Wat onze klanten zeggen

20182017201620152014201320122011201020092008200720062005
maandag 31 december 2012
John S
De stempel is zouist bezorgd. Ziet er goed uit. Bedankt voor de snelle service.
maandag 31 december 2012
Ivo L
Vandaag heb ik mijn bestelde stempel in goede staat ontvangen. De stempel voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Ik heb de factuur ondertussen betaald.
maandag 31 december 2012
Bart VdV
De geleverde goederen waren perfect in orde. Doch, de verpakking was nogal pover. De enveloppe was opengescheurd tijdens transport en opgelapt met tape in het afhaalpunt.
maandag 31 december 2012
Hans K
Ze hebben het spannend gemaakt, maar vandaag zijn mijn stempels toch binnen gekomen. bedankt voor de goede service en de mooie stempels.
maandag 31 december 2012
Jan Dirk O
Ben zeer tevreden over de bestelling. Mooie stempels en lekker snel geleverd. Online maken was duidelijk. Betalen had wat makkelijker gekund. Een acceptgiro blijft soms ongemerkt wekenlang liggen bij me. Moet je een herinnering sturen, allemaal gedoe. Paypal heeft mijn voorkeur.
maandag 31 december 2012
Bert V
Ik heb de bestelde stempel goed ontvangen en ben tevreden over de dienstverlening en geleverde product.
maandag 31 december 2012
Josephine van der W
Ik ben helemaal tevreden over mijn stempel en de wijze van online bestellen . Ben wel benieuwd hoe lang hij mee gaat. maw hoe vaak ik kan stempelen.....ik snap ook dat dit afhangt hoe frequent de stempel gebruikt gaat worden.
maandag 31 december 2012
Bjorn van O
Bedankt voor de snelle service!!
maandag 31 december 2012
Miranda de J
Naar aanleiding van uw vraag om feedback, kan ik u het melden dat onze bestelling tot zeer grote tevredenheid is uitgevoerd (net als onze voorgaande bestellingen). Zij worden snel afgehandeld, de geleverde kwaliteit is goed en de prijzen zijn ook zeer gunstig. Voor toekomstige bestellingen zullen wij dan ook zeker uw site weer bezoeken.
maandag 31 december 2012
Judith van G
De stempel was mooi, precies zoals we hem graag wilden. Helaas kwam hij een dag later, niet dankzij jullie maar door de bezorging. Niks aan te doen, ik snap dat het een drukke periode was. Bedankt voor de snelle service!
maandag 31 december 2012
Hans K.
Over de door mij bestelde stempels ben ik zeer tevreden. Ook over de service achteraf. De bezorging van de stempels heeft wel veel tijd in beslag genomen, maar dat zal ook voor een deel liggen aan de vele vrije dagen in deze periode. Hartelijk dank voor de stempels.
donderdag 27 december 2012
Gert C
Mijn stempel is vandaag toegekomen!! Hartelijk dank voor de snelle verwerking!! Zeer tevreden!! :)
donderdag 27 december 2012
Teus van R.
alles is perfect verlopen, bedankt!
donderdag 27 december 2012
Gerrit
Kwaliteit is OK, duurde wel erg lang...10 werkdagen!!!
donderdag 27 december 2012
Antonella B
Alles perfect vlotjes verlopen !
donderdag 27 december 2012
Petra B
Onze ervaringen met jullie zijn uitstekend
donderdag 27 december 2012
Bianca H.
Alles prima!
donderdag 27 december 2012
Eric van L.
Ik heb de stempel nog niet gebruikt - het wordt een cadeautje voor de kerst- maar volgens mij is alles in orde met de stempel zelf. Dit is de tweede keer dat ik iets bij jullie bestel, en ik ben terug gekomen vanwege de 10% korting en de goede ervaring. Nu wederom alles in orde. Snelle levering, voldoende verpakt, scherpe prijs, kortom, zeer tevreden.
donderdag 27 december 2012
DWR
Wij hebben de stempel goed ontvangen. Bedankt voor de snelle service.
donderdag 27 december 2012
Els De P
Wel, wij zijn heel tevreden van de geleverde stempels (een houten stempel zonder inkt en een adresstempel met inkt)! Dank! Eén tip, die het nog leuker had gemaakt: een (verkleinde) opdruk van de stempel op de bovenkant van de houten stempel zelf.
donderdag 27 december 2012
Hetty
alles goed gegaan. prima snel en goed afgehandeld.
donderdag 27 december 2012
J. L.
graag geef ik gehoor aan de vraag om te reageren ik ben zeer blij met de stempel die heel goed bevalt hartelijk dank
donderdag 27 december 2012
Kim D
Ik heb de stempel ontvangen. Ziet er goed uit, erg tevreden. Bedankt.
vrijdag 21 december 2012
Nico K
Fijn stempeltje.
vrijdag 21 december 2012
Kurt H.
1 De stempel was professioneel gesneden en levert een perfecte afdruk. 2 De lijm was onvoldoende aangebracht aan één uiteinde zodat het rubber los kwam. Ik heb het met contactlijm moeten verhelpen. 3 De levering was snel.
vrijdag 21 december 2012
Ronald B
Ik ben 100% tevreden met het geleverde product. (houten stempel met logo) ik ben er erg blij mee en de super snelle leverings service is echt geweldig. ook de gebruiksvriendelijkheid hoe de bestelling via de website gedaan kan worden is perfect. Zeer goed! Hartelijke bedankt.
vrijdag 21 december 2012
Gilles
Alvast bedankt voor uw mail, ik ben zeer tevreden over de stempel. kan u mij laten weten of jullie de betaling goed hebben ontvangen?
maandag 17 december 2012
De Ratatouille Gistel
Onlangs hebben wij een bestelling gedaan bij jullie. Ik had jullie onmiddellijk willen mailen! Nog nooit heb ik zo een vlotte service gekent! Wij zijn zeer tevreden over de stempels en heel erg tevreden over de wel zeer snelle levering! Bedankt en tot de volgende bestelling
maandag 17 december 2012
Ingrid C
Wij hebben de stempel in goede orde ontvangen en de bestelling was ook snel binnen. Wij zijn zeer tevreden.
maandag 17 december 2012
Tamara S
De service is prima en de stempel is van goede kwaliteit. Enkel kleine opmerking over de website het verloop van de bestelling loop nogal langzaam hij moet lang nadenken als je gegevens wilt ingeven.
maandag 17 december 2012
Piet van den B
Ofschoon het een Kerstcadeau is kan ik nu al zeggen dat de kwaliteit van het product prima is. Het advies op de website tijdens het bestellen beviel goed. Het logistieke systeem dat U volgt is wellicht voor U goedkoper maar een lange weg. Met alle risico''s vandien. Maar ik ben een oud-logistiek medewerker en wellicht wat kritisch. De bestelling werd afgeleverd in een luxe auto omdat er geen netwerk meer is in Nederland. Wellicht dat U daarom deze vraag stelt.
maandag 17 december 2012
Andrea van W
Heel blij met de stempel makkelijke website en snel geleverd!!
maandag 17 december 2012
Saskia H
Snelle levering en de stempels voldoen prima. Had niet gedacht dat het kleine plaatje zo''n leuk stempeltje zou geven. Ik ben heel tevreden!
maandag 17 december 2012
Rutger T
Ik heb de stempel inmiddels goed ontvangen, volgens de juiste levertijd
zondag 16 december 2012
Jannette V
Prima levering. Helaas de eerste keer niet compleet maar na een korte mailwisseling kwam er snel een nalevering.
zondag 16 december 2012
Eimert van der V
De order is volledig naar tevredenheid afgewerkt. Dank voor uw moeite
zondag 16 december 2012
Jan de B
de stempels zijn in goede orde aangekomen en zijn geweldig . Hartelijk dank ,we hebben voor onze sportschool nog meer stempels nodig en bestellen deze zeker weer bij jullie,
zondag 16 december 2012
Sofie B
Ik heb de stempel goed en vlot ontvangen en ben er heel tevreden over!
