ina K
Niets dan lof. De bestelde stempels binnen zeer korte tijd in goede orde ontvangen. Ik zou zeggen: ga zo door!
vrijdag 6 november 2015
Mealynn W
Ik ben heel tevreden over de stempel.
vrijdag 6 november 2015
Michelle C
Ik heb onlangs een stempel bij jullie gekocht en wou ik laten weten dat ik tevreden ben met het resultaat!
vrijdag 6 november 2015
Willem-Jan L
Wij kunnen enkel maar melden dat wij uiterst tevreden zijn, zowel met de service als met de stempel.
donderdag 5 november 2015
Leen Van Den A.
zeer tevreden van de stempel. Goeie service, keurig geleverd( iets later dan voorzien,maar toch in orde gekomen, na een mailtje naar de dienst verkoop.)
donderdag 5 november 2015
World Bike
Was perfect! Dank u wel ??
woensdag 4 november 2015
Marc C
Ik heb deze gaan halen op post, het product is wat ik ervan verwacht had.
woensdag 4 november 2015
Emke B
Ik ben erg tevreden over de stempel die ik bij U bestelde. Ook over de service vooraf, nl. het omzetten van het bestand dat ik had in een bruikbaar bestand, en de correcte levering ben ik heel tevreden.
dinsdag 3 november 2015
Michel F
DHL heeft slecht werk geleverd. Mijn pakketje stond op een stoeprand in een andere wijk in terneuzen. Een dame is zo vriendelijk geweest om het pakketje zelf bij mij aftegeven. Ik heb haar later nog opgezocht met een bloemetje als dank. De stempel is oké.
dinsdag 3 november 2015
Hetty H
De stempels zijn precies zoals ik bedoeld had. Dus helemaal goed. Wellicht tot de volgende keer.
dinsdag 3 november 2015
Silke F
graag geef ik feedback op uw vraag: - ik ben zeer tevreden! Het eerste zoekcriterium was de prijs incl verzendkosten, ik heb ca 5 verschillende online aanbieders vergeleken. Tegelijk moet de website vertrouwen wekken dat ik de kwaliteit ontvang die er aangegeven wordt. Een grote plus is dat de site overzichtelijk is en ik in stappen de gewenste stempel kan kiezen (type, maat,enz.) De levering was snel en de kwaliteit is prima. Fijne dag verder!
dinsdag 3 november 2015
Saskia S
Ja zeker en we zijn heel blij met de stempel. Wel heeft het ongeveer 5 dagen langer geduurd dan verwacht...
maandag 2 november 2015
Jan Martijn O
ben zeer tevreden over levertijd en kwaliteit van de stempel
maandag 2 november 2015
Sebastian C
"Makkelijk stempel gemaakt en snel geleverd"
maandag 2 november 2015
Kristina W
Alles was prima in orde! Snelle levering, goede stempel, goede prijs! Dank!
maandag 2 november 2015
Rina H
Onze stempel voldoet aan onze wensen.
vrijdag 30 oktober 2015
Conny H
Perfecte en snelle service !
vrijdag 30 oktober 2015
Mark J
Zeer tevreden met de service! Snel, kwaliteit, correct,. Proficiat!
vrijdag 30 oktober 2015
Jordy R
2 x besteld, 2 x perfect !
maandag 26 oktober 2015
Wim S
De stempel was prima. Alleen vrijdagmiddag bericht ontvangen dat de stempel was afgestuurd. De vrijdag daarop was de stempel binnen. De postzending duurt te lang naar mijn mening.
maandag 26 oktober 2015
Vital S.
Perfecte service, betaling na levering schept vertrouwen. Mijn referentie voor aankoop stempel! Een zéér tevreden klant.
maandag 26 oktober 2015
Yvon B
De stempel is ontvangen en werkt perfect!! Hartstikke bedankt voor de snelle, goede service en kwaliteit!
maandag 26 oktober 2015
Lisa H
Prima stempel! Kan er niet meer of minder van maken! En ook precies zoals het voorbeeld. Dat is ook altijd fijn! Dank!
maandag 26 oktober 2015
Marcel H.
Zeer tevreden
donderdag 22 oktober 2015
Dick B
Eenvoudig geregeld op de website , goede procesinfo en snelle levering.
donderdag 22 oktober 2015
Hein D
De door ons aangeleverde afbeelding had niet de juiste extentie. Dit is prima opgepakt door jullie waardoor we nu een duidelijke stempel hebben. Dus goed geregeld! Alleen de levertijd was langer dan gezegd, maar dit was geen probleem.
donderdag 22 oktober 2015
Heidi V
Heel tevreden over de levering, dank je!
donderdag 22 oktober 2015
Joro
Ben tevreden met de geleverde spullen
donderdag 22 oktober 2015
Enya
We hebben de stempel ontvangen en zijn erg tevreden met het resultaat!
donderdag 22 oktober 2015
Dolf A
Stempels zijn in goede orde ontvangen en zijn tevreden met het product Een idee van mijn kant. De gebruikers van deze stempels zijn mensen die de stempels in een koffer en soms in hun overall mee slepen. Als er een hardcase/beschermdoos zou zijn, zouden we die wellicht ook besteld hebben. Geen idee of daar een grotere markt voor is. Ik bescherm de stempel vooralsnog zoals op aangehechte foto
donderdag 22 oktober 2015
Ans R.
De bestelling hebben wij in goede orde ontvangen en zijn zeer tevreden over het resultaat het bestellen ging makkelijk via internet de levering had wat sneller gekund
donderdag 22 oktober 2015
Mathias Van den P
ik heb een stempel bij u besteld en ontvangen en betaald. Helemaal tevreden.
woensdag 21 oktober 2015
Trudy M
Alleen maar positief. Maandag jl. nog iemand naar jullie verwezen. Prima stempel geleverd laatst. Reactie van medewerker over mogelijk dichtlopen gekregen. Waardeer dat meedenken. Dank!
woensdag 21 oktober 2015
Marileen O.
Een dikke tien! Allereerst hartelijk bedankt voor de snelle service van mijn stempel en stempelkussen. Ik ben enorm blij met het resultaat en ik krijg er zeer positieve reacties op. Aanvankelijk was ik bang dat er teveel details in de afbeelding zaten, maar dit bleek voor jullie geen enkel probleem. Jullie gaan zo snel en netjes te werk gaan Jullie kunnen in de toekomst meerdere bestellingen van mij verwachten. Gezien ik voor mijn bedrijf nog een paar stempels nodig heb. Deze orders zullen jullie tzt wel ontvangen.
maandag 19 oktober 2015
marleen d
de levering van de stempel van volkaert jonas was in orde
maandag 19 oktober 2015
Karin C
Heb de stempel al veel gebruikt en tot nu toe zeer blij mee! Bedankt voor de goede kwaliteit. We hopen er nog veel gebruik van te kunnen maken.
maandag 19 oktober 2015
Mark J
Prima service, prima kwaliteit! Top!
vrijdag 16 oktober 2015
Raph S.
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vrijdag 16 oktober 2015
Jill De C
Wij zijn zeer tevreden over de stempels! Geen opmerkingen! Vriendelijke groet en een fijn weekend
donderdag 15 oktober 2015
DEWA-rent.be
Goede stempel! Zeer tevreden van de goede en vooral snelle service!
donderdag 15 oktober 2015
Jurgen H
Fantastische service !
donderdag 15 oktober 2015
Linda M.
Goede ervaringen, alleen de levertijd vinden we te lang.
woensdag 14 oktober 2015
Esther
Zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling: snel en correct geleverd.
woensdag 14 oktober 2015
Ad K
Onlangs deed ik een bestelling, twee stempels en een stempelaar. Ik vond u op internet. Dit wordt een hele saaie feedback: alles klopte, de bestelling werd zelfs eerder geleverd, de prijs was goed, het was precies wat ik bestelde. Ik zou niets kunnen bedenken dat beter kan. Dus: compliment, jullie hebben het gewoon goed voor elkaar! Een aanrader.
woensdag 14 oktober 2015
Mieke K
Ik ben zeer tevreden zowel over de levering als over mijn stempel. Hartelijk dank voor de service, ik heb uw site via een vriendin gekregen en heb het inmiddels ook aan een collega doorgegeven.
woensdag 14 oktober 2015
V.O. Tuinmachines
Ik heb bij jullie de eerste stempel besteld en ben zeer tevreden over t product en over de service Toppie
woensdag 14 oktober 2015
Marieke E
Inmiddels heb ik de stempel in goed orde ontvangen, hij kwam op de 5e werkdag binnen. Doordat u in de ''verstuurd'' bericht aangaf dat hij binnen ''enkele dagen'' zou komen, dacht ik, na 4 werkdagen wachten, dat het mogelijk niet goed was gegaan. In een e-mail kreeg ik meer duidelijkheid over de aard van de zending. Het blijkt uit Duitsland met de post te komen en duurt gemiddeld 4-6 werkdagen. Mijn tip! Zet die informatie in de eerste mail. Zodat je je na 4 dagen niet afvraagt of het wel goed gegaan is. Verder ben ik zeer tevreden over het product en de snelle beantwoording van de mail.
woensdag 14 oktober 2015
Frank van de G
Levering goed gelopen. Kwaliteit is goed. Dank Tot de volgende bestelling
donderdag 8 oktober 2015
n.l.
Uitstekend
donderdag 8 oktober 2015
BENU
De stempel voldoet uitstekend. Hartelijk dank.
donderdag 8 oktober 2015
Chantal H
Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en het product. Ik zal in de toekomst ook zeker nogmaal bij jullie bestellen.
donderdag 8 oktober 2015
Gerard
Prima service; levering en stempel dik in orde
donderdag 8 oktober 2015
Mark B
Hartelijk dank voor de goede service. De stempels zijn in goede orde ontvangen. Enige puntje waar ik in het proces tegenaan liep was de +/- 10% knop à We zaten te puzzelen of we een extra tikje of niet moesten geven, want de stap leek nèt te groot. Maar verder was het proces volgens mij voldoende duidelijk (heb het niet meer 100% op het vizier, dus: bij de volgende klant misschien iets sneller de feedbackmail sturen).
donderdag 8 oktober 2015
Manita A
Alles het goed is heeft u in het verleden een stempel voor ons gemaakt.
donderdag 8 oktober 2015
Sylvia P
Afgelopen week heb ik een stempel van jullie ontvangen. Hij is erg mooi geworden, dank daarvoor.
donderdag 8 oktober 2015
R.F.H.
De productietijd is uitstekend. Ook mededelimgen omtrent de voortgangsprocedure is zonder meer goed. De bezorgwijze is echter abominabel. Niet alleen heeft uw bezorgdienst veel tijd nodig, maar de bezorger geeft het pakketje af een de eerste de beste die hij tegenkomt en beweert mij te kennen. Toevallig klopt dit verhaal wel, maar ik wil mijn bestelling zelf in otvangst nemen.
donderdag 8 oktober 2015
Lydia P.
Zoals gewoonlijk weer prima voor elkaar
donderdag 8 oktober 2015
Praktijk voor verloskunde
Prima levering. Correct en vlot.
donderdag 8 oktober 2015
wal
Goedemorgen alles is inorde Netjes afgeleverd Geld is inmiddels overgemaakt
woensdag 7 oktober 2015
Rianne S.
Ben zeer content met mijn stempel.. Erg duidelijk en mooi Super bedankt
woensdag 7 oktober 2015
Hennie B
De datum stempel die we hebben ontvangen is zeer gebruiksonvriendelijk. Bij elke wijziging in datum heb je evenveel inkt aan je vingers als op de stempel. De andere stempels zijn keurig.
woensdag 7 oktober 2015
Stefanie B
Alles prima. Erg goede klantenservice. Dank!
woensdag 7 oktober 2015
Frank
Ik heb op 21-9 besteld en op 23-9 zat ie bij de post. Geweldig, want op 24-9 vertrokken we op vakantie. Thx
woensdag 7 oktober 2015
Subadra Van L
Alles was naar wens
woensdag 7 oktober 2015
Dierenartsencentrum Herckenrode
Zeer tevreden!!
maandag 5 oktober 2015
Emilie V
Ik ben heel erg tevreden over jullie product! Bijzonder dat je pas hoeft te betalen na ontvangst, lekker om vertrouwd te worden (-;
maandag 5 oktober 2015
Gert In''t V
alles is correct verlopen. Stempel is in orde. Er zullen nog 3 bestellingen gemaakt worden.
maandag 5 oktober 2015
S. de C
De enige moeilijkheid die ik ondervond was het bepalen van de grootte. Een fontgrootte vertaalt zich moeilijk naar de ruimte op het papier waarop de stempel moet komen. In dit geval is de stempel toch wat te groot uitgevallen, maar wel nog goed bruikbaar. Maar ik weet niet hoe jullie hieraan tegemoet zouden kunnen komen. Verder: vlot verloop van de procedure, vlotte levering en betaling.
vrijdag 2 oktober 2015
Milou N
En toen lag het op de deurmat ;) Heel blij mee, bedankt!
vrijdag 2 oktober 2015
Eef P
Erg tevreden over snelheid, goede support voor het ontwerp in de juiste kwaliteit en snelle levering. Persoonlijke kortingscode die bij de levering zat wordt zeker binnenkort gebruikt 10 uit 10
vrijdag 2 oktober 2015
Greta G.