zondag 16 december 2012
Ferry B
Hartelijk dank voor de bestelling die zo snel is geleverd aan mijn . Veder ben ik ook tevreden over de veder afhandeling van het herstellen van mijn product wat in de eerste instant fout was ge gaan maar wel weer netjes is op geloste Mijn dank daar voor
vrijdag 14 december 2012
Tom H
Vandaag ontving ik de stempel die ik bij jullie besteld heb. Ik wil jullie bedanken voor de super service, jullie leveren echt ongelooflijk snel, en dat voor zo''n zachte prijs. Top!
vrijdag 14 december 2012
Bart P
Mijn positieve feedback : * heel vlotte en makkelijke manier van bestellen online * snelle levering * goede kwaliteit van de geleverde producten Conclusie : doe zo voort !
vrijdag 14 december 2012
Dirk
Hebben de bestelling in goede orde ontvangen en vol doet aan al onze wensen.
vrijdag 14 december 2012
Caroline G
Geheel tevreden met het stempel, eerste dag wilde het afdrukken helemaal niet. Links drukte niet goed af. Dacht dat ik de stempel niet goed had aangebracht, maar dat was het niet. Een goede tip bij het afleveren zou zijn: laat de stempel één dag acclimatiseren (op temperatuur komen). Na een dag of twee deed hij het prima.
donderdag 13 december 2012
Mia S
Tevreden als klant
donderdag 13 december 2012
Tabitha B
Prima! Snelle levering. Bedankt!
donderdag 13 december 2012
Joost L
Bedankt! De bestelling is helemaal naar wens ontvangen.
woensdag 12 december 2012
Saskia
bedankt voor de mooie stempel
woensdag 12 december 2012
W.A.
de 2 stempels in goede orde ontvangen en zijn ze absoluut naar wens.
woensdag 12 december 2012
Karin van E
de stempelkussens zijn in goede orde ontvangen en we zijn zeer tevreden over de levering. De kwaliteit is ook prime , we zijn zeer tevreden.
dinsdag 11 december 2012
Familie P
wij waren heel tevreden over de snelle en correcte service van jullie bedrijf. Alles voldoet aan de wensen, indien er in de toekomst nog stempels nodig zouden zijn zullen we zeker een beroep doen op uw diensten.
dinsdag 11 december 2012
Christa M
Mooie stempel, fijn snel binnen!
dinsdag 11 december 2012
G. H.
Ik heb de stempel goed ontvangen!
zondag 9 december 2012
Tom P.
Goede, snelle service! Er werd netjes aangegeven dat de stempel onduidelijk zou gaan worden (te dunne letters) en er werd actief meegedacht aan een verbeterd ontwerp. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!
zondag 9 december 2012
Kirsten De B
Graag laat ik weten dat mijn bestelling van mijn STEMPEL heel goed verlopen is, dat ik hem supersnel in mijn bezit had en enkele dagen later de overschrijving heb uitgevoerd. Bij deze dus een SUPERGEWELDIGE FANTASTISCHE FEEDBACK ivm de STEMPEL die ik besteld heb voor het babyzwemmen J Nogmaals bedankt! Sportieve groetjes,
zondag 9 december 2012
Wietze Z.
Geen klachten, geheel tevreden
zondag 9 december 2012
Frank B
Ik heb geen directe feedback anders dan dat de kwaliteit van de stemel prima is n het hele logistieke proces prima is verlopen.
zondag 9 december 2012
Maaike N
Alles prima, maar mij was niet duidelijk dat de levertijd zo lang zou zijn. Bijna een week na de email dat d boel verzonden was, kreeg ik de stempel binnen.
zondag 9 december 2012
Steven C V
Geen andere feedback dan dat ik uitermate content ben met de snelheid en precisie van leveren en de eenvoud van bestellen. Volgende keer zeker weer!
vrijdag 7 december 2012
Annemieke van H
Wat attent van u, de bestelling heb ik in goede orde mogen ontvangen. De stempels zijn prima. Er stond wel een foutje in de tekst maar dit hebben wij al verholpen.
vrijdag 7 december 2012
A.G. den H
De bestelling is goed aangekomen en is naar wens.
donderdag 6 december 2012
Marit V
Goede service! Snel ook! En blij met mijn bestelling! Dank! Ga zo door! Fijne dag,
donderdag 6 december 2012
Roland D
zeer goede kwaliteit ,vlugge levering, uiterst tevreden
donderdag 6 december 2012
Birgit J
Ik ben zeer tevreden van het mooi afgewerkte resultaat en de snelle service. Een volgende keer bestel ik absoluut terug bij jullie. Ook fijn om bij iedere bestelling een kortingskaart te krijgen. Mvg, Birgit .
donderdag 6 december 2012
K
Ik heb mijn stempel ontvangen en ben er heel blij mee.
donderdag 6 december 2012
R W
de stempels zijn binnen, dank voor de snelle actie!
donderdag 6 december 2012
René M
U mag ervan overtuigd zijn dat ik zeer tevreden ben met de bestelling, zowel wat uitvoering als leveringstijd betreft. Ik zal u zeker aanbevelen!
woensdag 5 december 2012
G&D K
Super service, helaas door mijn eigen fout verkeerd telefoonnummer gedrukt. werd snel opgelost door een los plaatje te printen! Met zonder te vragen 30% korting, erg leuk! helaas stoor ik me wel aan de verzendtijd, dit was 4 werkdagen, normaal ben ik gewend om vandaag te bestellen en morgen in huis te hebben. misschien een puntje van aandacht! verder is het een mooie duidelijke stempel! ga er zeker nog een paar meer bestellen!
woensdag 5 december 2012
Johanneke van H
Ik ben heel tevreden over de stempel, hij is heel scherp en werkt perfect. Ik ben zeeeeeer ontevreden over de levertijd. Ik zou als ik u was postnl niet meer inzetten voor het verzenden van de pakketjes want ik heb er ruim 9 werkdagen op moeten wachten. Succes,
woensdag 5 december 2012
Martijn F
Prettige website, gemakkelijk besteld, moeten er wel even op wachten maar dat was het waard. Zeer prettige stempel in gebruik. We hebben een formaat gekozen welke uiteindelijk wel aan de grote kant is in gebruik. Ik heb er niet bij stil gestaan dat de behuizing natuurlijk een stuk groter is dan de stempel zelf.
dinsdag 4 december 2012
Karin B
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling en kwaliteit van de bestelling.
maandag 3 december 2012
Sita H
Na een klein foutje mbt de kleur van een stempel kussen is de bestelling goed verlopen. De juiste kleur stempelkussen is vlot nageleverd.
maandag 3 december 2012
Kurt M
Alles perfect verlopen, in de toekomst zullen er nog stempels bij jullie worden besteld.
maandag 3 december 2012
Marcel J
De stempels zijn in goede orde ontvangen. Zien er prima uit. Als mogelijke tip: vermeld in de mail die wordt verstuurd om aan te geven dat de stempels zijn verzonden dat het 5-7 werkdagen kan duren voordat de stempels worden afgeleverd (ik ging er naar aanleiding van deze mail vanuit dat ik max 2 dagen later de stempels zou ontvangen). Managing the expectations... Ps: ben prima tevreden overigens...
zaterdag 1 december 2012
Werner R
Snelle antwoorden en service alsook levering!
vrijdag 30 november 2012
Marian M.
Ik heb de stempel goed ontvangen en ben hier tevreden over.
donderdag 29 november 2012
Paul A
De verzorgen van de levering van de stempels is uitstekend verlopen. Zelf de mogelijkheid om het gebruik van het lettertype binnen het bedrijf is keurig verzorgd (was geen optie op jullie site maar wordt steeds meer gebruikt (Century Gothic)).
donderdag 29 november 2012
An D
Alles is vlot verlopen, bedankt !
donderdag 29 november 2012
Hennie A
Wij hebben de trodat stempel inmiddels in gebruik en deze werkt prima. Tegen de tijd dat het inktkussentje opraakt zullen wij u benaderen. Hartelijke dank voor de goed support.
donderdag 29 november 2012
Jacques H.
Alles in goede orde ontvangen. Prima stempel.
donderdag 29 november 2012
Claire G.
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en de zéér snelle service! Dank u!
donderdag 29 november 2012
Henk H.
Alles in goede orde ontvangen, alleen moet u vermelden dat aan een postbus niet wordt geleverd.
donderdag 29 november 2012
Hans van V
ik heb recentelijk een stempel besteld via jullie website. De site is duidelijk en klantvriendelijk. Afgezien van de wat lange tijd tussen bestelling en levering, ben ik zeer tevreden over de afhandeling, inclusief de feedback van klantenservice op mijn vragen.
woensdag 28 november 2012
Kirsten L
We hebben onze stempels inderdaad ontvangen, waarvoor dank.
woensdag 28 november 2012
Luc J
Uw service was optimaal en de kwaliteit was ook zeer goed. Ik denk eraan om in de toekomst nog stempels bij jullie te laten maken. De tijdsspanne waarin jullie deze leveren kan denk ik niet korter. Alvast bedankt Een tevreden klant.
maandag 26 november 2012
Maickel W
Ik geef nooit feedback, maar ik vond jullie service zeer goed. Ook in acht nemend dat het een bestelling was van onder de 30 euro.
maandag 26 november 2012
Arie B
In goede orde ontvangen, ben tevreden over het product, minder tevreden over de levertijd (meer dan een week).
maandag 26 november 2012
Maddy W
De bestelde stempel kussens hebben wij goed ontvangen. Tot de volgende keer.
maandag 26 november 2012
Marja K
Onze ervaringen: · Duidelijke bestelmogelijkheid via web-site · Snelle levering · Mooi, duidelijk handtekeningstempel · Snelle reactie op vragen via e-mail
maandag 26 november 2012
Iris de V
De stempels zijn zeer snel na de bestelling in goede orde ontvangen. Wij zijn dus zeer tevreden over levertijden en service. Het programmatje op internet voor het ontwerp van de stempels was makkelijk te gebruiken. Al met al zijn wij zeer tevreden. Hartelijk dank voor de goede service.
zondag 25 november 2012
Sylvia van H
N.a.v. de bestelling betreft de stempel, inktkussen en eigen ontwerp stempel zijn wij zeer tevreden. Duidelijke site dat veel mogelijkheden biedt en waar wij snel en betaalbaar onze keuze in konden maken. De verwerking vanaf mail tot verzending in ontvangst nemen is positief. De producten waren goed verpakt en voldoet het aan onze verwachtingen en hebben wij de producten al in gebruik. Wij verwachten dat we lang van de producten gebruik kunnen maken.
zondag 25 november 2012
J.van L
Misschien is een opmerking en tekeningetje dat en hoe het inktkussen nog kan worden vervangen een goede toevoeging
vrijdag 23 november 2012
Martijn K.
Op aanraden van een vriend ben ik overgegaan op een bestelling bij onlinestempels.nl De bestelling is inmiddels correct ontvangen en met de service in het bestellingsproces tot en met het resultaat kan ik mededelen dat ik buitengewoon tevreden ben! Zelden ben ik zo goed geholpen voor een bestelling die via het internet loopt.
vrijdag 23 november 2012
Marti van ''t H
Wij hebben de stempel ontvangen en het ziet er goed uit. Ik had eerlijk gezegd de lijn wat strakker verwacht, hij is toch wat dikker, breder geworden dan de handtekening die aangeleverd was op papier (is naar jullie gescand). Ik ben overigens heel vriendelijk geholpen per mail.
donderdag 22 november 2012
Erik B
Als nog bedankt voor de stempel, hij is perfect.
donderdag 22 november 2012
Jaap R
Ik heb mijn bestelling ontvangen en in de Colop 40 printer gezet. Het is zeker een handigheid om de hardnekkige dubbelzijdige tape te verwijderen waarmee de oude printplaat vast zat.
donderdag 22 november 2012
Nico D
De bestelling is heel vlot verlopen. De afdruk van de stempel is prima. De stempel op zich is alleen groter uitgevallen dan verwacht. Het is wat lomp.
donderdag 22 november 2012
Jonas Van P
Ik ben zeer tevreden van de snelle bediening! kwaliteit is helemaal in orde (houten stempeltje) Ik had enkel, voor dit nog vrij schappelijk prijsje, nog een mini low-cost inktpad erbij willen krijgen. verder, geen commentaar! goed product.
donderdag 22 november 2012
Miranda Van der K
De bestelling is vlot verlopen, de stempel was in orde, geen klachten, alles ok!
donderdag 22 november 2012
Roos
Goedemiddag Wij zijn zeer tevreden over jullie service!! Echt een aanrader!!!
donderdag 22 november 2012
Nancy de J
Dank voor de snelle levering. Ik ben zeer tevreden met de tekst-stempels. De enige opmerking die ik heb is dat de stempelresultaat van onze logo niet zo goed is als ik had verwacht. De stempelresultaat van de logo kan volgens mij wat egaler zijn.
donderdag 22 november 2012
Ingeborg V
Alles prima verlopen! Met dank voor deze mogelijkheid!
donderdag 22 november 2012
Colpaert F
Heel teveden en snelle levering.
woensdag 21 november 2012
Jaap L
Alles was perfect.
woensdag 21 november 2012
Yvonne S
Ik heb het stempel ontvangen en in orde bevonden. Het logo uploaden was geen punt, maar ik wilde een kader eromheen en ik kon er niet achter komen hoe dat moest. Een van uw medewerkers heeft snel en vriendelijk geholpen.
woensdag 21 november 2012
Iwan W
Prima service en prima stempel! Dank hiervoor.
woensdag 21 november 2012
Ank V
Jammer genoeg voldoet de trodat printy-dater 4817 niet aan mijn verwachtingen. Had een steviger en makkelijk bedienbare stempel verwacht. Zoiets had ik al waar de inkt bij het draaien aan de vingers komt.....
woensdag 21 november 2012
Fanny J
De stempels zijn in goede orde ontvangen!
woensdag 21 november 2012
Jan M
Wij hebben de artikeln in goede staat ontvangen en zijn zeer tevreden met het resultaat.
maandag 19 november 2012
Miranda van W
Naar aanleiding van onze bestelling willen wij u graag doorgeven dat alles goed bij ons is binnengekomen en de stempels prima werken.
vrijdag 16 november 2012
Wendy M
Prima, en snel !
vrijdag 16 november 2012
Margreet van der T
Het duurde even voordat ik de stempel binnen had, maar ik heb het in goede orde ontvangen. Prima stempel. Heel erg fijn om op de site precies te kunnen zien hoe de maat ''uitvalt'' en het past op de stempel. Misschien dat u wel even kunt aangeven dat de levering een kleine week kan duren, dan houd je daar rekening mee.
donderdag 15 november 2012
Nancy D''H
We zijn tevreden over onze bestelling.
donderdag 15 november 2012
Rosita
Wij waren tevreden over de snelle levering, de goede klantservice en de kwaliteit van het product.
donderdag 15 november 2012
Anne D
wij waren zeer tevreden over onze bestelling! Allereerst al heel blij dat we iemand vonden die een stempel van onze eigen tekening kon maken. Het resultaat was prachtig, ik was toch wat ongerust over de details van de uitvoering maar dat bleek overbodig te zijn. En bovendien is de bestelling zeer snel aangekomen dus ook daarover geen klachten. We vonden de stempel niet goedkoop maar hebben geen vergelijkingsmateriaal en omdat ik zo blij ben met het resultaat heb ik echt geen spijt van het geld. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie als ze op zoek zouden zijn naar een persoonlijke stempel!
donderdag 15 november 2012
Mariëlle van de W
Ten eerste wil ik zeggen dat de service fantastisch is de levering ging supersnel. De enige opmerking die ik heb is dat toen ik de bestelling wilde doen en naar het laatste scherm wilde op internet werd ik er steeds uitgegooid en werd er gezegd dat de site tijdelijk niet beschikbaar was. Ik heb wel tot 10 a 15 x een nieuwe stempel moeten aanmaken en telkens werd ik er uit gegooid. Uiteindelijk lukte het. Ik weet niet of dit nu aan onze computer lag of echt aan internet. Voor de rest ben ik heel tevreden.
woensdag 14 november 2012
Wilma H
Via deze weg willen wij u laten weten dat alle stempels in goede orde zijn ontvangen. En alles er prima uitziet en geweldig zijn in het gebruik!
woensdag 14 november 2012
Luc D.
We zijn zeer tevreden.
woensdag 14 november 2012
Erwin V.