Bedankt voor de snelle en perfecte levering!
vrijdag 2 oktober 2015
Monique B
Alleen maar positieve feedback: Duidelijke website Snelle levering Prima product
vrijdag 2 oktober 2015
Peter van ''t H
De stempels zijn prima en zeer vlot geleverd. Geen klachten!
vrijdag 2 oktober 2015
Anas I.
Goeie service en in het bijzonder van II. Zeer oplettend geweest en goede adviezen gegeven die ons wat centjes hebben bespaard.
vrijdag 2 oktober 2015
Vera L
Wij hebben de stempels goed ontvangen en zijn tevreden met jullie service en met het product. Ik had zelf achteraf toch liever de lijntjes en letters dun gehad ipv dik en liever blauw ipv rood, maar dat is een eigen keuze die ik anders had moeten maken. Een volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.
donderdag 1 oktober 2015
Annick V
Een simpel woordje om mede te delen dat wij zeer tevreden zijn over de service en het geleverde product. Indien wij nog iets nodig hebben, zullen wij zeker opnieuw bij u bestellen.
donderdag 1 oktober 2015
Astrid K
Ik ben erg tevreden. Ik werd zelfs persoonlijk gemaild met wat vragen en tips. Waar vind je dat nog vandaag de dag? De stempel overtreft al mijn verachtingen, mooi afgesneden en geeft een mooie scherpe afdruk. Mijn volgende stempel bestel ik weer hier. Een gunstige prijs is meegenomen
donderdag 1 oktober 2015
S.C.
Prima gegaan, snelle service; mooie producten. Dank!
zondag 27 september 2015
van B.
Erg goede service. Design is zonder morren diverse malen getest totdat het goed was. Prijs/kwaliteit is uitstekend.
zondag 27 september 2015
Kees de K
alles is naar wens, de stempel is in goede orde ontvangen. Ook qua planning aflevering en dat alles binnen de opgegeven tijd.
zondag 27 september 2015
judith K
ik vind de stempels prachtig de levering was snel ze kwamen precies op tijd ook dank
zondag 27 september 2015
C van den H
Wij zijn tevreden met de tekstplaat.De letters zijn duidelijk en stempelt goed.
zondag 27 september 2015
Diana M
Pas onze tweede bestelling maar wederom netjes en snel afgeleverd.
zondag 27 september 2015
Marileen O
Ik ben zeer tevreden over de stempel die u voor mij gemaakt heeft. Deze is nu al volledig in gebruik en ik zal in de toekomst zeker nogmaals een beroep op jullie doen voor nog een opdracht.
zondag 27 september 2015
Eddie M.
Het gaat maar om een kleine stempel, maar alles is goed gegaan. Stempel keurig op tijd. Webwinkel gewoon duidelijk. Als ik weer wat nodig heb, bestel ik gewoon weer bij jullie. Bedankt
vrijdag 25 september 2015
Wouter O
Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit, meer heb ik niet te zeggen! Blijf zo voort doen! Ik bestel binnenkort zelfs nog een paar stempels!
vrijdag 25 september 2015
Sally G
graag wil ik melden dat wij zeer tevreden zijn over onze bestelling bij jullie. ð Snelle levering, veel mogelijkheden voor het ontwerpen van stempels.wij zijn een tevreden klant!
donderdag 24 september 2015
Marga B
Stempel is volgens opgave gemaakt. Netjes verzonden en op tijd. Met dank
donderdag 24 september 2015
Heike
Perfecte service, had wat sneller gemogen. Maar ik stelde het zeer op Prijs dat ik een mailtje kreeg omtrent het moeilijke ontwerp. Ik bestel gauw weer.
woensdag 23 september 2015
Greta G
Bedankt voor de snelle service èn voor de korting die we gekregen hebben zonder erom te vragen
woensdag 23 september 2015
stefaan
Ik wil jullie meedelen dat de stempels goed werken er erg fijn gemaakt zijn. Voor herhaling vatbaar.
maandag 21 september 2015
Tebies
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop .en is heel snel verstuur.hartelijk bedankt voor de goede service .
maandag 21 september 2015
Riny van A.
Mijn dank voor het product. Het enigste wat er op te merken zou kunnen zijn is dat niet bekend was of er al inkt in het stempelkussen zat. Voor mij had er wel een klein briefje met die opmerking bij mogen zitten.
maandag 21 september 2015
Paul V
Ik ben tevreden over de geleverde stempel. Ik kan echter niet vergelijken met een andere leverancier omdat het de eerste keer is dat ik een stempel laat maken. Een stempel bestellen is niet iets wat ik dagelijks doe. In ieder geval voldoet de stempel aan mijn verwachtingen.
maandag 21 september 2015
Sandy
Feedback: wederom een ronduit 100% positieve ervaring - de hulp, de bereidheid tot hulp, de deskundigheid, het geduld, het niveau van service, en het gevoel voor humor van Inke allemaal OP EN TOP!!! :) :) Zij is er één uit duizenden - houd haar vast en betaal haar naar haar hoge waarde !! :) :)
maandag 21 september 2015
Mattie''s grill
Super stempel voor een super prijs. Snelle levering
maandag 21 september 2015
Gonny K
Alles goed ontvangen, Geen commentaar
vrijdag 18 september 2015
Trisha van E.
Hierbij onze feedback: - Website erg gebruiksvriendelijk. - Erg gemakkelijk om stempel te ontwerpen. - Stempel snel bezorgd. - Kwaliteit zeer goed. - Kortom: zeer tevreden! J
vrijdag 18 september 2015
Subash T
We zijn absoluut tevreden met onze laatste bestelling . Blij dat jullie onze gegevens van 2011 nog bewaard hadden. Ter hand van een oude factuurnummer hebben jullie de juiste stempel gereproduceerd. Dank hiervoor.
vrijdag 18 september 2015
Rudy van B
Ziet er goed uit, op tijd binnen, tof eindresultaat op de enveloppen!
donderdag 17 september 2015
Zoë
Wij waren zeer tevreden over onze bestelling. De kwaliteit van de stempels zelf is goed alsook de levering is zeer vlot verlopen, zonder vertragingen van jullie kant uit. Wel is het misschien een idee van een soort feedback formulier te gebruiken in plaats van zelf mailtje op te moeten stellen. Een aantal vragen met meerkeuze antwoorden of een score van 1 tot 5 bijvoorbeeld en dan eventueel een vak voor extra info of klachten. Zo kan ik als klant feedback geven over alle topics waar u specifiek feedback over wenst.
dinsdag 15 september 2015
JK
Ik ben over de zending zeer tevreden.
dinsdag 15 september 2015
Marc H
Prima stempel
dinsdag 15 september 2015
Jack de R
HH. alles is in goede staat ontvangen en werkt.
maandag 14 september 2015
Stefaan
De stempeltjes zijn toegekomen. Ze zien er echt goed uit. Bedankt. De betaling is reeds gedaan..
maandag 14 september 2015
Janna B
Erg goede service, snelle levering!
maandag 14 september 2015
Davy Van B
De levering was perfect en snel verlopen, de stempels zijn ook goed
maandag 14 september 2015
Stefaan D
Dank je wel. Ze zijn erg fijne gemaakt hoor. Super ! Voor herhaling vatbaar..
maandag 14 september 2015
Linda S
In goede orde ontvangen vandaag!
maandag 14 september 2015
Johan B
Onze ervaring is louter positief.
maandag 14 september 2015
Rita E. S
De stempelplaat en kussen zijn snel en conform concept geleverd.
vrijdag 11 september 2015
BL
Ik wilde even laten weten dat ik de stempel in goede orde heb ontvangen, waarvoor mijn dank. Ik zal zorgen dat de factuur vandaag met de betaling mee gaat. Nogmaals bedankt en vast een fijn weekend.
vrijdag 11 september 2015
John van S
Goedemorgen, bij deze meld ik dat wij de stempel keurig en op tijd hebben ontvangen.
vrijdag 11 september 2015
Anja
bedankt voor jullie snelle reactie! Ik heb gisteren de opening van mijn winkel gehad en de juiste maat stempel cadeau gekregen. ik zal deze mail bewaren, zodat ik in de toekomst als nog gebruik kan maken van jullie stempels !
donderdag 10 september 2015
Pascal P
Wij waren uitermate tevreden over de kwaliteit en de levertermijn van de stempels. Indien wij nog gepersonaliseerde stempels vandoen hebben weten we waar die te bestellen J !
woensdag 9 september 2015
Fieke van O
Prima tevreden!
woensdag 9 september 2015
LM
Ik ben zeer tevreden over alles. Ik kon makkelijk een bestand insturen en kreeg de stempel al binnen een korte tijd thuisgestuurd. Ook vond ik het fijn dat ik achteraf heb kunnen betalen. Het enige nadeel vond ik wel dat na de eerste poging van het insturen van het ontwerp ik een bericht kreeg dat het ontwerp niet goed zou zijn, en het me niet goed duidelijk was waar dit aan lag. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat het aan de grootte lag. Ik moest het veranderen naar 600dpi (?) Toevallig had ik dit in het bewerkingsprogramma zien staan maar ik kan ook gerust geloven dat niet iedereen dit zal begrijpen. Verder was het voor mij allemaal prima.
woensdag 9 september 2015
Aisha D
Bedankt voor de stempel. Hij was prima. Ben er blij mee
maandag 7 september 2015
JD
Ik ben zeer tevreden over het resultaat, snelheid in leveren en prijs van de stempel. Alvast bedankt.
maandag 7 september 2015
Hetty M
|Ik koop al mijn stemples die ik nodig heb bij jullie, de service en snelheid van bezorging zijn uitstekend. Heb nog nooit klachten gehad. Ga zo door, dan zulle wij nog lang klant zijn bij jullie.
maandag 7 september 2015
Marjolein
De bestelling in goed orde ontvangen, top! Erg blij mee.. super service!
maandag 7 september 2015
Geke de G
De stempel is goed ontvangen. Complimenten voor de snelle levering.
maandag 7 september 2015
Frans R
Leuk dat jullie feedback vragen. De stempel was een stukje scheef aangebracht, waardoor je daar met het stempelen rekening mee moet houden.
maandag 7 september 2015
Micha
Uitstekend product, zeer tevreden!
maandag 7 september 2015
Maarten
De eerste stempel is echt heel mooi geworden. Nogmaals bedankt
maandag 7 september 2015
Ingrid W
Hierbij mijn feedback over de bestelde stempel. De stempel voldoet helemaal aan de verwachtingen. En fijn dat jullie zo goed meedachten over de afmetingen van stempel en kussen, en me feedback gaven over de kwaliteit van het bestand dat ik jullie mailde.
maandag 7 september 2015
Marion van H
bestelling voldoet helemaal aan onze wensen.
maandag 7 september 2015
Greta
edankt voor de snelle service !
vrijdag 4 september 2015
Bert van der S
Bedankt voor de vlotte afhandeling. Om kosten te bes[aren zouden jullie kunnen denken aan het verpakken van een (klein) stempel met toebehoren in een meerdelige bubbeltjeszak, zodat het door de brievenbus kan. Scheelt verzendkosten.
vrijdag 4 september 2015
Kristof De P.
Prima kwaliteit, alles volgens afspraak, aangename helpdesk, top!
vrijdag 4 september 2015
Helena D.
zeer tevreden!
vrijdag 4 september 2015
Hubert
Wij zijn erg te spreken over de razendsnelle verzending van onze order en zullen zeker in de toekomst weer bestellen!
donderdag 3 september 2015
Wilma M
Zeer snelle en correcte service. Mooie stempel/afdruk
donderdag 3 september 2015
W.v.d.L
Bij het opmaken van het ontwerp leek het alsof dit niet mooi in het midden van het beschikbare oppervlak kwam te staan. Tot mijn voldoening stond de afbeelding geheel gecentreerd. Wellicht kunt u die ontwerpfase nog verbeteren. Voor de rest ben ik erg tevreden over de geleverde stempels.
woensdag 2 september 2015
Ivan G
De bestelling is perfect verlopen. Hartelijk dank
woensdag 2 september 2015
Werner De P
Ik ben super tevreden over de snelheid en manier van afhandeling van onze bestelling
woensdag 2 september 2015
John van den b
COMPLIMENTEN van ons allen. VOOR de SERVICE en de kwaliteit. onlinestempels staat in ons bestand.
woensdag 2 september 2015
Marco
Stempel is inderdaad ontvangen en in gebruik
maandag 31 augustus 2015
Petry R
Bij deze ben ik zeer tevreden over de geleverde stempel voor onze zaalvoetbalclub De Veertoren. Zeer snelle levering , zeer goede kwaliteit, en een goede na dienst verkoop. Dus in 1 woord, PERFECT Bedankt
zondag 30 augustus 2015
Patrizia D.
Hi the stamo arrived it is perfect!!!
vrijdag 28 augustus 2015
Marina De V
Wij zijn zeer tevreden , snelle uitvoering, stempel prima in orde.
vrijdag 28 augustus 2015
Ingefleur S
Hartelijk dank voor de mooie stempels. Ik vind het altijd geweldig dat jullie zo snel orders verwerken, zelfs in de vakantietijd waarin jullie aangaven dat het even kon duren, had ik ze snel. Dit was al mijn 3e bestelling bij jullie en ook met mijn 1e stempel die ik al een paar jaar heb, ben ik dik tevreden.
vrijdag 28 augustus 2015
Gudrun Van R
U heeft er een tevreden klant bij.
vrijdag 28 augustus 2015
Sofie
We hebben de stempels vrijdagmiddag net op tijd ontvangen en ze zien er super uit. Hartelijk dank!
vrijdag 28 augustus 2015
Nancy / een tevreden klant
Zonet mijn bestelling ontvangen en ik wou even laten weten dat ik zeer tevreden ben over jullie communicatie, snelheid en kwaliteit! Keep up the good work!
donderdag 27 augustus 2015
Dokter Avet
De bestelling is vlot verlopen, alsook de levering. Wat onverwacht was de grootte van de stempel. Die was veel groter dan het stempelveld en daardoor wat onhandig in opbergen. Dit was niet af te leiden uit de info op de website. Alvast hartelijk dank,
donderdag 27 augustus 2015
Hilde F.