Ik ben zeer tevreden over de geleverde stempels.
woensdag 14 november 2012
guy l
alles was dik in orde niks op aan te merken
woensdag 14 november 2012
Peter J. de V
Over uw website en de afhandeling van de order ben ik BUITENGEWOON tevreden!
woensdag 14 november 2012
Sjaak K
Uw stempel is in goede orde ontvangen en afgeleverd bij onze klant.
dinsdag 13 november 2012
Martha van de W
Wij hebben de bestelde stempel in goede orde ontvangen en de kwaliteit voldoet aan onze wensen.
dinsdag 13 november 2012
R.L.
Hartelijk dank voor de snelle service,
maandag 12 november 2012
Leo Van T
De bestelling is goed ontvangen en beantwoorde volledig aan mij verwachtingen. Hartelijke groeten,
maandag 12 november 2012
Liz J
Ik had een colop printer 30 besteld en ontving die een paar dagen later, echter gebroken en niet bruikbaar. Een fotootje hiervan gemaakt en doorgemaild naar onlinestempels. Ik kreeg vrij snel daarop een reactie dat een nieuwe stempel zou worden opgestuurd. Een paar dagen later ontving ik inderdaad alsnog een goed werkende stempel. Probleem prima opgelost.
maandag 12 november 2012
Lea M
Zeer tevreden. Snelle leveringen en de stempels gaan lang mee. Dank jullie wel.
vrijdag 9 november 2012
Elmoiz e
Het was goed kwalitait en wat ik wou prices. al vast bedankt.
vrijdag 9 november 2012
Sjoerd en Mattie P.
- makkelijke manier van bestellen - je kunt goed zien wat je besteld - goede prijs/kwaliteit verhouding - redelijk snelle levering
vrijdag 9 november 2012
Sandra van H
Bestelling in goede orde ontvangen, maar factuur nu onvindbaar. Ik vind het zelf veel handiger om bij de bestelling met ideal of creditcard te kunnen betalen.
vrijdag 9 november 2012
Monique van E
Onze bestelling is keurig afgeleverd en ik ben uiterst tevreden over jullie service, we hadden met 2 personen over een fout heen gekeken en de opdruk dus verkeerd doorgestuurd, dit kon alsnog gewijzigd worden (terwijl jullie eigenlijk duidelijk vermelden dat dat niet meer kan als je e.e.a. hebt doorgestuurd). Helemaal super, nogmaals bedankt!
donderdag 8 november 2012
Olaf M.
Op zich tevreden, maar ik zat te springen om de stempel. Al dezelfde dag mailde jullie dat de stempel verstuurd werd, maar pas drie dagen later kwam deze ook echt binnen. Dat was jammer. Verder prima.
donderdag 8 november 2012
Angela van L.
superservice en supersnel. Ik ben tevreden!
donderdag 8 november 2012
Chantal W
Ben zeker tevreden over de snelle levering van de stempels en prettig dat het op rekening kan (bij ons kan je niet anders bestellen dan op rekening)
donderdag 8 november 2012
Ute O
het was de eerste keer dat ik een stempel bij jullie bestelde, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door jullie service: heel eenvoudig te bestellen, een enorm snelle service, en een mooi afgewerkt product! Ik ben een tevreden klant en heb jullie site alvast aangeraden aan collega''s.
woensdag 7 november 2012
Henny B.
Ik heb de stempel van u ontvangen, heel snel en precies de grote die ik wilde hebben. Goeie service, iedereen aan te bevelen. Bedankt en tot ziens.
woensdag 7 november 2012
Angela B
Ik ben een zeer tevreden klant! Eerst dacht ik ''als dat maar goed gaat'', maar de bestelling kwam zo ongelooflijk snel. Het logo die ik had ingezonden had zeer kleine details die er perfect op stonden. Goede kwaliteit en als ik weer een stempel nodig heb of iemand vraagt ernaar zal ik nooit meer twijfelen. Houd deze kwaliteit, dat is wat een klant wil.
maandag 5 november 2012
Patrick van den B
De bestelling is in goede orde aangekomen. Prima!
maandag 5 november 2012
Paul T
Wij kunnen niet meer dan tevreden zijn van de dienstverlening. Spijtig is een zending via de post niet tijdig aangekomen, maar dit werd intussen rechtgezet. We blijven dus zeker klant !
maandag 5 november 2012
Corine van D
We hebben altijd goede ervaringen met u. De bestelling worden snel geleverd, en de factuur achteraf is erg prettig, vooral omdat deze doorgestuurd moet worden naar onze administratieve dienst. De keus is stempels is enorm. Vooral met de ''xxx'' stempel in rode inkt zijn we super tevreden. Deze stempel (in rode inkt) was lang niet overal leverbaar. We zullen in de toekomst bij u blijven bestellen.
maandag 5 november 2012
Huub D
Ik heb onlangs een drietal nieuwe stempelplaatjes bij u laten maken. Dit was in enkele dagen tijd prima geregeld, waarvoor mijn dank.
maandag 5 november 2012
Thupten D
Hartelijk dank voor de snelle toezending van de mooie stempels!
maandag 5 november 2012
Ines R
ik ben tevreden over de snelle service en het feit dat er pas na de levering dient betaald te worden. Misschien zou het wel beter zijn de stempels te versturen in een stevigere verpakking. De stempel die ik toegestuurd kreeg, was licht beschadigd. Aangezien hij wel stempelt zoals het hoort, heb ik het zo gelaten.
zondag 4 november 2012
Johan O
Eerste ordeVeel succes!r, top afgehandeld, snel en goed.
vrijdag 2 november 2012
John M
Zeer tevreden met de afhandeling van mijn order. Vlot en efficient.
vrijdag 2 november 2012
Lieve L
Alleen maar positieve feedback: zeer persoonlijke service en ook snel. Hartelijk dank, het product voldoet volledig aan de verwachtingen,
vrijdag 2 november 2012
Josianne H
De bestelling is goed ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het geleverde product.
donderdag 1 november 2012
Davide L
Ik ben enorm tevreden over de afhandeling van mijn mail. De medewerkers hebben mijn proefdruk snel en nauwkeurig uitgewerkt. Ook de snelle levering stemde mij gelukkig. Alvast bedankt.
donderdag 1 november 2012
Albert-Jan C
goedkoop en goede kwaliteit
donderdag 1 november 2012
Maddy W
Al diverse malen hebben we via online stempels voor ons bedrijf besteld. Bedankt voor de snelle levering en service!
donderdag 1 november 2012
Saskia K.
Vlotte service, mooie stempel, stempelt goed. Dank u wel!
donderdag 1 november 2012
VEERLE VAN DEN B
IK BEN ABSOLUUT TEVREDEN VAN DE BESTELLINGEN DIE IK REEDS BIJ JULLIE HEB GEPLAATST.
donderdag 1 november 2012
Mireille O
Onlangs bestelde ik een mooie stempel bij u. Ik ben er erg blij mee, en mijn leerlingen ook!
woensdag 31 oktober 2012
Judith K
Naar aanleiding van uw verzoek om feedback op bovengenoemde bestelling wil ik graag aangeven dat we deze in goede orde hebben ontvangen. De bestelling is erg snel geleverd en de stempel voldoet prima aan onze verwachtingen!
woensdag 31 oktober 2012
Louis B
Ik ben heel tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.
woensdag 31 oktober 2012
Wouter D
Niets op aan te merken. Zeer snelle en goede levering. een tevreden klant
woensdag 31 oktober 2012
Elisabeth J.
Bestelling is prima uitgevoerd, alles naar wens en snel. Dank u.
dinsdag 30 oktober 2012
Pim P
Wij bestellen omdat de site makkelijk is. Wij willen geen dtp gedoe, maar een afbeelding uploaden en stempel maken. Dus het werkt.
dinsdag 30 oktober 2012
Igor de K
We zijn blij met de geleverde stempels en vinden de stempels als de service van goede kwaliteit. Ik zal zeker in de toekomst vaker van onlinestempels.nl gebruik gaan maken.
maandag 29 oktober 2012
Kitty G
Snel, goed en op rekening, wat wil een mens nog meer? Order proces is erg simpel en duidelijk. Niets aan toe te voegen!
maandag 29 oktober 2012
Marlies van L
Bevalt prima Hartelijk dank
maandag 29 oktober 2012
Karin van E
Goed geregeld! Netjes ge-informeerd!!!
zaterdag 27 oktober 2012
Susan K
Wij zijn dik tevreden. Ga zo door.
donderdag 25 oktober 2012
Ronald S.
Snel, goed en goedkoop! Wat wil je nog méér? Top dus!
donderdag 25 oktober 2012
Mark van S
Inderdaad heb ik uw bestelling in goede orde ontvangen, waarvoor dank. Jullie service is snel en kwalitatief goed, dus ik ben er -tot nu toe- erg over te spreken. U stuurt mij, als ik stempels heb besteld, een kortingscoupon mee voor een volgende bestelling. Die stel ik altijd zeer op prijs.
donderdag 25 oktober 2012
W & M Hairstyling
Wij hebben de stempel in prima staat ontvangen. Hartelijk dank.
donderdag 25 oktober 2012
Erica S
Wij zijn zeer tevreden over de bestelling. Website is duidelijk, veel keuze. De levering was snel en de stempel is correct en is gunstige geprijsd. Hartelijk dank.
donderdag 25 oktober 2012
vd K.
Alles prima op tijd en volgens verwachting! Dank
donderdag 25 oktober 2012
Manon O
Ben zeer tevreden over de snelle levering. Systeem werkt prima, enige minpunt vind ik dat er geen pdf te downloaden is. In de voorvertoning lijkt de kwaliteit vd jpeg niet altijd even goed. Gelukkig is de stempel wel altijd prima.
donderdag 25 oktober 2012
Henk B
De feedback die ik aan u wil geven is wat ik ook al in voorgaande mails geschreven heb ,is dat ik uitermate tevreden ben over de hulp en afhandeling van mijn besteld product. Ik kan het ten zeerste aanraden om met uw firma zaken te doen ik zal het ook zeker doorgeven aan personen die ook op zoek zijn naar stempels of stempelkussens.
donderdag 25 oktober 2012
Brord B.
Prima! Alleen ben ik niet zo´n fan van Selectvracht. Die hadden geen briefje in mijn bus gedaan dat het bij de buurman was afgegeven. Ook weet ik niet of zij een afhaalpunt hebben. Prima stempel verder!
donderdag 25 oktober 2012
Michel F
Prima stempels. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Redelijke levertijd. Wij zijn tevreden!
donderdag 25 oktober 2012
Ronald
Geweldig! Top service
donderdag 25 oktober 2012
D. K.
Wij zijn erg tevreden met de geleverde artikelen. Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd.
donderdag 25 oktober 2012
Anne van M
Ik heb de stempel ontvangen, hij is helemaal goed. Ik was verbaasd dat de details in mijn logo zo goed uitkomen, top! Veel dank.
woensdag 24 oktober 2012
Ans V
Ik heb de stempel in alle tevredenheid ontvangen. Bedankt voor de snelle service.
woensdag 24 oktober 2012
Wilma J
Wij zijn prima tevreden over de geleverd stempel. Levering heeft alleen wat op zich laten wachten, maar zal ons er niet van weerhouden om in het vervolg weer gebruik te maken van uw diensten.
woensdag 24 oktober 2012
Johan de H
Prima en snel geregeld!
woensdag 24 oktober 2012
Rob V
Bedankt voor de snelle service! Prima!
woensdag 24 oktober 2012
Carry R
Alles is prima verlopen.
woensdag 24 oktober 2012
Jolanda S
Bij deze wil ik graag te kennen geven dat ik zeer tevreden ben over de service en snelheid van afwikkeling van de bestelling. Een praktische en duidelijke website om je bestelling te plaatsen en een snelle uitvoering van de bestelling. Perfecte service! Bedankt hiervoor!
woensdag 24 oktober 2012
Jannet F
De service is super, ik heb elke keer snel antwoord gekregen via de mail en ben goed geholpen. Gebruiksvriendelijke website. Levering was super snel. Kwaliteit was goed. Ik ben erg tevreden!
woensdag 24 oktober 2012
Niels K
De stempel is in goede orde ontvangen, en wordt nu frequent gebruikt. De informatie voorziening omtrent de bestelling was prima.
woensdag 24 oktober 2012
Cor S
De stempel is keurig en op tijd geleverd.
woensdag 24 oktober 2012
P.v.K
De bestelde en ontvangen stempel voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Mogelijk had de stempel iets kleiner gekund, bv. 5 a 6cm bij 2 a 3 cm breed.
woensdag 24 oktober 2012
Germaine B.
Geweldige service! Snelle Levering. Goed product.
woensdag 24 oktober 2012
Nathalie R
Heel erg bedankt voor de hulp met de pdf en het snelle versturen van de stempel! Ik zal zeker toekomstige stempels ook bij onlinestempels.nl bestellen
woensdag 24 oktober 2012
Bram V.
Ik ben tevreden!
woensdag 24 oktober 2012
A.D. S.
Onze bestelling is keurig en snel uitgevoerd.
woensdag 24 oktober 2012
N.G.
De levering was op tijd, stempel was alleen kleiner dan verwacht.
woensdag 24 oktober 2012
Femke G
Stempels zijn in orde. Enig minpuntje aan de stempels vinden wij wel dat je vingers snel onder de inkt zitten bij het verzetten van de datum.
woensdag 24 oktober 2012
Tania O
Ik ben zeer tevreden over jullie service, kwaliteit en prijs.
woensdag 24 oktober 2012
Valeska W
We hebben de stempelkussens goed ontvangen en alles was goed geregeld. We bestellen zeker vaker bij u.
maandag 22 oktober 2012
Frank B
Geen opmerkingen of suggesties! Alles was piekfijn in orde! Ga zo door.
maandag 22 oktober 2012
Jan C.
Geen klachten: correcte opvolging en snelle levering.
vrijdag 19 oktober 2012
An A
Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen. Hiervoor mijn dank!
woensdag 17 oktober 2012
Ann Van D
De stempels zijn inderdaad goed toegekomen en naar ik van mijn collega''s verneem helemaal OK bevonden.
dinsdag 16 oktober 2012
Evi C
De stempels zijn aangekomen en zien er prima uit! Bedankt voor de vlotte service,
maandag 15 oktober 2012
Marylene
We hebben de stempels die we online aangevraagd hebben, goed ontvangen en zijn zeer tevreden.
maandag 15 oktober 2012
Elvira
Super, dank je wel voor de service!
maandag 15 oktober 2012
Mario R
Wij zijn uitermate tevreden over de aan ons geleverde service/producten.
vrijdag 12 oktober 2012
Anne van M
Ik heb de stempel ontvangen, hij is helemaal goed. Ik was verbaasd dat de details in mijn logo zo goed uitkomen, top! Veel dank.
donderdag 11 oktober 2012
ad
En omdat het ook goed kan gaan, nog een mailtje dit keer ging het supersnel met de bestelling... maandag besteld, vandaag (twee dagen later in huis)... (dit keer een andere besteller, dpd) dank...
woensdag 10 oktober 2012
Geffroy van V
Wij zijn tevreden.
woensdag 10 oktober 2012
Pascale
snelle service, mooie stempels! en leveren voor er betaald is getuigd van een groot vertrouwen in de mensen! super!
woensdag 10 oktober 2012
Bianca H
Prima voor elkaar !
maandag 8 oktober 2012
Evelien B
Ik vind jullie (site) erg klantvriendelijk. Ik wist niet goed hoe ik mijn bestelling kon plaatsen omdat het geen standaard tekst was voor de stempel. Door het mail contact en de aanwijzing om het zo aan te leveren zoals je de stempel wilt, hebben we het snel voor elkaar gekregen. Aangezien de levering vanuit Duitsland plaatsvond duurde het iets langer dan ik had gehoopt. De stempel was gelukkig op tijd binnen voor ons project. BEDANKT!
maandag 8 oktober 2012
Pieter
Wij hebben de stempel snel ontvangen en de kwaliteit is goed. Het bestel proces werkt ook perfect. Mooi duidelijk en snel.
maandag 8 oktober 2012
Ernst G
In goede orde ontvangen, naar tevredenheid,
maandag 8 oktober 2012
Ilana V
Wij hebben de stempel in goede orde ontvangen. En hij werkt naar behoren!
zondag 7 oktober 2012
Jeanine A
wij zijn zeer te vreden over het verloop van onze bestelling en de bezorging. De site is erg duidelijk, de bezorging netjes op tijd.
zondag 7 oktober 2012
Tom S.