SUPER TEVREDEN.
donderdag 27 augustus 2015
Stephanie
Wij zijn tevreden over onze bestelling. De stempel is ondertussen al in gebruik zonder problemen.
donderdag 27 augustus 2015
Geert S
Bestelling perfect verlopen!!!
maandag 24 augustus 2015
Lydia
Zoals altijd weer prima geregeld. Dank
maandag 24 augustus 2015
Els van D.
Helemaal content!!
maandag 24 augustus 2015
Hans R
Dik tevreden. Op een makkelijke manier zelf on-line je stempel maken voor een goedkope prijs. Duidelijke informatie dat je bestelling gelukt is. Snelle levertijd. Ondanks dat ik mijn twijfels had over het moment van opsturen. Na de melding dat hij gereed was voor verzending en volgens jullie verstuurd was duurde het 3 dagen voordat ik hem in de brievenbus had. Ik heb dus mijn twijfels over het moment van opsturen. Als ik weer stempels nodig heb zal ik zeker een beroep doen op uw firma.
maandag 24 augustus 2015
Manon N
Ben uiterst tevreden en positief! Erg blij met de stempel en de levering!
maandag 24 augustus 2015
Ina H
Prima ontvangen, tevreden
vrijdag 21 augustus 2015
Frans
Dik in orde.
vrijdag 21 augustus 2015
Kevin De P
Zeer tevreden! Goede ontvangst en correcte prijs. Niets op aan te merken. Bedankt!
vrijdag 21 augustus 2015
Miglena
Ik apprecieerde dat ik een vergeet te bestellen kussentje toch ontvangen heb samen met mijn bestelling Na dat ik gewoon mailde aan uw klantendienst! Mijn bestelling wordt aangepast, de factuur ook. Het is ook vlug geleverd. Er is wel maar een klein verschil tussen enkel plaat te bestellen dan volledige stempel. Vroeger waren er ook geen vervoerkosten aangerekend. Da''s zijn maar feiten, geen klacht J Bedankt en tot de volgende bestelling (zeer binnenkort)
woensdag 19 augustus 2015
Astrid van den W
Future Faces is erg tevreden over de service , de snelheid en het resultaat. Wij zullen jullie zeker aanbevelen!
woensdag 19 augustus 2015
Jesse
Geen klachten. Alles was perfect in orde.
maandag 17 augustus 2015
Olga T
Bedankt voor de snelle levering van de stempel. Super dat jullie zo gedetailleerd stempels kunnen maken.
maandag 17 augustus 2015
Trudi B
In de tussentijd heb ik al veel gedaan met het stempel voor Trui''s minibieb. Kijk maar even op de facebook pagina van Trui''s minibieb, dan zie je dat ieder boek dit stempel krijgt. De reacties op het stempel zijn enorm enthousiast, alle eer aan jullie! https://m.facebook.com/truisminibieb?ref=bookmarks
maandag 17 augustus 2015
Karen M.
Alles verliep heel vlot!
maandag 17 augustus 2015
Michiels C
Ik ben ontzettend blij met de stempel. Hij is van een erg goede kwaliteit en drukt perfect af!!! Dank je wel hiervoor !!! Mijn volgende stempel komt ook van bij jullie.
maandag 17 augustus 2015
L de K
Prachtig stempeltje geworden, ging erg soepel allemaal. Fijn ook dat een van jullie medewerkers nog even meedacht in het optimaliseren van het gebruikte bestand. Tot snel!
woensdag 12 augustus 2015
Angela R.
Beste, Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer content ben van zowel de stempel als het koopproces. Jullie bieden goede service.
woensdag 12 augustus 2015
Math S
Beste heer / mevrouw, De stempel bevalt prima hoor geen problemen mee. Zal zeker met de tijd nog andere bestellen.
woensdag 12 augustus 2015
Karin E.
Goedemiddag, Er word altijd netjes op tijd geleverd , we worden goed op de hoogte wanneer de bestelling binnen is en altijd goede produkten.
woensdag 12 augustus 2015
Miechiel P.
Alles prima ontvangen vlg afspraak
maandag 10 augustus 2015
Michael B.
Beste, Perfect en vlotte service / levering, goede kwaliteit.
donderdag 6 augustus 2015
D.E.
Ik ben zeker tevreden over de levering en het product. Wel zijn de bezorgkosten relatief hoog t.o.v. het product.
donderdag 6 augustus 2015
marc van der j
beste ik heb mijn bestelling goed thuis gekregen . een bedank voor de goede dienstverlening . en een rapen levering bedank
donderdag 6 augustus 2015
Els van B
Bedankt voor de snelle levering ! Het is onze tweede bestelling en zijn erg tevreden over de eerste. De nwe stempels nog niet gebruikt maar gaan we zeker doen zodra we de honing geslingerd en in potjes gedaan hebben . met vriendelijke groet van een tot dus ver tevreden klant,
woensdag 5 augustus 2015
Joke D.
Wij zijn zeer tevreden over de stempels. Ik heb vooraf wel per mail moeten vragen of de tekst in het Nederlands kon worden gedrukt. Dat was vooraf niet duidelijk.
woensdag 5 augustus 2015
BART R
Alles was prima in orde en tijdig geleverd, waarvoor dank.
maandag 3 augustus 2015
Cornelis de V
Onze bestelling is in goede orde ontvangen.
maandag 3 augustus 2015
gerard en sabine
We zijn erg tevreden over de bestelling bij onlinestempels.nl. De website is erg gebruiksvriendelijk en de preview is heel fijn. De stempel is precies geworden zoals wij hadden bedoeld, zelfs nog mooier. Het enige minpunt vind ik de lange verzendtijd, de stempel was snel kkaar maar het duurde een week voor hij in huis was. Nu willen we een 2e stempel bestellen voor het geboortekaartje voor onze zoon als hij geborenis, dan zou het fijn zijn als deze snel binnen is. Dus een tip van oms is een expres verzending, ik zou daar ook best extra voor willen betalen.
maandag 3 augustus 2015
ML
Super zeg, wat een topservice allemaal. Zal jullie zeker aanraden mocht ik iemand in mijn naaste omgeving hebben die ''stempels'' zoekt.
maandag 3 augustus 2015
Lia C.
We zijn heel netjes geholpen. Prima kwaliteit.
vrijdag 31 juli 2015
Jan van der K
Stempels zijn prima functioneel maar het voorbeeld aan de zijkant had mooier gekund! (zie foto)
woensdag 29 juli 2015
Marianne P
Ik ben zeer tevreden met jullie. Ik had wat vragen en werd direct geholpen en kreeg duidelijke antwoorden. De levering zelf liet op zich wachten, maar dat kwam door de staking van Postnl pakket service, dus buiten jullie schuld. De stempels zelf zijn ook helemaal prima.
woensdag 29 juli 2015
Pieter J. de J
met bestelling 71794970 is het uiteindelijk goed gekomen. Ik wist niet dat de bestelling via DHL geleverd zou worden of ik had niet begrepen dat als ik aldoor wegens werk niet op leverantiemomenten thuis was de DHL geen afhaaladres binnen 5 kilometer bij mij in de buurt in Rotterdam had. Post.nl wel DHL lijkt zo voor mij niet handig maar er is wel zo''n adres bijna naast mijn werk. Voortaan zal ik bestellingen naar zo''n afhaaladres laten sturen.
zondag 26 juli 2015
Erik K.
De stempel is binnen
zondag 26 juli 2015
Howard K.
Ja ontvangen en een prima stempel, volgens mij heb ik nog geen factuur ontvangen. Die zal binnen kort komen?
zondag 26 juli 2015
Jo M
Bij deze laat ik u weten dat ik tevreden ben over de geleverde stempel.
zondag 26 juli 2015
LJ
Mooie stempel en fijn snel geleverd. Blije klant! Kortom, stempel leverancier gevonden. Wel een kleine afnemer hoor. :)
zondag 26 juli 2015
Ton M.
Ik kan alleen maar positief zijn, de stempels waren verbazingwekkend snel binnen.
donderdag 23 juli 2015
Familie Lucas
De stempel was prima en optijd ontvangen.
donderdag 23 juli 2015
Marianne W
Prima service!
woensdag 22 juli 2015
Nicole
Heel tevreden met mijn stempel. Snelle afwerking van de bestelling. Zeer tevreden ! Groetjes
woensdag 22 juli 2015
Frank
Stempel al na enkele dagen ontvangen, net zoals de vorige 2 keren. Kwaliteit dik in orde. Factuur dus ook direct betaald. Zeer tevreden over prijs-kwaliteit-snelheid-manier van werken.
maandag 20 juli 2015
Riek J
Bestelling is goed afgerond. Stempel geleverd. Alles in orde. Bedankt.
zondag 19 juli 2015
Frodo
Feedback: perfecte service en snelle levering, zeer goed. De uploadtool wellicht verbeteren, duidelijker maken m.b.t. bestandenstypen uploaden. Wellicht een drag ''n drop menu om bestanden te uploaden, pdf uploaden zou ook fijn zijn!
zondag 19 juli 2015
Sandera H
Stempel gisteren gearriveerd! Hij is prachtig.
zondag 19 juli 2015
Hans S
Ik heb de stempel ontvangen en direct betaald. Het is een prima stempel. Mijn baas is (net als bijna iedereen) aan het bezuinigen. Ik heb de stempel, die ik dagelijks nodig heb dan ook maar zelf gekocht. Ik ben zeer te spreken over de snelheid van en de kwaliteit.
zondag 19 juli 2015
Tonny de M
ziet er goed zal u vaker weten te vinden
vrijdag 17 juli 2015
Kim H
Ik heb de stempel ontvangen en hij doet het prima! Dank voor de hulp en het meedenken, ik ben blij met het resultaat.
donderdag 16 juli 2015
Julie A
De bestelling is ondertussen goed aangekomen en in orde! Bedankt!
donderdag 16 juli 2015
Henri
Handige stempel trouwens. Ook even het verwisselen van het stempelkussen uitgeprobeerd. Gaat makkelijk. Dus: dank voor de service. Kan jullie aanbevelen.
woensdag 15 juli 2015
P V
De stempels zijn naar alle tevredenheid ontvangen.
woensdag 15 juli 2015
Sarah C
Ik heb zonet de stempels ontvangen! Ik ben zeer blij met het eindresultaat!! Ik heb de factuur al betaald.
maandag 13 juli 2015
zorginstelling PSYFLEX
Wij zijn zeer tevreden over de afwikkeling van de bestelling. Ook het geleverde product is perfect.?
maandag 13 juli 2015
Henriette C
Bedankt voor de service en de stempel is mooi.
maandag 13 juli 2015
Sacha R
"Dankjullie voor stempels : zien er prima uit !" had ik al meteen bij ontvangst stempels aan jullie gemaild ! Ze werken helemaal naar wens :-) Hartelijke groet,
donderdag 9 juli 2015
Adelin M
Ik ben tevreden over de bestelling. Twee aanbevelingen : Er zat veel tijd tussen het bericht dat de bestelling klaar was en de daadwerkelijke ontvangst. Het is goed om een tijd aan te geven dat de klant weet dat het nog even gaat duren of later bericht te sturen dat het klaar is. Iedereen heeft begrip voor productietijd. Er is vaak minder begrip voor de tijd dat een pakketje onderweg is. Feedback vragen is goed maar prober het richting te geven met enkele vragen. Het is nu erg open wat eigen initiatief vraagt. Enkele korte vragen nodigen uit om te reageren.
donderdag 9 juli 2015
Yvonne van der B
Dank voor de bestling. Wij vonden het netjes geleverd en van prima kwaliteit. Zeer goede service en bovenal achteraf betalen. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en zullen zeker terugkomen als wij weer een stempel nodig hebben.
donderdag 9 juli 2015
Piet van V
Perfect ontvangen hoor, tot de volgende keer.
dinsdag 7 juli 2015
Marjolein V
Stempels zijn via onlinestempels.nl heel makkelijk zelf te ontwerpen. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De stempels waren binnen een paar dagen in huis, kortom een tevreden klant hier.
dinsdag 7 juli 2015
Conny V
Ik ben tevreden over het proces van bestellen en afleveren!
dinsdag 7 juli 2015
EH
Dank jullie wel voor wederom een zeer goede en snelle levering. Geen klachten alleen maar weer een heel te vreden klant!
dinsdag 7 juli 2015
Marjolein P.G. R
Prima service en kwaliteit! Veel dank.
dinsdag 7 juli 2015
José D
Kwaliteit prima, snelle service. Prettig dat er ook middels een factuur betaald kan worden.
dinsdag 7 juli 2015
Wil D
Hierbij delen wij u mede dat wij zeer tevreden zijn over de snelle levering en de correcte afwikkeling van onze orders. Stempels zijn keurig, zeer tevreden!
dinsdag 7 juli 2015
Jolanda | G
Zojuist mijn bestelling ontvangen! Bedankt voor de vlotte service!
maandag 6 juli 2015
Hub O
na aanloopproblemen toch mijn gevraagd stempels mogen ontvangen. Ik moet nu toch echt zeggen: PERFECT. Wanneer ik weer een stempel nodig heb, dan kom ik bij jullie terug.
maandag 6 juli 2015
Herman H
keurig.
maandag 6 juli 2015
Maresi van L
Ik ben erg tevreden over mijn pas ontvangen stempels, behulpzaam bij ontwerp aanpassing, snelle levering en kwaliteit.
maandag 6 juli 2015
KB
Harstikke bedankt voor de snelle service!
maandag 6 juli 2015
Mylène H
De stempel is in goede orde ontvangen. Dank voor uw navraag.
maandag 6 juli 2015
Maud
heel hartelijk dank voor de mooie stempel! Ik ben er erg blij mee. Zulke mooie service mag er op rekenen dat ik het goede woord verspreid en in de toekomstige terugkeer, als ik weer een stempel nodig heb. Top!
vrijdag 3 juli 2015
Sacha
Dankjullie voor stempels : zien er prima uit !
vrijdag 3 juli 2015
Jeffrey
Alles naar wens, geen opmerkingen.
woensdag 1 juli 2015
m.h
Bedankt voor de snelle service
woensdag 1 juli 2015
Jean-Philippe J.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling. In eerste instantie bleek het door mij aangeleverde logo van te slechte kwaliteit voor het maken van een stempel. Vervolgens heb ik een nieuw toegestuurd. Op eigen initiatief heeft u de order (in mijn voordeel) aangepast. Dat kan ik zeer waarderen. Het contact en toon van de mailwisselingen was steeds zeer vriendelijk en persoonlijk. Bovendien reageerde u steeds behoorlijk snel. Goed bezig!
vrijdag 26 juni 2015
Lie H
wij zijn erg blij met de stempel
donderdag 25 juni 2015
Maria la V
ik kan kort zijn, de service was prima en de levering supersnel !!! Kwaliteit ook super , thxs
donderdag 25 juni 2015
Jolanda E.