Overzichtelijke site met duidelijke service. Snelle leveringstermijn van ongeveer 3 dagen. Een aanrader.
zaterdag 6 oktober 2012
Marja de B
We hebben de bestelling in goede orde ontvangen en zijn tevreden over het product.
vrijdag 5 oktober 2012
Thomas F
Stempel is net binnen gekomen. Ziet er goed uit.
vrijdag 5 oktober 2012
Ernst Jan Z.
Prima service, netjes op tijd binnen.
donderdag 4 oktober 2012
Steven C
Ik ben zeer tevreden over uw werking. De stempel is goed van kwaliteit. Ook over de afhandeling van de bestelling kan ik niets slecht zeggen.
donderdag 4 oktober 2012
Ludo V
Bestelling was prompt en naar behoren uitgevoerd, met dank
donderdag 4 oktober 2012
Miranda G.
Goede communicatie, mooie stempel en snel verzonden
donderdag 4 oktober 2012
Thomas F
Stempel is net binnen gekomen. Ziet er goed uit.
woensdag 3 oktober 2012
Steven C.
Wij hebben dus onlangs inderdaad ons bestelde bedrijfsstempels ontvangen. Wij zijn héél tevreden over de kwaliteit van de afgeleverde producten. Ze zijn ook binnen de vooropgestelde termijn geleverd !
woensdag 3 oktober 2012
Kristof
Zeer tevreden over de service.
woensdag 3 oktober 2012
Rob K
Wij hebben al eerder stempels bij jullie besteld, en net als toen was het prima en snel geleverd. Alles naar tevredenheid.
woensdag 3 oktober 2012
Koos de G
Onlangs heb ik een stempeltje aangeschaft Afgelopen zaterdag heb ik de stempel ontvangen. En dat is het enige wat ik heb op te merken in negatieve zin. Al het andere : mijn complimenten. De stempel is precies wat ik er van verwacht had. Keurige melding, dat u mijn bestelling heeft onvangen en wanneer u deze heeft opgestuurd naar mij. De faktuur ziet er overzichtelijk en duidelijk uit. Dus het enige is de lange verzend tijd, door jullie op de post gedaan 17-09 en ontvangen 29-09. Maar dat lag, zoals u al vermeld had in uw mail, aan de postbezorgers.
woensdag 3 oktober 2012
Tonke N
Ik heb vandaag het pakket in ontvangst kunnen nemen. De stempel ziet er geweldig uit. Hartelijk dank.
woensdag 3 oktober 2012
Jan de V
De kwaliteit is uitstekend en de prijs is goed, wat enigszins tegen viel was de snelheid van levering. Nadat ik van u bericht kreeg dat de verzending had plaatsgevonden duurde het nog 5 dagen voor ik werkelijk de zending mocht ontvangen.
dinsdag 2 oktober 2012
Colette W
Stempels zijn precies wat wij voor ogen hadden, levertijd zeer snel dus in 1 woord samengevat, Uitstekend!
maandag 1 oktober 2012
Carina C
We hebben de stempel in goede staat ontvangen. Bestelling en levering verliepen vlot. Wij zijn helemaal tevreden....
maandag 1 oktober 2012
Sacha van der D
Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de bestelling. Het bestand wat ik aangeleverd had was niet van voldoende kwaliteit en daar ontving ik netjes een mailtje over. Top!! De levering bleef wel wat langer weg dan de paar dagen die in de mail stond. Dat was precies een week, maar ik zag dat het pakketje uit Duitsland kwam dus het zal daar wel aan gelegen hebben. Groeten en nogmaals dank.
maandag 1 oktober 2012
Harrie P
de levering is perfect en accuraat op tijd afgeleverd en voldoet uitstekend aan de gestelde verwachtingen, waarvoor onze dank.
maandag 1 oktober 2012
Mathias B
Bij deze eerst levering kan ik enkel de goede service en klantvriendelijkheid van uw firma bevestigen.
maandag 1 oktober 2012
Conny V
Goede websight om zelf te ontwerpen duidelijke PDF afrdrukken, wat je ziet kan je ook verwachten stipte levering.
maandag 1 oktober 2012
Mascha R
Ik heb de stempel intussen ontvangen. Hij is helemaal wat ik graag wilde! Bedankt!
vrijdag 28 september 2012
Roel H
Ik heb het product (een stempel) in goede orde ontvangen en doet wat ik ervan verwacht. Belangrijk pluspunt om voor online stempels te kiezen waren - De mogelijkheid om op factuur te betalen - De redelijke verzendkosten (concurrent vista rekende 3 tot 4 maal dit bedrag) Minpunt: u bent telefonisch niet bereikbaar.
vrijdag 28 september 2012
Sandra S
Alles prima ontvangen en de stempels zijn precies zoals verwacht. Werken ook prima.
vrijdag 28 september 2012
Brechtje
Zelf ontwerp maken op de pc ging goed, bestellen en afleveren ook.
vrijdag 28 september 2012
Vereniging Dorpsbelangen
Alles Pico Bello in orde. De kwaliteit die ik verwachtte; ontwerp van de stempel-afbeelding komt precies overeen met het resultaat, soort van ''What You See Is What You Get''.
vrijdag 28 september 2012
Margit B
Wij hebben de stempels in goede orde ontvangen en zijn helemaal goed.
vrijdag 28 september 2012
Herman S
Ik was blij verrast van de snelle reactie op mijn vraag per mail toen het bestellen niet wilde lukken. De snelle levering daarna was naar volle tevredenheid.
donderdag 27 september 2012
Mark T
Prima verlopen Snelle en correcte afhandeling
donderdag 27 september 2012
S. van G
Prima ontvangen. Dank.
donderdag 27 september 2012
Roel van B
Ik heb vandaag de stempels mogen ontvangen. Ik ben ZEER tevreden over de communicatie, snelle levering en kwaliteit van de stempels. Ik heb er gewoon geen andere woorden voor. Ik had al eens particulier bij jullie besteld, maar dit is echt wonderbaarlijk dat jullie mijn logo op 1x1cm konden krijgen. BEDANKT ik ben er echt blij mee!!
donderdag 27 september 2012
Wouter M.
Bedankt voor de uitstekende service met het maken van het ontwerp.
donderdag 27 september 2012
Jannet F
Ik wil even laten weten dat de stempels super snel zijn geleverd! Helemaal top! Bedankt voor de goede service!
donderdag 27 september 2012
Marc S
Snel, correct en kwalitatief
donderdag 27 september 2012
Harm de W
Hartelijk dank voor de zeer vlotte afwerking van onze bestelling. We zijn zeer tevreden over uw dienstverlening.
woensdag 26 september 2012
Dirk S
Tot op heden zeer goed en tevreden !
woensdag 26 september 2012
Catty
wij zijn erg tevreden van jullie diensten: zeer snelle levering en goede prijs
woensdag 26 september 2012
Daphne A
Natuurlijk wil ik u wel voorzien van feedback. Via google kwam ik op uw site terecht. Duidelijk en overzichtelijk. Het is ook fijn dat er meteen een stempelkussen bij besteld kan worden, en dat die dan ook in hetzelfde pakketje terechtkomt. Mijn stempel werd enkele dagen later bezorgd. Met veel enthousiasme heb ik deze ontvangen. Hij ziet er goed uit en gaat ongetwijfeld een poos mee. Kortom, niets dan lof. Ga vooral zo door. P.S. Het is ook heel fijn, dat bij het íets later betalen van de factuur, u niet meteen dreigt met een administratieve verhoging/incassobureau. Zoals u ongtwijfeld begrijpt, blijven dergelijke dingen wel eens liggen. Maar ik heb uw factuur ondertussen betaald. Ik zou u zeker aanraden bij vrienden.
maandag 24 september 2012
Bettina W
Prima service! Duidelijke website alleen soms wat traag. Stempel erg goed uitgevoerd waarvoor dank.
maandag 24 september 2012
Corianne de J
Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking
zondag 23 september 2012
Frank R.
Prima Goede prijs/kwaliteit-verhouding! Supersnelle levering... kortom tevreden klant!
zaterdag 22 september 2012
P. Van B.
Is goed aangekomen en ziet er goed uit.
vrijdag 21 september 2012
Rini K
Heb de bestelde stempel keurig ontvangen en voldoet prima.
vrijdag 21 september 2012
Sheryl L
Ben zeer tevreden
vrijdag 21 september 2012
K.R.
Thank you very much for the prompt service
vrijdag 21 september 2012
Anja van de R
De stempel is ontvangen. De stempel is prima. Dienstverlening ook prima.
donderdag 20 september 2012
Alwin
Beste, Super tevreden: handig systeem, goede service, goede prijs, mooi resultaat. ''k Heb dadelijk gewoon voor m''n plezier een kwartiertje zitten stempelen!
donderdag 20 september 2012
S.A.
Prima.Hartelijk dank.
donderdag 20 september 2012
gerrit
hallo zo juist de stempels ontvangen ze zien er prima uit ook het kistje ik vind dat ze het geld dik waard zijn, ook bedankt voor de snelle levering en ook leuk dat je er een persoonlijk kaartje bij heb gedaan maak het allemaal wat vriendelijker feedback 100 procent.mvg. een tevreden klant en nog een prettig weekend.
donderdag 20 september 2012
Jolande W
Onze bestelling is inderdaad snel en in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service.
woensdag 19 september 2012
Jeanine L
Onlangs heb ik een stempel bij u besteld en deze is volkomen naar wens! Het betreft een stempel met rubberen afdrukgedeelte aan een houten handvat. Ik gebruik deze stempel om in klei te drukken. Om precies te zijn, aan de onderkant van ´n schaaltje, theekopje, bordje etc. wat ik zelf maak eerst op de pottenbakkersdraaischijf. Als de klei nog enigszins vochtig is en kneedbaar, kan ik daar dus prima die stempel in afdrukken. En het is mooi leesbaar. Kortom, prima stempel.
woensdag 19 september 2012
Trea K
De bestelling is goed en snel binnen gekomen. Dank voor de goede service!
woensdag 19 september 2012
Lonneke
Ook namens mijn baas en collega, wil ik U hartelijk bedanken voor Uw goede zorgen en service.
woensdag 19 september 2012
Monique V.
Ik heb de stempel snel en goed ontvangen, de stempel ziet er mooi uit en drukt ook heel duidelijk af. Zeker aan te raden bij vrienden/bekenden
woensdag 19 september 2012
Danielle de v
Ik wil doorgeven dat ik zeer tevreden ben over het verloop en de aflevering van mijn bestelling
woensdag 19 september 2012
A. J
Wij hebben de bestelling ontvangen en zeer hier zeer tevreden mee.
maandag 17 september 2012
Josie M
Mijn laatste bestelling heb ik inderdaad in goede orde en kwaliteit ontvangen. Mijn volgende order doe ik via onlinestempel weer bestellen.
maandag 17 september 2012
Jan R
Ik ben best tevreden Heb ik er nog nodig, dan kom ik terug
maandag 17 september 2012
Sbo
Stempel met handtekening bevalt heel goed.
maandag 17 september 2012
Sharon van den B
Goed stempel, Geen klachten..
zondag 16 september 2012
G. G
Prima verlopen
vrijdag 14 september 2012
Willem de G
Over de kwaliteit van de producten, de snelheid van levering zijn wij uitermate tevereden en hebben geen klachten of verdere suggesties voor verbetering. Dank u wel!
vrijdag 14 september 2012
Ed de R
Nav uw verzoek wil ik doorgeven dat ik zeer tevreden ben over de gehele gang van zaken.
vrijdag 14 september 2012
Denise W
Ik heb de stempels binnen gekregen. Super
donderdag 13 september 2012
Ella K.
De bestelling is goed afgehandeld, we zijn tevreden over het contact met uw firma.
donderdag 13 september 2012
Marco B
Alles prima gegaan. Alleen de looptijd tussen de email dat de stempel weg was en de daadwerkelijke aanlevering was vrij lang; bijna een week!
donderdag 13 september 2012
anoniem
Stempel in goede orde ontvangen. Prima stempel in gebruik.
woensdag 12 september 2012
Marian van D
Prima service, mooi stempel
woensdag 12 september 2012
Cees van W
Bedankt voor de service
woensdag 12 september 2012
Jochem van T.
de kwaliteit voldoet zeker aan mijn eis! Het enige waar ik de fout inging was dat ik niet (meer) gewend ben om online bestellingen met een acceptgiro te betalen. Ik was dus per ongeluk vergeten te betalen. :s Ik ben dus zeer tevreden!
dinsdag 11 september 2012
Sylvia W
Wij hebben de stempels in goede orde ontvangen. Wij zijn er ook zeer tevreden mee. Bedankt.
vrijdag 7 september 2012
José de J
geen klachten, alleen een zeer positieve ervaring! Goed produkt, goede prijs, goede levertijd. Tot een volgende keer!
vrijdag 7 september 2012
Wilco P
wij zijn zeer te spreken over onlinestempels. De service was prima, snelle levering, mooie kwaliteit en goede prijs.
dinsdag 28 augustus 2012
Mark M.
Hartelijk dank voor de snelle service
dinsdag 28 augustus 2012
Hugo van P
Bedankt weer voor de goede service,
donderdag 23 augustus 2012
Leen V.
Zoals reeds eerder gemeld wil ik jullie hierbij bedanken voor een snelle, stipte en correcte uitvoering van onze bestelling. Het aankondigen van wanneer de stempel zou geleverd worden werd ook erg gewaardeerd en werd correct uitgevoerd. Heb jullie reeds als referentie doorgegeven aan onze ''Office Supplies'' verantwoordelijke om in de toekomst bestellingen voor stempels bij jullie te plaatsen. Doe zo voort! Een tevreden klant
woensdag 22 augustus 2012
Luc V.
ok en snelle levering
woensdag 22 augustus 2012
Charlotte D.
Ik ben content met mijn aankoop!
dinsdag 21 augustus 2012
Marie-Lou M.
Hartelijk dank voor de goede service.
maandag 20 augustus 2012
Ella K.
Hierbij laat ik U weten de stempels te hebben ontvangen en heel tevreden hierover te zijn, ook het contact met uw firma verloopt naar wens.
maandag 20 augustus 2012
Eric K.
Wat betreft feedback op onze bestelling. We zijn erg tevreden over de prijs en kwaliteit en ook de snelheid van leveren. Dus alles positief.
maandag 20 augustus 2012
Aart G. van B
Een prima stempel en keurig op tijd volgens afspraak ontvangen
woensdag 15 augustus 2012
Lamber V.
Order is goed uitgevoerd
dinsdag 14 augustus 2012
M. P.
De stempel werkt naar behoren. Prima
maandag 13 augustus 2012
R. W.
Heb de zending ontvangen in goede orde. stempels zijn naar opgaaf goed uitgevoerd goede prijs kwaliteit verhouding. zal u zeker aanbevelen
maandag 13 augustus 2012
Chris V.
De bestelling en de levering is voorspoedig en goed verlopen. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Ik zal zeker bij anderen jullie aanbevelen.
maandag 13 augustus 2012
Henk van A.
Hartelijk dank voor uw snelle levering. Tot de volgende opdracht
vrijdag 10 augustus 2012
Arno K.
Allemaal prima voor elkaar..
vrijdag 10 augustus 2012
Arjen L.
Heb mijn bestelling reeds goed ontvangen en ben zeer te vreden.
donderdag 9 augustus 2012
Ruud J.
Snel en goed
donderdag 9 augustus 2012
Joost G.
De bestelling en de levering is prima verlopen. Ik ben erg tevreden!! Opvallende zaken: . goed werkbare website (nadat ik heb ontdekt hoe het werkte) . supersnelle verwerking van de bestelling . prima communicatie (incl. tracking & tracing via GLS) . supersnelle levering (uit Duitsland) . exacte levering van de bestelde spullen . prima producten. Kortom: ik geef u graag de complimenten voor uw handelswijze en de producten. Als u dit continueert ben ik er van overtuigd dat u nog veel blije klanten zult krijgen en houden.
woensdag 8 augustus 2012
Lut F.