Ik ben zeer tevreden over de stempel en de levering.
donderdag 25 juni 2015
Daniël B
Hartelijk dank voor het snel produceren en leveren van het mooie stempel. Met name over de prijs ben ik erg tevreden, deze is een stuk gunstiger dan veel Nederlandse stempelleveranciers. Wel zou u iets duidelijker kunnen vermelden dat de verzending wat langer duurt, aangezien de artikelen vanuit Duitsland worden verzonden. Ik hoop dat u iets hebt aan deze feedback.
donderdag 25 juni 2015
A.O.
Het was allemaal dik in orde. Erg tevreden ook met de service vooraf. Daar komen wellicht nog stempels van.
donderdag 25 juni 2015
Hannie S
Goede service! Ik heb de hele procedure tot en met de aflevering als zeer professioneel ervaren. Complimenten hiervoor.
dinsdag 23 juni 2015
Matthijs
Ik ben zeer tevreden en heb verder geen op of aanmerkingen.
dinsdag 23 juni 2015
aad
Ik deel hierbij mijn ervaring met de stempel die ik bij u besteld heb. Deze werkt prima en de service keurig en snel.
dinsdag 23 juni 2015
Maud
heel hartelijk dank voor de mooie stempel! Ik ben er erg blij mee. Zulke mooie service mag er op rekenen dat ik het goede woord verspreid en in de toekomstige terugkeer, als ik weer een stempel nodig heb. Top!
maandag 22 juni 2015
Mariëtte
Over Onlinestempels.nl ben ik zeer tevreden. Bij het samenstellen van je gewenste product word er regelmatig aan je gevraagd of je de tekst goed gecontroleerd hebt op eventuele fouten, wat goed is. Dat ik ondanks dat toch een steekje heb laten vallen en een kader om de tekst heb laten zetten, wat feitelijk niet de bedoeling was, ligt geheel aan mijzelf en aan het feit dat ik er nog wat onwennig mee om ging ( 1e keer) Het bepalen van de lettergrootte vond ik ook wat lastig. Ondanks dat ben ik gelukkig met wat ik in de brievenbus ontving. Werd keurig op de hoogte gehouden welke status mijn bestelling had, dus wist ik wanneer de stempel zou kunnen komen. Bedankt Onlinestempels.nl, kom vast nog wel eens bij jullie terug.
maandag 22 juni 2015
Harry van T
Het wordt een feedback in steek woorden, vlot lopende en duidelijke site, goede prijzen, aandacht voor het eindresultaat, snelle productie en verzending, jammer dat verzenden niet gratis is.
maandag 22 juni 2015
Anita P
Volledig tevreden over de totale afhandeling en uitvoering.
maandag 22 juni 2015
Ruth C.
De stempel is vandaag toegekomen en ik wou u toch nog even bedanken voor de goede service! De stempel is helemaal naar wens en uw klantenservice is werkelijk fantastisch! Bedankt.
maandag 22 juni 2015
Ramon M
Heel fijn! Dank voor de snelle service.
vrijdag 19 juni 2015
Cynthia S
Wij zijn heel tevreden met onze stempels J
vrijdag 19 juni 2015
Marianne R
Ik ben tevreden. Het enige minpuntje is dat het stempelkussentje een beetje scheef gekleefd is. Als dit recht gekleefd was geweest dan was het perfect geweest. Levertijd was heel snel.
vrijdag 19 juni 2015
Gerard van E.
We hebben nu 2x een stempel bij u besteld en het is goed verlopen. De juiste stempels en een goede afleveringstijd. We zijn erg blij met onlinestempels.nl Dat wij achteraf kunnen betalen vinden wij een heel prettig systeem.
donderdag 18 juni 2015
YS
Super! Wat een goede service weer! Heel erg bedankt.
donderdag 18 juni 2015
J de B
alles in goede orde ontvangen , goede service. ik had alleen jullie oude bankrekeningnummer nog in mijn pc staan. Zodoende duurde het wat langer
donderdag 18 juni 2015
Nadia
Ik ben zeer tevreden van mijn stempel. Hij is perfect van formaat en net zoals ik hem wou. De afbeelding die ik heb doorgestuurd is perfect uitgesneden op de stempel. Ik gebruik die voor mijn ballonwedstrijd op mijn huwelijk en voor in de fotoalbum. Bedankt
donderdag 18 juni 2015
Aat K
De levering is in alle opzichten goed verlopen! Ga zo voort!!
woensdag 17 juni 2015
Stefanie N
Eén woord: top!
woensdag 17 juni 2015
Anne-Lynn B.
Hallo, wij hebben de stempel zeer snel toegestuurd gekregen en zijn heel tevreden van het resultaat! Bedankt voor de goede service!
woensdag 17 juni 2015
Yentl C
zeer tevreden van de service, veel hulp gekregen waar nodig ( ontwerp in juiste format krijgen) ook tevreden van het eindresultaat en van de levertijd.
woensdag 17 juni 2015
Cathy S
Snel, correct en volledig. Wat wil een klant nog meer.
maandag 15 juni 2015
Jolande V
Ik ben uitermate tevreden met de stempel. Het product is helemaal goed. Ik had eigenlijk verwacht dat ik hem heel snel zou ontvangen, maar dat was niet het geval. Waarschijnlijk omdat hij uit Duitsland werd opgestuurd. Dat is op zich geen probleem, alleen ik had er op gerekend hem twee dagen later te kunnen gebruiken. Misschien is het handig daar meer duidelijkheid in te geven.
maandag 15 juni 2015
Tom O.
Zoals gewoonlijk weer stipt uitgevoerd.
vrijdag 12 juni 2015
KF
Perfect !!! Dat is nog eens service !
vrijdag 12 juni 2015
Lieve B
Ik wou enkel melden dat de dienstverlening perfect was. Er werd de dag zelf op mijn bestelling gereageerd en zelf een suggestie gedaan om de stempel te optimaliseren. Een paar dagen later ontving ik reeds de stempel via de post. Zeer tevreden.
vrijdag 12 juni 2015
Stefan
Snelle service en product geleverd zoals gevraagd. Afwerking ok. Alle materialen ok. Dank!
donderdag 11 juni 2015
Brigitte V
Helemaal Top! Dank u wel
donderdag 11 juni 2015
Laura
Bestelling goed en adequaat geleverd vooral de feedback was in orde Ga zo door
donderdag 11 juni 2015
Joris M
Tevreden over het product. Leveringstermijn te lang.Besteld op 22-05-2015, ontvangen op 09/06/2015. Leveringstermijn van 18 dagen.
donderdag 11 juni 2015
Dominique T
Ik heb de stempel ontvangen en we zijn er heel erg tevreden over.
donderdag 11 juni 2015
Wanda van V
Ik heb jullie stempel zeer snel en goed ontvangen en maak er veel gebruik. Super snelle bezorging en zeer netjes .
dinsdag 9 juni 2015
An O.
Amai! Ik ben echt onder de indruk van uw service. Dat had ik niet verwacht. Daar komen nog bestellingen van ??
dinsdag 9 juni 2015
Yvonne C
De stempel is zojuist binnen gekomen en hij is perfect! Bedankt.
maandag 8 juni 2015
M. C
Ik heb de bestelde stempel in goede orde ontvangen, en ben tevreden over het product.
maandag 8 juni 2015
Wendy van W
Ik heb geen enkele op of aanmerkingen. super levering! Dankjewel!
zondag 7 juni 2015
Resort de Arendshorst
Super !!!!
zondag 7 juni 2015
Ces O
Dank voor de geweldige support bij het bijwerken van het logo, dat diende voor de stempels. Het is perfect gelukt.
zondag 7 juni 2015
Johan D
Voor de snelle service en correcte levering van de stempel... Bedankt
vrijdag 5 juni 2015
René
Stempel is goed ontvangen, had de stempel ietsje eerder op de deurmat verwacht maar no big issue. Prijs/Kwaliteit zeer goed!! Opmaak via website overzichtelijk en eenvoudig. Samenvattend; een prima dienstverlening met een levering van echt goede kwaliteit!
vrijdag 5 juni 2015
Rene van der L
Bestelling ontvangen en de stempel voldoet aan mijn verwachting.
donderdag 4 juni 2015
Sanne
Ik ben erg blij met jullie en wat je levert. Ik maakte alleen een fout in het al dan niet gespiegeld aanleveren. Wat mij betreft zou dat iets duidelijker vermeld mogen worden. Ik heb er overheen gekeken, en heb de pdf proef niet geopend, waardoor ik de bestelling nu twee keer moest doen helaas. Iets prominenter voor in het bestelproces of aanlever-eisen zou fijn zijn!
donderdag 4 juni 2015
Deman F
Tevreden van de ronde gepersonaliseerde stempel. Kwaliteit is zeer goed, de levering was snel. Enkel een te hoge prijs voor de stempel. In vergelijking met andere firma''s liggen jullie prijzen veel hoger. Ik kocht een gelijkaardige stempel een week later, voor de helft van de prijs.
donderdag 4 juni 2015
Ger.E
Stempels in goede orde ontvangen en al in gebruik genomen, en zo als voorgaande jaren bevallen de stempels goed. Ook de levering is supper even als het contakt via de mail. Mvg en tot eind van dit jaar, voor de volgende bestelling.
donderdag 4 juni 2015
Donaat S
bestelling goed ontvangen. Bedankt voor de snelle en goede service!
woensdag 3 juni 2015
Anne Marie van S.
Prima service, prima stempel. We gebruiken jullie zeker nog een keer.
woensdag 3 juni 2015
Jacques S.
Bestelling in goede orde ontvangen en voldoet aan de wensen. De mail dat de bestelling verzonden was suggereerde dat deze binnen enkele werkdagen uitgeleverd zou worden. Maar later bleek bij navraag bij jullie dat dit wel tot 8 dagen kan oplopen ivm levering uit Duitsland. Dus wellicht de levertijd iets ruimer vermelden.
maandag 1 juni 2015
Joost V
Binnen! En een erg goed stempel ook nog, zelfs de kleinste lettertjes zijn nog leesbaar. Dank!
maandag 1 juni 2015
Bart P
Niet alleen als ik het niet ontvangen heb maar nu ook als ik het wel ontvangen heb mail ik U. De stempel is in goede staat ontvangen woensdag 27-05-2015. Hij werkt goed en bedankt voor Uw snelle reactie op mijn mail. Misschien tot later.
maandag 1 juni 2015
Stef B
Kwaliteit was net als de voorgaande keren weer perfect!
maandag 1 juni 2015
Dana
Ik wilde nog even doorgeven dat de stempel op tijd is bezorgd en dat we hem met veel plezier op het feest konden inzetten. Dank voor het snelle handelen en leveren van weer een prachtige stempel.
donderdag 28 mei 2015
Yvonne H
Na een aantal keren met elkaar gemailt te hebben, is uiteindelijk een goed werkbare afbeelding bij jullie terecht gekomen. De stempel hebben we inmiddels ontvangen. Hij ziet er netjes uit en doet het goed
donderdag 28 mei 2015
herbert
prima kwaliteit, het duurde iets langer dan ik had verwacht maar dat is op zich geen probleem. Prima service.
donderdag 28 mei 2015
Matthias
ik ben een zeer tevreden klant, levertermijn was zoals op voorhand gezegd en stempels waren perfect.
dinsdag 26 mei 2015
Teun S
Attent van u, het product ziet er goed uit, stevig en goed hanteerbaar. De omlijning van de tekst vindt ik minder. Staat dit beschreven bij de besteling.
dinsdag 26 mei 2015
Hanneke G
De stempel in goede staat / vvolgens verwachting ontvangen. De levertijd was alleen erg lang. Na het mailtje dat het verstuurd was, duurde het nog een kleine week. Later zag ik dat de stempel vanuit duitland kwam. Meer informatie over de levertijd was prettig geweest, dan hadden we ons hier op in kunnen stellen. Zelf waren we aan de late kant met de bestelling, maar info hieroveer was fijn geweest. Verder prima tevreden!
dinsdag 26 mei 2015
Anja H
Heel goed ontvangen. Ook de hulp vooraf stelde ik zeer op prijs. Daardoor werd het embleem zo goed mogelijk gebruikt. Niet zo simpel omdat het zo klein was. Ons volgend stempeltje wordt zeker weer bij u besteld. Houdt u de ontwerpen bij zodat ik dat achteraf makkelijk weer kan doen?
dinsdag 26 mei 2015
Carla N
Ik ben zeer tevreden over de stempels. Ook vond ik het prettig dat er overleg / vraag was via de mail over onduidelijkheid over mijn bestelling. Verder had ikzelf helaas niet gedacht aan het aanschaffen van een groter stempelkussen, zodat beide stempels hierop zouden passen... Maar of ik die oplettendheid van jullie kan verwachten...? lijkt me wat teveel gevraagd. Succes met jullie bedrijf!
dinsdag 26 mei 2015
Bram
Ik heb de stempel in goede orde ontvangen. Ziet er goed uit, nog niet gebruikt maar ik ga ervan uit dat hij doet wat ie moet doen. Levertijd was ongeveer 1,5 week, dat had iets korter gemogen maar in dit geval voor mij geen probleem opgeleverd.
dinsdag 26 mei 2015
L L
Prima product. Tip: de levertijd kan misschien wat korter?
dinsdag 26 mei 2015
Johan van D
Heel hartelijk dank voor het maken van en meedenken met ons om een goede stempel te fabriceren. Jullie vindbaarheid op internet, zeker omdat dit een specifiek product is, zou wellicht nog nét iets beter kunnen. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden bij anderen of opnieuw een bestelling bij u plaatsen mocht dit voorkomen in de toekomst!
dinsdag 26 mei 2015
C.S.
De post is goed aangekomen
vrijdag 22 mei 2015
Irena M
Ik ben zeker tevreden van de snelheid en correctheid van de bestelling. Het zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn, vermoed ik! Alleen zou het eenvoudiger zijn, als ik mijn reactie niet in een mail moest gieten, maar slechts enkele ''bolletjes'' moest aanvinken in een multiple choice meerkeuze antwoordsysteem... Misschien een idee voor de toekomst?
vrijdag 22 mei 2015
Lies L
Ik ben 100% tevreden. De stempel is keurig gemaakt, de levering zeer snel. De prijs is volgens mij ook absoluut aanvaardbaar. Ik denk niet dat er nog veel beter zou kunnen gedaan worden. Of misschien een ding, een link naar de bestelling in de bevestigingsmail. Handig als we het nog eens willen nakijken.
woensdag 20 mei 2015
Boudewijn de G
De bestelling is in goede orde ontvangen en de kwaliteit is prima icm de prijs.
woensdag 20 mei 2015
Dennis Z.
De stempel is van uitstekende kwaliteit, bezorging was op tijd.
woensdag 20 mei 2015
Studio W.
De stempel werkt perfect, maar klein beetje scheef opgeplakt.
dinsdag 19 mei 2015
Nele Van de V
Ik heb reeds twee maal bij u besteld, en ik kan alleen maar concluderen dat ik tot op heden enorm tevreden ben over de uitstekende service, en dit op alle gebieden. De producten zelf hebben bij mij reeds bewezen dat ze van prima kwaliteit zijn. De producten zijn bovendien budgetvriendelijk, wat jullie onderscheid van vele andere concurrenten in jullie sector. Verder had ik een vraag over mijn product, waar ik vrijwel onmiddellijk antwoord op kreeg. Daarnaast is de levering enorm snel verlopen. Ook een bijkomend compliment voor de gebruiksvriendelijkheid van jullie website, want die is heel erg duidelijk, eenvoudig en compact. Kortom, ik heb niets dan lof voor jullie service! Blijf vooral zo verder doen en ik in de toekomst blijf ik zeker klant bij jullie (ook de kortingcode is een goed idee trouwens).
maandag 18 mei 2015
Tandkliniek
Heel tevreden qua levering en producten, geen klachten !
vrijdag 15 mei 2015
Barbara D
Daar ik tevreden was van de service, neem ik ook even 2 minuten de tijd om kort wat feedback door te geven. - Vlugge service - Wegens foutieve doorgaven van de stempel (door mezelf), contact opgenomen met Onlinestempels en hebben de stempel aangepast zonder iets extra te rekenen => puike service - Jammer dat je als klant ook niet telefonisch contact kan opnemen want ik heb mijn aanpassing via email moeten doorgeven en kreeg pas de dag nadien een antwoordje terug. Het is in orde gekomen, maar ik had liever een medewerker diezelfde dag aan de lijn gekregen zodat ik 100% zeker wist dat dit in orde kwam. - Vlugge levering - Prijs / kwaliteit in orde Onlinestempels.be is een aanrader.
vrijdag 15 mei 2015
Johan C.
Alles dik ok
vrijdag 15 mei 2015
stijn
de bestelling en levering is perfect en zeer snel verlopen waarvoor dank
vrijdag 15 mei 2015
Ruud de V
Super geregeld Dik voor elkaar
vrijdag 15 mei 2015
Titus N
De stempel is goed ontvangen en voldoet prima aan de verwachting.
woensdag 13 mei 2015
Griet en Yvan Van I.
Ik was zeer tevreden over de snelle correcte levering en kwaliteit. Mvg
woensdag 13 mei 2015
Henk den H
De service is perfect, gewoon prettig oneline gewinkeld. Zaakjes goed op orde.
dinsdag 12 mei 2015
Saskia de G
Ik ben blij met mijn ontvangen stempel. Ik dacht echter voor een zachte lila te hebben gekozen naast het blauw en zwart. U kunt deze beter te boek zetten als paars.
maandag 11 mei 2015
Jaap R
Alles goed ontvangen.. Zeer tevreden over de aanschaf en de wijze van afhandeling.. Bedankt,
maandag 11 mei 2015
Marlies D
ìk kan alleen goede feedback geven, gelukkig. Het ging online makkelijk om mijn logo op te loaden en binnen enkele dagen had ik de stempel in huis. Bedankt!
maandag 11 mei 2015
Mathias V
Alles is vlot verlopen.
maandag 11 mei 2015
Elma W
Hallo team, dank voor jullie bericht! We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze order en jullie service!
maandag 11 mei 2015
Ellen H
Hartelijk dank voor de super snelle levering van mijn mooie stempels! Ik heb geen klachten, alleen maar heel te vreden over de gang van zaken en het product zelf! Een volgende keer zal ik zeer zeker weer bij jullie bestellen en de goede ervaring door vertellen.
maandag 11 mei 2015
Robert H
Ik ben zeer tevreden over jullie product. De op maat gemaakte stempels zijn van goede kwaliteit. Dit is de tweede stempel die ik bij jullie heb besteld. De eerste stempel gebruiken wij nog steeds met veel plezier. De prijs is netjes. De leverrijd snel voor een maatwerk product. Mijn volgende stempel bestel ik zeker weer bij jullie.
maandag 11 mei 2015
Dominique
Alles prima in orde en snel geleverd. Bedankt!
maandag 11 mei 2015
Gaëtane
De stempels heb ik goed ontvangen en werken prima. Helaas was de verpakking helemaal stuk, zodanig zelfs dat de stempels allemaal los in de postzak zaten. Misschien toch even bekijken hoe de stempeltjes beter verpakt kunnen worden. Voor de rest, prima service hoor! Bedankt!
woensdag 6 mei 2015
Marike
Dag onlinestempels Team, De stempel is inderdaad goed aangekomen. Heel fijn dat het zo via internet kan allemaal. Duidelijke site en veel keuzemogelijkheden. Zéér tevreden! Enige minpuntje is dat je niet kan vinden wanneer de stempel geleverd wordt. Hartelijk dank.
woensdag 6 mei 2015
Buro K
Wij zijn erg tevreden over Online stempels. De website was makkelijke om te bestellen en de levering was snel en goed. Bedankt.
woensdag 6 mei 2015
Peggy J
Ik ben zo blij met mijn stempel
dinsdag 5 mei 2015
Nele Van de V
Ik heb inmiddels de stempels ontvangen en uitvoerig getest. Het resultaat is zeker dik oké hoor, ondanks het feit dat ik de afbeelding niet optimaal scherp kreeg (omdat het een gescande potloodtekening/bitmap was). Ik ben echt heel erg blij met het resultaat! Ik wil u dan ook van harte bedanken voor de vlotte service. Het bedrag schrijf ik zo dadelijk over.
maandag 4 mei 2015
K. B-G
Makkelijk te bestellen en snel gemaakt. Vrij snel bezorgd. In de snelheid van de huidige maatschappij heb je hem liever ook de volgende dag in huis, maar het was er nu ook vrij snel. Bedankt,
maandag 4 mei 2015
Wies U
Even melden dat ik heel tevreden ben van de snelle en correcte levering. Het product is ook helemaal naar wens.
maandag 4 mei 2015
Linda van O
Ik heb een stempel bij u besteld en bij uw concullega in Rotterdam. Ik ben tevreden over het resultaat bij u. De reden waarom ik ook bij Stempel*** heb besteld is dat zij een snellere levertijd hanteren dan u. Het nadeel van Stempel***: ondanks mijn heldere omschrijving hebben ze een fout gemaakt en ben ik uiteindelijk meer tijd kwijt. Een volgende keer bestel ik weer bij u, maar het verkorten van de levertijd zou misschien een goed idee zijn...
vrijdag 1 mei 2015
Henk V
Hai dut t merakels
vrijdag 1 mei 2015
Gerde W
Bij het leveren van de stempel was ik niet thuis. Bij de 2de poging hebben ze de stempel onder een zeil op de houtstapel in de tuin gelegd. Gelukkig was het een droog weekend en kon ik het doosje vinden op de grond! Verder functioneert de stempel goed
vrijdag 1 mei 2015
Idtz S.
Overigens heel tevreden over de stempel en de snelle levering!
vrijdag 1 mei 2015
Jules
Snelle levering, goede kwaliteit van stempel en van prijs niet te duur. Meer hoeft het niet te zijn. doe zo voort.
vrijdag 1 mei 2015
Dialon M
positief!!! werd gebeld met een positieve tip, dat eea misschein te klien zou worden alles is toch goed gekomen maar meedenken!!!! helemaal top!!
donderdag 30 april 2015
rocco s
ja positieve en dankuwel
woensdag 29 april 2015
Gabriël Van S
Ik heb een keurige en kwaliteitsvolle stempel mogen ontvangen. Ben er zeer tevreden over. Een kleine handleiding over hoe je het inktkussen kan vervangen of opnieuw inkten had ik graag gezien. De tijd tussen de bestelling en de levering vond ik wel zeer lang, maar ik neem aan dat dit een uitzondering was. Ik ben een tevreden klant.
woensdag 29 april 2015
Sophie P
Ik wil jullie ook graag bedanken voor de zeer snelle levering en goede kwaliteit van de stempels!
woensdag 29 april 2015
L. T
Een gratis stempelkussen erbij te doen, of een hoesje waar de stempel in kan. Ik moest nu apart naar de winkels voor een stempelkussen gelukkig heeft de Hema die wel maar het zou handig zijn als je die er bij kreeg de eerste keer.
woensdag 29 april 2015
Daan B.
customer support was uitstekend; snelle respons, duidelijke en vriendelijke e-mails en correcte afhandeling bij problemen. Bestelling werd spoedig en correct geleverd.
woensdag 29 april 2015
Jean-Paul J. E
Jullie hebben het goed voor elkaar ! Ben helemaal tevreden! Op naar de volgende bestelling!
maandag 27 april 2015
Jan V
Super gemakkelijk om een ontwerp te maken, met veel keuzemogelijkheden wat betreft tekstopmaak, toevoegen logo, etc. Heel makkelijk te bestellen met eenvoudige betaalmogelijkheden. Vlotte afhandeling met vlugge thuislevering. Scherpe prijzen. Een aanrader!!!!
maandag 27 april 2015
Kim B
Zeer vlotte levering, mooie stempels, goede prijs, ik ben tevreden!
maandag 27 april 2015
team speeltuin berenbos
Beste online stempels. Nl. Top Service en snelle levering. Goede kwaliteit! Graag weer.. groeten team speeltuin berenbos
maandag 27 april 2015
Isabelle B
Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect gelopen is. Wij blijven dus graag in de toekomst verder met u werken.
vrijdag 24 april 2015
Jef v
Ik ben zeer tevreden over Uw product en Uw dienstverlening.
vrijdag 24 april 2015
Mark van M
Even een snelle beoordeling: Prijs-kwaliteit lijkt ons goed, alhoewel de eerste ''afdrukken'' minder scherp zijn dan de duurdere stempels die wij eerder bestelden. De tijd zal het leren. Gemakkelijk aan te vragen, goede verwerking en helpdesk. Alleen bij de bevestiging: "binnen enkele werkdagen" werd uiteindelijk een week. Dat viel ons tegen. Kun je beter wat reëlere levertijd opgeven. Cijfer: voor nu een 8 Succes verder!
vrijdag 24 april 2015
Bas D.
Snel geleverd en goede service. Gelijk antwoord op een vraag via de mail. Helemaal goed.
donderdag 23 april 2015
Stella B
Bedankt voor de snelle orderafhandeling, levering en goede kwaliteit van de stempel. Wij zijn zeer tevreden met uw diensten.
donderdag 23 april 2015
Folkert F
Snelle reactie op vragen en volgens afspraak??
donderdag 23 april 2015
Maureen van W
De stempels zijn in goede orde bij ons binnengekomen
donderdag 23 april 2015
Rob R
De bestelling (71792068 ) is in goede orde ontvangen en voldoet uitstekend. Een minpuntje is dat het relatief lang duurt tot de bestelling geleverd wordt.
donderdag 23 april 2015
Bob S.
Hartelijk dank en complimenten voor de nette service
donderdag 23 april 2015
Marijke van de K
De stempel is snel en mooi gemaakt. En keurig verpakt en afgeleverd We werden ook goed op de hoogte gehouden over de diverse stadia Daarvoor alle lof.
donderdag 23 april 2015
j. van v.
hele snelle service, goeie prijs
dinsdag 21 april 2015
Louise van D
Het enige waar ik feedback op wil leveren is het feit, dat het door de paasdagen erg lang duurde voor de stempel er was. Ik begon me zorgen te maken. Verder is het een fijn stempel, maar dat komt door het merk, Colop is prima. En de lay out is ook prima. Ik kon zelf alleen niet goed de grootte bepalen. De letter had best wat kleiner gekund achteraf.
maandag 20 april 2015
Petri V
Aanbod zeer uitgebreid! Ontwerp Fijn dat je het ontwerp kan zien op de website en nog kan vergroten of verkleinen Levering Snelheid van de levering is goed alles kwam netjes en snel aan Minpuntje Dat de factuur niet los kan van het pakketje. (maar er altijd bij zit..?) Als ontwerpbureau regel ik veel voor klanten de factuur had ik dan liever los/ of per mail gehad (kost jullie niets) omdat wij voor het regelen een marge bovenop het product zetten. Nu moest ik het pakketje naar mijn bedrijf toe laten sturen, de factuur eruit halen en vervolgens nogmaals verzendkosten betalen voor een pakket om het weer naar mijn klant toe te zenden (zonder factuur).
zondag 19 april 2015
Th. J.
Wij zijn zeer tevreden over de duur van levering alsook de aangemaakte stempels
zondag 19 april 2015
Els B
Ik had al eerder een bedrijfsstempel besteld bij Onlinestempels dus ik wist waar ik na mijn verhuizing moest zijn. Ik gebruik een stempel ipv dure voorbedrukte enveloppen en dat bevalt prima. Omdat jullie ook de mogelijkheid bieden een logo op te nemen in de stempel vind ik stempel op de envelop een prima alternatief.
vrijdag 17 april 2015
Esther S
Makkelijk, snel en prima kwaliteit. Eigenlijk precies wat je wilt als je een stempel gaat bestellen.
vrijdag 17 april 2015
Alexander
De stempel is goed afgewerkt en de bestelling ging vlot. Ik vond het zeer goed dat na het uploaden van mijn bestand feedback kreeg dat de tekening niet goed ging lukken op een stempel. Ik heb dan ook vlot een verbetering kunnen insturen en het resultaat is goed.
donderdag 16 april 2015
Kris
Mooie stempels Goed verpakt Correcte weergave van wat besteld is Snelle levering Minder goedkope prijs
maandag 13 april 2015
J.J.N
We zijn erg blij met de stempel al hadden we op de site niet goed gezien hoe groot hij was. We dachten dezelfde (oude) maat te bestellen maar hij is nu flink groter. Helaas niet geschikt voor alle formulieren. Jullie hebben keurig geleverd!
maandag 13 april 2015
Daan B
Geweldige customer support, chapeau!
maandag 13 april 2015
Jan M.
> Uw feedback stellen wij zeer op prijs! Alleen maar positieve dingen: snelle levering en prima product aan een scherpe prijs. De webinterface voelt wat verouderd aan, maar hij werkt wel. Bedankt,
zondag 12 april 2015
Ineke B.
Dank voor de stempels. Ze zijn perfect, ook de fijne lijnen zijn mooi. Uitstekende prijs kwaliteitverhouding en op korte termijn geleverd. Ik dacht eerst het klinkt te mooi om waar te zijn maar het is toch echt super gedaan allemaal. Ik ga nu mijn volgende bestelling plaatsen.
zondag 12 april 2015
Peter van C
Bestellen is eenvoudig, levering bevestiging oké, daad werkelijke levering binnen de verwachte doelstelling. Prima service.
vrijdag 10 april 2015
Idtz S
Stempel prima en snel geleverd; helemaal tevreden!
vrijdag 10 april 2015
Maureen van den H
Stempels zijn op tijd ontvangen.
vrijdag 10 april 2015
Marco Z.
Hartelijk dank voor de stempel. We zijn er blij mee. Het ziet er goed uit en het was vrij snel geleverd. Top. Bedankt.
vrijdag 10 april 2015
Richard A
Stempel in goede orde ontvangen, betaling is gedaan.
vrijdag 10 april 2015
Twan S
Ik stel het zeer op prijs dat de door u gedane beloftes ook nagekomen worden. Met name in het voortraject vond ik het prettig dat ik een idee kon indienen en dat ik eerst een voorbeeld toegestuurd kreeg voordat de stempel daadwerkelijke gemaakt werd. Een volgende stempel zal ik zeker weer via onlinestempels.nl bestellen.
donderdag 9 april 2015
Isabelle de P
Gistermiddag hebben we de stempel ontvangen. Het ziet er prima uit; hartelijk dank
donderdag 9 april 2015
Danielle P
Wij hebben de stempel ontvangen en wij zijn tevreden over de bestelling en afhandeling. De website is heel erg overzichtelijk op het moment van bestellen.
donderdag 9 april 2015
Michiel F
We zijn zeker tevreden over de snelle en goeie service. Wel zag ik dat er nog 19% BTW op de factuur stond, volgens mij behoord dat 21% te zijn.
woensdag 8 april 2015
Erik W.
Dank u, alles naar wens!
woensdag 8 april 2015
Edward G
Wij hebben de producten reeds ontvangen en zijn geheel naar wens. Ook de levertijd is naar tevredenheid. Wellicht een tip: stuur de officiële factuur digitaal per e-mail. Hiermee zult u wellicht meerdere klanten een plezier mee doen.
dinsdag 7 april 2015
Isabel G
de stempels hebben we goed ontvangen en zijn van goede kwaliteit.
dinsdag 7 april 2015
Mila
Leuk dat jullie om feedback vragen! Ik ben zeer tevreden met de stempel
dinsdag 7 april 2015
Leen C.
We zijn zeer tevreden over de service en de snelheid waarop alles geleverd wordt! Vriendelijk bedankt
dinsdag 7 april 2015
Marc M
Ik ben heel tevreden over het resultaat van de stempel die ik mocht ontvangen. Ondanks de aanvankelijke moeilijkheden rond het herhaaldelijk doorgestuurde ontwerp is er toch, dank zij uw vakkundig advies, een prima resultaat ontstaan. Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
dinsdag 7 april 2015
Eddy B.
alles ok, prima, we zijn blij.... fijn weekend
dinsdag 7 april 2015
Richard H
Ik vond jullie service perfect, vooral het meedenken met het ontwerp. Dus: DIKKE complimenten!!!
dinsdag 7 april 2015
Lieneke M
Wij hebben onze stempel naar eigen ontwerp ontvangen d.d.: 23-03-2015 De stempel voldoet geheel naar verwachting. Dank voor de snelle service!
dinsdag 7 april 2015
Annie M
Ja hoor ik heb ze in goede orde ontvangen. Bedankt voor de mail. De kwaliteit is zeer goed.
dinsdag 7 april 2015
Lajos L
Prima product geleverd, goed geregeld met after pay. Minpuntje dat niet aan jullie ligt: levering duurt wel wat lang.
dinsdag 7 april 2015
Jeritza van V
De stempel is in goeie orde ontvangen.
dinsdag 7 april 2015
W AUTOBEDRIJVEN
Makkelijk programma om stempels te maken, ging perfect.
donderdag 2 april 2015
Jacolien R.
Hallo, ik ben erg tevreden met de stempel. Precies zoals ik dacht dat het zou zijn. Ik kom zeker nog een keer bin jullie terug.
donderdag 2 april 2015
Marjan W
zeer snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding.
donderdag 2 april 2015
Yvonne H
Goede stempels.
maandag 30 maart 2015
Ilse N
Hartelijk dank voor je reactie en geweldige service!
maandag 30 maart 2015
Nihayra L
Ik ben hartstikke tevreden met mijn bestelling. Het ging snel en goed. Tip voor in de toekomst: misschien nieuwe klanten een kleine stempelkussen als cadeau meegeven.
maandag 30 maart 2015
M.W.
Uw stempel is precies zoals besteld. Nog veel dank
maandag 30 maart 2015
Huismeester Z.
De bestelling is goed aangekomen en dat is naar wens. Bedankt voor uw zorg
maandag 30 maart 2015
Kim De B
Hartelijk bedankt. De stempel werd ook net geleverd. Snelle levering, bedankt!
maandag 30 maart 2015
Carina T
Wij hebben de stempels goed ontvangen en zullen bij een volgende keer zeker weer gebruik van onlinestempels.nl maken.
maandag 30 maart 2015
Grit H
PRIMA LEVERING Website is erg duidelijk. Fijn dat de website goedkopere mogelijkheden automatisch aangeeft.
vrijdag 27 maart 2015
Kurt M
Geen opmerkingen , alles correct verlopen.
donderdag 26 maart 2015
Benn C.
prima service - snelle levering van het product met, volgens mij , een eerlijke en correcte prijs.
donderdag 26 maart 2015
Frank N.
dank. het bestelproces verliep prima; duidelijk en vlot we zijn erg tevreden over de stempels
donderdag 26 maart 2015
Remy S
uitstekende service, zeer snel en product in orde. Prijs/kwaliteit is ook in orde.
donderdag 26 maart 2015
Carla V
Ik vind het super simpel en goed verlopen, ik kreeg snel antwoord op mijn mail en bestelling was snel ter plekke.
donderdag 26 maart 2015
Johan D
Wij hebben de stempel ontvangen, dank daarvoor. We zijn tevreden over jullie service.
donderdag 26 maart 2015
B.M. du P.
Perfecte afhandeling en hulp betreffende mijn bestelling. Veel beter leesbaar dan mijn eerste stempel, deze bevatte ook meer tekst. Erg blij mee! Bedankt.
maandag 23 maart 2015
Annemarie P.
Geachte, Wij zijn erg tevreden met de snel geleverde stempel die geheel aan onze verwachtingen voldoet. Duidelijke site met makkelijk te creeeren stempel.
zaterdag 21 maart 2015
Arjan G.
?Hallo, Goede, behulpzame service en snelle levering. Top dus!
woensdag 18 maart 2015
Linda C.
Beste, De kwaliteit van de stempel en de inkt is prima.Uw product en service kan ik aanbevelen. ...het door mij gekozen lettertype is echter te klein en daardoor, op de stof gedrukt, onleesbaar.Spijtig.
maandag 16 maart 2015
Paul J.
Geachte heer/mevrouw, In 1e instantie al een zeer duidelijk en correcte reactie op mijn vraag. Daarna een snelle levering en goed resultaat. Bij voorbaat dank.
maandag 16 maart 2015
Wout W.
Hallo Mijn bestelling heeft aan alle verwachtingen voldaan en is zelfs sneller geleverd als dat ik verwacht had. Kortom, voor herhaling vatbaar.
zondag 15 maart 2015
hanneke d.
We waren erg tevreden over de service en het resultaat van de stempel
zondag 15 maart 2015
Jasper V.
Zeer tevreden! Super snelle levering waarvoor dank, Groet
zaterdag 14 maart 2015
Henk V.
Perfect ! Doorgaan zo. Hartelijk dank & vriendelijke groet,
zaterdag 14 maart 2015
Carolien B.
Goedemiddag meneer/mevrouw, Zelf heb ik geen feedback in hoe alles gegaan is, maar wil even melden dat ik het een goede service vond.Alles liep heel netjes, er was iets mis met de foto die ik had ge-upload. Dat is netjes opgelost en uiteindelijk is er een prima stempel geleverd die ik al vele male heb gebruikt. Zeer tevreden over! Dus bij deze, mijn complimenten. Als ik iemand hoor die een stempel nodig heeft zal ik zeker jullie aan bevelen.
vrijdag 13 maart 2015
Marloes B.
Goedemorgen, Graag zal ik kort feedback geven op de service van Onlinestempels. Ik ben snel en goed geholpen toen ik onze bedrijfstempel zelf niet goed ontworpen kreeg. De service is goed, snel en duidelijk. Waarvoor dank. Ook de levering van de uiteindelijk ontworpen en bestelde stempels was snel. Al met al een tevreden klant! Succes verder!
donderdag 12 maart 2015
Kim D.
Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van onze bestelling. Bedankt voor de prettige samenwerking!
donderdag 12 maart 2015
Hans L.
Helemaal prima gedaan !!! voor herhaling vatbaar Prima stempels
donderdag 12 maart 2015
Kevin P.
Levering was zeer snel en in prima staat. Stempel werkt goed en was vooral niet duur!   Wij zijn een tevreden klant.
donderdag 12 maart 2015
Matthijs K.
Dames, Heren,Ontzettend tevreden of afhandeling en kwaliteit stempel, prima ervaring! Ik heb binnenkort weer een stempel nodig en ga die zeker weer bij jullie bestellen!
donderdag 12 maart 2015
Peter
Dienstverlening optimaliseren is niet nodig ! Jullie leveren goede kwaliteit stempels , we zijn er blij mee !!!Snelle levering , en wat ook niet onbelangrijk is , jullie zijn goedkoop !Kortom Houden zo !!!
woensdag 11 maart 2015
Jankees V.
Bestelling is prima verlopen. Geen verdere wensen. hartelijke dank.
vrijdag 6 maart 2015
Henk V.
De stempel die ik heb ontvangen van jullie is uitermate gebruiksvriendelijk en is goed leesbaar de mail van gisterenwas een vergissing en bedoeld voor een ander bedrijf mijn excuus daarvoor.
donderdag 5 maart 2015
Bernardus S.
dik in orde geen klachten goede service ik dacht doe zo verder koop nog bij deze firma dank u wel doe zo verder
donderdag 5 maart 2015
MBCS
Helemaal prima gegaan!
donderdag 5 maart 2015
José
De door jullie gemaakte stempeltjes voldoen 100% aan de verwachtingen! Vervolgbestelling volgt binnenkort.
woensdag 4 maart 2015
A.E.
een zeer snelle service, en goed verpakt. Kleine kanttekening is dat wat voor druk je er ook op zet er soms teveel inkt meekomt waardoor het gaat vlekken. Dit heeft al wat flyertjes gekost.
woensdag 4 maart 2015
bart
alles ok bedankt geld komt eraan
maandag 2 maart 2015
Liselot N.
Graag willen wij jullie bedanken voor de correcte en snelle levering.
maandag 2 maart 2015
Floortje A
Zeer tevreden over de manier van bestellen, de levering en het product.
maandag 2 maart 2015
Jolanda G
Ik heb het contact met onlinestempels als zeer prettig ervaren! Mijn bestand kon niet geüpload worden, maar jullie hebben dat aangepast en toen lukte het wel. De bestelling is ook snel verzonden, wat ik erg fijn vond.
vrijdag 27 februari 2015
FB
Dankuuuuu. Fantastische service!
donderdag 26 februari 2015
Erwin
Bestelling goed ontvangen, alles vlot verlopen, prima produkt. Bedankt,
donderdag 26 februari 2015
Marc Van T
Ik ben zeer tevreden van de geleverde diensten en producten.
donderdag 26 februari 2015
Wilco B.
Prima service zoals altijd! Dank daarvoor.
donderdag 26 februari 2015
Marc V.
Bedankt voor de perfecte service en feedback en graag tot een volgende keer.
donderdag 26 februari 2015
Jannes de G.
Prima service en stempel!
donderdag 26 februari 2015
Schager Apotheek
Hierbij onze feedback over de onlangs door ons bestelde en ontvangen stempels. De website is zeer toegankelijk, de bestelprocedure eenvoudig en de afhandeling snel, zodat je snel je stempels in huis hebt! Wij zijn een zeer tevreden klant.
maandag 23 februari 2015
Astrid D
Super service!!!! Snel en tiptop in orde!
maandag 23 februari 2015
Jan B
Uw stempels voldoen zeker aan onze eisen, je hebt weeral enkele tevreden gebruikers erbij.
maandag 23 februari 2015
Dees van G.
Uw bedrijf werd mij door een collega aangeraden. Zelf was ik in zee gegaan met Viking. Uw bedrijf is vele malen goedkoper. En u levert een direct bruikbaar product. En dat voor exact dezelfde stempel!! U begrijpt dat ik voortaan voor uw bedrijf kies en Viking heeft afgedaan.
maandag 23 februari 2015
Hinke M
Ik ben heel tevreden. Vond het alleen verwarrend dat op de stempel de datum in het Engels was afgebeeld. Dus wist niet zeker dat ik de stempel met de Nederlandse datum zou krijgen. Maar heb inderdaad de stempel met de Nederlandse datum gekregen.
maandag 23 februari 2015
Connie P
De levering van de stempels is correct en geheel naar wens verlopen.
maandag 23 februari 2015
Katrien S.
Supersnelle levering en komt perfect overeen met wat we hebben gevraagd! Bij opmaak van de stempel werd aangegeven dat een ander, goedkoper, alternatief beter aansloot bij onze noden, wij vonden dit zeer positief!
vrijdag 20 februari 2015
Sander van den H.
Ik ben uitermate tevreden met de stempels! Ik wil jullie bedanken voor de Feedback op het Design wat ik had aangeleverd. Ik was verrast dat jullie stempels zo snel worden gemaakt en verzonden dank daarvoor! Ik was ook verrast door het niet direct betalen van de Factuur.. Dit is uiteraard geen kritiek maar ik zou persoonlijk een Ideal of paypal systeem instellen op de site, ik hoop dat jullie hier verder nooit problemen mee hebben gehad met laat betalen. Ik heb alweer wat nieuwe ideeën voor stempels en ik weet jullie nu te vinden!
vrijdag 20 februari 2015
Marc V
De eerste bestelling is zeker binnen en daar ben ik zeer enthousiast over. Duidelijke feedback, goed product, correcte afhandeling, dik tevreden dus!
donderdag 19 februari 2015
Bep P
bestelling prima verlopen!
donderdag 19 februari 2015
Liesbeth S.
Snelle levering en stempels zien er picobello uit
donderdag 19 februari 2015
AK
We zijn zeer tevreden over het product.
donderdag 19 februari 2015
Edrie A.
Jawel hoor heb alles ontvangen.
donderdag 19 februari 2015
John A
Ik heb 2 stempels besteld: 1x een stempel met de bedrijfsgegevens..deze is naar tevredenheid. 1x een stempel met datum...dit vindt een vervelend exemplaar, de datum aanpassen gaat zeker niet eenvoudig.
donderdag 19 februari 2015
Karin B.
Ik ben super tevreden over de stempel! Kwaliteit lijkt goed en stuk goedkoper dan bij de concurrent!
donderdag 19 februari 2015
Daniëlla T
Ik ben zeer tevreden over het verloop van de bestelling, van begin tot einde. Geen opmerking!
donderdag 19 februari 2015
Nelly V
Dank je voor de goede service. Stempel is wat ik verwacht had en is duidelijk.
donderdag 19 februari 2015
Irma van der V
De stempel zelf is helemaal naar wens. We zijn er erg tevreden over.
maandag 16 februari 2015
Alex D.
Stempels eenvoudig via website naar eigen inzicht te ontwerpen. De bestelling en levering verliepen soepel. Binnen 3 dagen was alles geregeld. Geen betaling vooraf. Complimenten hiervoor.
maandag 16 februari 2015
Loes V
Ik ben hartstikke tevreden over de stempel! Hoe nauwkeurig deze is gemaakt en hoe gedetailleerd! Bedankt,
vrijdag 13 februari 2015
Inge B
Stempels zijn supersnel geleverd en prima van kwaliteit en prijs. Ik ben dus echt heel tevreden.
donderdag 12 februari 2015
Marly M
Prima vervangingstekstplaat. Snel geleverd.
donderdag 12 februari 2015
Jet V.
Ik ben erg blij met de stempel! Goede kwaliteit en snelle bezorging, bedankt!
woensdag 11 februari 2015
Marleen L
Wij zijn zeer tevreden over de vlotte levering . De kwaliteit is ok.
woensdag 11 februari 2015
Philip B
Stempel ontvangen . Alles ok . Vlot geregeld .
woensdag 11 februari 2015
Yvonne
Ik ben zeer tevreden over deze website. Nadat ik mijn order had geplaatst kreeg ik binnen een half uur al een email met de vraag of de witrand wat verder afgesneden kon worden. Dit wilde ik graag! Ik gaf aan hoe groot de tekst moest zijn en binnen een korte tijd kreeg ik een nieuwe offerte met precies de juiste maten. Toen de stempel binnen kwam was dit exact wat ik bedoelde. Kan iedereen dit bedrijf aanraden!
woensdag 11 februari 2015
Jolande C
De stempel is volledig naar wens.
woensdag 11 februari 2015
Wanda de J
Ik ben zeer positief! Erg goed geholpen, het uploaden van een tekst lukte niet goed en daar ben ik zeer goed bij geholpen! Fijn! Ik ga de website zeker aanbevelen bij anderen!
woensdag 11 februari 2015
Marcel B.
De bestelling is in goede orde ontvangen en de kwaliteit is naar tevredenheid.
woensdag 11 februari 2015
Aline J
zeer tevreden met de stempel.
dinsdag 10 februari 2015
Johan S
Eigenlijk heb ik alleen maar positieve ervaring met jullie. Toen mijn inzending niet goed was, hebben jullie er alles aan gedaan om het goed te krijgen. Fantastisch. De volgende stempel komt ook weer van jullie.
dinsdag 10 februari 2015
Patrick S
De bestelling hebben we vandaag prima ontvangen. Betaling is ook vandaag uitgevoerd. Bedankt voor de goede service.
maandag 9 februari 2015
Hans K
Is ontvangen, betaald en akkoord
maandag 9 februari 2015
Diana M
Naar aanleiding van het verzoek om feedback kan ik alleen maar zeggen dat alles snel en netjes geleverd is!
zondag 8 februari 2015
Sjaak A
Ik heb inmiddels al een mail gestuurd met mijn dank voor de service. Heb nu 2 maal een (ander soort) stempel besteld en beide keren kreeg ik een vraag en suggestie of ik het echt zo wilde e./of kon kiezen voor een andere mogelijkheid . Beide keren zijn er prachtige stempels (ook de negatieve stempel) door u afgeleverd. Erg goede service en een prachtig resultaat. Zeer tevreden, teken ik,
zondag 8 februari 2015
Rochelle van der K
Ik ben erg blij met de stempel die ik via jullie website heb besteld. Het logo staat er duidelijk en fijn op. Veel dank hiervoor. Ik kom in de toekomst graag bij jullie terug.
zondag 8 februari 2015
Yolande H
Ik ben zeer tevreden over dat schattig stempeltje, exact wat ik in mijn hoofd had. En bedankt voor de snelle levering.
vrijdag 6 februari 2015
Ric V
Wij hebben inmiddels veel plezier van onze nieuwe stempel en willen jullie daarom bedanken voor de vlotte service. Prettig weekend alvast!
vrijdag 6 februari 2015
Anke P
Ik ben super tevreden van jullie! De stempel is top!! En de hulp tijdens het proces was ook uitstekend... Zeer tevreden! Ik raad het iedereen aan!
donderdag 5 februari 2015
Filip J.
Uitstekend product; snelle levering; leuke prijs; prima service.
donderdag 5 februari 2015
Lutgard
bestellling is goed en snel toegekomen ! Ik ben tevreden over resultaat en afwerking van de gekozen stempel. Bedankt en misschien tot een volgende keer .
donderdag 5 februari 2015
Kurt D
Ik heb al meermaals via onlinestempels.be besteld en de dienstverlening was als altijd in het verleden snel en correct.
donderdag 5 februari 2015
Ann M
Zeer tevreden, snelle en correcte leveringen.
donderdag 5 februari 2015
Ger E.
Naar tevredenheid bestel ik al een aantal jaren elk jaar een aantal stempel automaten, ik mail dan een jpeg bestand en geef de gewenste automaat en afmetingen door. Binnen een week heb ik de stempels dan al in huis. Dus super geregeld ben erg tevreden over het product en zijn levering.
donderdag 5 februari 2015
tom p
Alles, prima verlopen
donderdag 5 februari 2015
Bart
Dienstverlening en kwaliteit van de stempels zijn goed. De mogelijkheid om telefonisch contact te kunnen opnemen zou toch handig zijn.
woensdag 4 februari 2015
Simone W
Fijne snelle levering van de producten! top
woensdag 4 februari 2015
René M
Uw bestelling heb ik in goede orde ontvangen daarvoor mijn hartelijke dank.
woensdag 4 februari 2015
Priscilla R
De stempel is in goede orde ontvangen, bedankt!?
dinsdag 3 februari 2015
Minke S
Onlangs bestelden wij bij u 10 stempels met ons bedrijfslogo. Het logo bleek niet te voldoen aan de eisen die nodig waren voor een goede weergave. Wij zijn perfect op weg geholpen door jullie organisatie en zijn super tevreden; chapeau!! Indien aan de orde bestellen wij zeker weer en zullen jullie ook aanbevelen.
dinsdag 3 februari 2015
Michel van den B
De bestelling is in goede orde ontvangen op ons ministerie en de kwaliteit van het product voldoet tot dusver. De stempels worden volop gebruikt.
dinsdag 3 februari 2015
Sjaak A.
Zojuist mijn logostempel ontvangen. Ik begrijp uw reactie op de diapositieve afbeelding, maar ... hij is prachtig geworden !!! Dank voor uw service en de prachtige stempel.
dinsdag 3 februari 2015
Helena B
Ik heb de nieuwe stempel vandaag ontvangen. Hartelijk dank voor de goede service.
dinsdag 3 februari 2015
Veerle P
De stempel is aangekomen! Hij is goed en de betaling is onderweg.
zondag 1 februari 2015
Ton R
De stempel ziet er goed uit alleen valt de grootte van het lettertype wat tegen. Dat was op het voorbeeld niet direct te zien. Verder is de service van uw kant prima en klantvriendelijk. Verzending is goed ontvangen en inmiddels heb ik de rekening aan u voldaan. Bedankt voor de service.
zondag 1 februari 2015
HB
Uitstekende service!
vrijdag 30 januari 2015
Frank K.
Bestelling erg goed verlopen. Top. Hartelijk dank,
vrijdag 30 januari 2015
Sophie D
Eerste levering niet toegekomen, gemeld & werd herzonden. Gisteren de stempels ontvangen & tevreden.
vrijdag 30 januari 2015
Yvonne van der S
Bedankt voor de stempel. Deze is precies zoals ik in gedachten had. Goede service ook!
vrijdag 30 januari 2015
luc n
Het bestellen is heel vlot verlopen via internet!
vrijdag 30 januari 2015
Patricia C
Bedankt voor de vlotte levering! Product is naar wens alsook de manier van bestellen en levering. Ook knap dat jullie automatisch naar feedback vragen. Bedankt voor de goede service
woensdag 28 januari 2015
Sander S
We zijn erg blij op de manier waarop er meegedacht wordt. Service prima, kwaliteit prima. Het was onze 2de stempel (teeki was de eerste) en wanneer we er weer 1 nodig hebben komen we zeker terug! Bedankt voor de goede service
woensdag 28 januari 2015
Marijke M
De stempel welke ik via Uw website heb besteld voldoet prima.
woensdag 28 januari 2015
Andries en Anneke
ben super tevreden over de stempel
woensdag 28 januari 2015
Martina
Wij zijn zeer enthousiast over de stempel die we besteld hebben. Een tip zou zijn dat de website aangeeft als de afbeelding te gedetailleerd is: dat het op de stempel onleesbaar zou kunnen worden. Bij ons is dit net goed gegaan namelijk.
woensdag 28 januari 2015
Ewout M
Stempel was helemaal okee. Bedankt.
woensdag 28 januari 2015
Michel H
Wij zijn ZEER tevreden. Snelle service voor een prima prijs en een goed product! Hartelijk dank.
woensdag 28 januari 2015
Liesbeth
De stempel is intussen heel goed aangekomen en werd al uitvoerig gebruikt op onze labels.
woensdag 28 januari 2015
W.W.H.
Het was weer eens prettig om prettig en snel geholpen te worden. Ik zal met plezier in de toekomst van uw diensten gebruik gaan maken en het ook voortzetten. m.vr.groet en veel succes
dinsdag 27 januari 2015
Lea D
Complimenten voor de snelle levering!
maandag 26 januari 2015
Ilse
Super customer support!!!!
maandag 26 januari 2015
Tineke M
We hebben de stempels goed ontvangen en zijn tot nu toe tevreden.
maandag 26 januari 2015
Jessica van E
Ik was tevreden, dank u.
maandag 26 januari 2015
Paul de G
We zijn prima door u geholpen. Onze ervaring op schaal van 1 tot 5 Service: 5 Meedenken: 5 Prijs:5 Levertijd:5 kwaliteit product: 5
maandag 26 januari 2015
Marit G.
Top, Prima service, ik had een flinke witrand om mijn bestand, werd keurig op de hoogte gebracht of ik dit zo bedoelde of dat het anders moest. Uiteindelijk een goedkopere stempel kunnen bestellen, omdat de witrand kon vervallen. Bedankt voor het meedenken, de volgende keer bestel ik weer bij jullie!
maandag 26 januari 2015
Ruben R
Ze zijn binnen!!!!!!! Heel vet zijn ze Groeten en mega bedankt
maandag 26 januari 2015
Linda Van Der B
De stempel vind ik prima gelukt en ben er heel blij mee, mensen vragen mij, waar heb je dat vandaan. Met trots noem ik online stempels op. Nogmaals mijn dank,
zondag 25 januari 2015
Kevin van O
Service! Gewoon Geweldig!
zondag 25 januari 2015
Lien V
Zeer snelle en correcte levering + goede kwaliteit van stempel.
vrijdag 23 januari 2015
annelies r.
alles in orde!
vrijdag 23 januari 2015
Jasper W
Top service, goed te woord gestaan. Heel erg tevreden en ik zal jullie aanraden bij andere organisaties! Keep up the good work.
vrijdag 23 januari 2015
Remco
De bestelling van onze stempels was in orde. Duidelijk ontwerp dat overeenkomt met de werkelijkheid. Snelle levering.
vrijdag 23 januari 2015
Ronald R
Hebben de stempels en de kussen binnen gekregen , zeer tevreden met het resultaat en super geholpen met de bestanden.
vrijdag 23 januari 2015
Ellen G
Ik heb gisteren inderdaad mijn stempel ontvangen en ben er zeer tevreden mee. (Ik heb nog een stempel van 3 jaar geleden en die doe het ook nog goed!)
vrijdag 23 januari 2015
Gido W
Ik ben zeer tevreden over het geleverde product. Vooral de terugkoppeling door jullie betreffende het ontwerp laat zien dat jullie elk ontwerp controleren en bij twijfel over het eind resultaat de klant hierover goed informeren. Alleen de levering had misschien iets sneller gekund. Hartelijk dank voor de levering
donderdag 22 januari 2015
KM
De service was alleszins veel beter dan bij XXX. Daar stuurden ze me gewoon de Franstalige versie van de stempels op, zonder de mogelijkheid deze te kunnen omruilen. Dat spel heeft meer dan een jaar geduurd. Ik ben daar veel geld verloren, zonder zelfs maar uitzicht op een oplossing. Bij jullie was het direct de juiste taalstempel, zonder discussie. Ik zal jullie aanbevelen bij de collega''s
donderdag 22 januari 2015
FL
Even een reactie stempel ontvangen is in prima conditie aangekomen en werkt naar tevredenheid
maandag 19 januari 2015
Patrick van B.
Geachte, Zéér tevreden.
zondag 18 januari 2015
FJ
Absoluut! Heel hartelijk dank voor de soepele opvolging -
zondag 18 januari 2015
Isabel D
Ik kan alleen maar zeggen PRIMA service. Ik heb geen commentaar.
zondag 18 januari 2015
Paulette V
Stempel goed ontvangen en faktuur reeds betaald !
zondag 18 januari 2015
M.A.
we hebben de stempel ontvangen en zijn er zeer tevreden over. de diapositieve letters komen gelukkig wel goed uit! bedankt
zondag 18 januari 2015
Eric S
Prima geregeld en geen klachten. Ook de verandering van de bestelling die later is gecorrigeerd is prima verlopen. Hartelijk dank.
donderdag 15 januari 2015
Niek S
We hebben uw producten al vol in gebruik en zijn zeer tevreden.
donderdag 15 januari 2015
Josette B
Ik wil u even laten weten dat ik het stempel heb ontvangen. Het is haarscherp.
woensdag 14 januari 2015
Aly H
Het is gelukt!! Vanochtend kreeg ik de stempel op m''n buro en daar ben ik erg blij mee!! Nogmaals hartelijk dank voor uw service!
woensdag 14 januari 2015
Jacqueline van L
Ik heb mijn stempel ontvangen en betaald. Ook fijn dat ik nog antwoord kreeg op mijn mail wanneer het bezorgd zou worden. Dit omdat het met de feestdagen allemaal wat anders was met de bezorging. Hartelijk dank
dinsdag 13 januari 2015
Dorine P
Ik heb gisteren de 10 stempels ontvangen, ze zagen er goed uit dank je wel!
dinsdag 13 januari 2015
WG
Ik wil jullie bedanken voor de goede serviceverlening en de correcte afhandeling!
maandag 12 januari 2015
Dr P
Dank voor de snelle service
maandag 12 januari 2015
Wilberd de G
We hebben gisteren de stempel binnen gekregen. Ziet er heel goed uit. Hartelijk dank voor jullie goede service. Bestellen snel weer bij jullie.
zondag 11 januari 2015
Stijn v
Geweldige service snelle en accurate leveting Super tevreden klant
vrijdag 9 januari 2015
Lauranne V
Stempel un goede orde ontvangen, alles in orde!
vrijdag 9 januari 2015
Franky T
Prachtige service en een heel snelle levering.
donderdag 8 januari 2015
Petra B
Prima service en snel geleverd!
donderdag 8 januari 2015
M. de V.
Wij willen u laten weten dat wij de stempel in goede orde ontvangen hebben. Waarschijnlijk vanwege de feestdagen had het pakketje iets vertraging opgelopen, maar wij zijn zeer tevreden met de afhandeling en uitvoering. De factuur zullen wij zo spoedig mogelijk voldoen. In de toekomst zullen wij zeker met veel plezier bij onlinestempels.nl blijven bestellen.
donderdag 8 januari 2015
R. C
Bedankt voor de extra service! Tot de volgende bestelling dan!
donderdag 8 januari 2015
Kim S
Zoals ook bij onze vorige bestelling is alles nu ook uitstekend verlopen. Een echte aanrader en een perfecte service !
donderdag 8 januari 2015
E.E.
dank voor alle goede zorgen en goede service.
donderdag 8 januari 2015
Wim
alleen maar positieve feedback .Prima service en opvolging.
donderdag 8 januari 2015
Kurt V
op 14/12/2014 heb ik een stempel besteld bij u bedrijf die stempel is reeds geleverd en ik ben zeer tevreden
donderdag 8 januari 2015
Linda C
Wij hebben de stempel inmiddels in goede orde ontvangen. Hartelijk dank.
woensdag 7 januari 2015
Jan K
Bestelling ontvangen. Mijn dank.
woensdag 7 januari 2015
Maurits van Z
stempel in goede conditie ontvangen, werkt perfect. Kwaliteit/prijsverhouding uitstekend. Vlotte levering. Dus alles bij elkaar zeer tevreden.
woensdag 7 januari 2015
Krista J
U mijn bestelling zo snel en volkomen naar wens heeft uitgevoerd. Dank voor uw geduld.
woensdag 7 januari 2015
Katrien S
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling via jullie website. Zowel het bestellen, de betaling als de levering zijn probleemloos en vrij snel gebeurd!
woensdag 7 januari 2015
Erna Di S
De stempel hebben wij inmiddels in goede orde ontvangen. Het viel mij op dat de "kast" om de stempel nogal groot is, die zou misschien wat kleiner kunnen. Verder ziet het er goed uit.
woensdag 7 januari 2015
Hans N
Prima en vriendelijke service. Soepele betalingsmogelijkheden.
dinsdag 6 januari 2015
Krystel S
Erg blij met de extra snelle levering en het resultaat! Klein verbeterpuntje; ik zou het fijn vinden om ook PDF bestanden te kunnen uploaden. Dank voor de goede service!
dinsdag 6 januari 2015
Sophie C
alvast een heel gezond en gelukkig 2015 toegewenst! Wij zijn zeer tevreden over de service van online stempels. Snel, kwalitatief en een zeer gebruiksvriendelijke website! Bedankt hiervoor.
dinsdag 6 januari 2015
Martine K
Graag wil ik u meedelen dat wij tevreden zijn met de stempel. Jammer genoeg had ik verkeerd begrepen uit het woord "verpakking" zwart of blauw, dat het om de houder gaat. Ik dacht het doosje waarin hij verpakt zou worden. Ik koos blauw, maar had ik geweten dat het om het omhulsel van de stempel zelf ging, had ik voor zwart gekozen. Een detail natuurlijk, maar wou het toch even melden.
maandag 5 januari 2015
Lydia
De bestelling is in goede orde ontvangen zoals immer.
maandag 5 januari 2015
N.C.J. S
We hebben de stempels naar tevredenheid ontvangen.
maandag 5 januari 2015
Lydia P
Ook deze bestelling hebben wij in goede orde ontvangen.
maandag 5 januari 2015
Edwin K
Ik heb vanmiddag me bestelling ontvangen! En het is naar alle tevredenheid!
maandag 5 januari 2015
Frans-Peter van der S
Tevreden klant!
vrijdag 2 januari 2015
Ruud K
De stempel heb ik in goede staat ontvangen. Inmiddels al enkele malen gebruikt. De stempel functioneert goed. De letters zijn zeer goed leesbaar en de inkt vloeit niet door.
vrijdag 2 januari 2015
Jan van der L
Als eerste wensen wij u een goed en gezond 2015 toe. En wij hebben de stempel in goede orde ontvangen en zijn zeker te vrede met de snelle levering.
vrijdag 2 januari 2015
Nadine D
Ik ben zeer tevreden over de geleverde stempels.
vrijdag 2 januari 2015
Gideon P
De stempel is in prima staat ontvangen. Waar wij echter tegen aan liepen is dat wij op maandag hoorde dat de stempel gemaakt was en dat deze "pas" op donderdag binnen kwam. Dit was idd binnen de vooraf aangegeven tijd maar bij een melding dat de stempel klaar is voor verzenden is tegenwoordig de verwachting met internetbestellingen dat het de dag erna binnen is.

Klantenbeoordeling4,8/5

Stempelprijzen
Prijs berekenen
Prijs berekenen
PDF- Voorbeeld
Voorbeeld werkelijke stempelgrootte in PDF Format.
Stempelechte PDF Vorschau
Productie
Voor 14:00 uur besteld - dezelfde dag nog verwerkt.
Lieferdauer der Stempel
Verzend- kosten
EUR 3.90 per bestelling.
Versandkonditionen
Betaling
Betaling op rekening. U loopt geen risico.
Zahlungskonditionen