Ik ben zeer tevreden met uw geleverd product.
woensdag 8 augustus 2012
Ewout de W.
Ik ben zeer tevreden met het geleverde product en de snelheid van levering. Topwerk!
dinsdag 7 augustus 2012
Dirk T.
Ben zeer tevreden met de stempel!
dinsdag 7 augustus 2012
Leen V
Bedankt voor de snelle service! Ik zal jullie zeker aanbevelen binnen ons bedrijf.
maandag 6 augustus 2012
Hotze H.
in één zin: superservice tegen een zeer concurrerende prijs voor een uitstekend product!
maandag 6 augustus 2012
Erfan P.
ik ben tevreden met de gang van zaken. Het ging vrij snel en de kwalitiet is goed.
vrijdag 3 augustus 2012
M.J. te M.
Over mijn bestelling ben ik dik tevreden. Prima verzorgd!
vrijdag 3 augustus 2012
Regina de M.
Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben zeer tevreden met de door u afgeleverde producten en de afwikkeling van mijn bestelling.
vrijdag 3 augustus 2012
J.H. van der V.
Onlangs heb ik uw stempel met de tekst in prima staat ontvangen Heel hartelijk bedankt voor de snelle service
donderdag 2 augustus 2012
Angela van S
Wij hebben de stempels ontvangen en zijn dik tevreden over de procedure.
donderdag 2 augustus 2012
Machteld B
de stempel is goed aangekomen en ik ben zeer tevreden!
woensdag 1 augustus 2012
Lesley S.
Beste team, We are an American International company and would like to pass along our compliments for the excellent service. Not only was it extremely simple to follow the instructions on your website but the quality and quick delivery of the stamps was exactly what we were looking for. We have used other companies in the past where the product was good but there was a lengthy process for ordering and delivery. Your online site provided us with everything we needed. We will definitely be using your company again for all our future requirements. Many thanks and good luck in the future.
dinsdag 31 juli 2012
Lex N.
Het was uitstekend geregeld.
maandag 30 juli 2012
Herman H.
Alles prima verlopen.
maandag 30 juli 2012
Michael G.
dit verliep heel vlot, waarvoor dank. Ik ontving de stempel en inkt net na verlof (pas terug). D Hartelijk dank en tot de volgende keer.
donderdag 26 juli 2012
Petra B.
Wij waren zeer tevreden over de goede en vlotte afwikkeling van onze order en zullen in de toekomst wel vaker zaken gaan doen met uw bedrijf.
dinsdag 24 juli 2012
Henriette S.
Dit was onze tweede bestelling. We zijn wederom tevreden, al was dit alleen een "copy paste" van de vorige, de service was weer supersnel! Hartelijk dank hiervoor!
donderdag 19 juli 2012
Jacques H.
De stempel doet al dagelijks zijn werk in in prima kwaliteit geleverd. Dank U! Tot een volgende keer.
donderdag 19 juli 2012
Marlon de B.
Wij zijn tevreden over online stempels. Inke Illes is ons prima van dienst geweest door te helpen bij het bestelproces. Verder werkt het stempel naar behoren.
dinsdag 17 juli 2012
Alain D.
bestelling goed ontvangen, dank U
dinsdag 17 juli 2012
André van L.
Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen. Ik heb geen op- of aanmerkingen. Ik ben tevreden met uw dienstverlening.
maandag 16 juli 2012
Gert C.
Alles in goede orde ontvangen. Mischien leuk onm te weten, jullie stempels worden naar volle tevredenheid gebruikt in onze vestiging op de Filipijnen.
maandag 16 juli 2012
Ed v K.
prima
zaterdag 14 juli 2012
Samuel S
We zijn zeer tevreden over uw diensten. Snelle afhandeling, scherpe prijs!
zaterdag 14 juli 2012
Eric V.
Geachte, Ben zeer tevreden over de bestelling van de stempel. Echt: doe zo voort en nogmaals dank U wel.
vrijdag 13 juli 2012
Mieke J
De levering en afhandeling zijn prima verlopen Voor de toekomst zeker voor herhaling vatbaar
vrijdag 13 juli 2012
Danny de K.
Via de zoekmachine op internet kwamen wij bij uw bedrijf uit voor wat betreft het bestellen van een stempel. We hebben het als zéér prettig ervaren, snelle service, wanneer wij wederom stempel(s) nodig hebben zullen wij deze zeker weer bij uw bedrijf bestellen!
donderdag 12 juli 2012
Marijne E.
Wij hebben de bestelling ontvangen en wij zijn tevreden.
woensdag 11 juli 2012
Thomas O.
Ik kan niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn over jullie levering. De stempel is prachtig uitgevoerd, levering erg snel, en de prijs is scherp. Top product!
dinsdag 10 juli 2012
Eke N.
Ik heb de bestelling goed ontvangen en ben er erg blij mee! Hartelijk dank daarvoor.
woensdag 20 juni 2012
Martina W.
Ten eerste een snelle levering, klasse. Ten tweede prima website! En het product is ook uit de kunst Mooie duidelijke stempels
vrijdag 15 juni 2012
Lenie van B
Bedankt voor jullie super snelle reactie, stempel is inmiddels besteld, erg handig op deze manier!
vrijdag 15 juni 2012
Stijn Van B
Bedankt voor de vlotte en snelle service. Zo lijkt het voor ons perfect.
donderdag 14 juni 2012
Griet L
Dankuwel voor de snelle service...
dinsdag 12 juni 2012
Jurgen P.
Alles netjes verlopen, zeer snel geleverd. Goede service!
zaterdag 9 juni 2012
Linda K
Dank voor de snelle service.
vrijdag 25 mei 2012
Chaja T
Bedankt voor de prijsopgave en complimenten voor de snelle reactie. Erg prettig.
vrijdag 25 mei 2012
Norbert van O
Wat een super service, dank je wel.
zaterdag 7 april 2012
Nicole Van R.
Ik krijg zojuist de stempel binnen; helemaal super! Het telefonisch contact, de service, de snelheid van leveren en uiteraard de stempel zelf; TOP!!
donderdag 15 maart 2012
John B
De bestelling is in goede orde ontvangen. De stempels zien er goed uit! Bedankt voor de snelle levering.
donderdag 16 februari 2012
Bénine D
Hierbij willen wij u laten weten dat we zeer onder de indruk zijn van het resultaat van o.a. uw werk. Daarvoor willen we u nogmaals bedanken. Verder vond ik het bijzonder aardig hoe u meedacht met het vaststellen van de juist stempel-afmeting. Ook hiervoor mijn dank.
woensdag 15 februari 2012
Rik V. L.
Een tijd geleden heb ik een stempel besteld en ben uiterst tevreden over de kwaliteit.
vrijdag 10 februari 2012
Peter B
Hartelijk dank ! Bedankt voor de snelle service !
woensdag 8 februari 2012
G e r b e n W
vandaag kwam de vervangende stempel binnen en die is weer naar wens. Nogmaals dank voor de snelle en goede service
woensdag 8 februari 2012
BB
wij hebben het pakketje correct ontvangen, bedankt voor de goede service
dinsdag 31 januari 2012
Margot van der L.
Heb een aantal keren een stempel (Trodat - printy) of onderdelen daarvoor bij jullie besteld: snelle en correcte levering!! J
maandag 30 januari 2012
Michel ter B
Ik heb zojuist de nieuwe textplaat ontvangen, deze is prima. Bedankt voor de goede service!
dinsdag 24 januari 2012
Danny van L
Gezegd moet worden, jullie hebben snelle en goede levering !
vrijdag 13 januari 2012
Fred van H
service is tegenwoordig vaak ver te zoeken, maar jullie hebben laten zien dat het ook anders kan
woensdag 4 januari 2012
Stef B.
Daarnaast wil ik u even laten weten dat ik tot nu toe zeer tevreden ben over de kwaliteit van uw stempels.
woensdag 4 januari 2012
Stef B
Ik wil u even laten weten dat ik tot nu toe zeer tevreden ben over de kwaliteit van uw stempels.

Klantenbeoordeling4,8/5

Stempelprijzen
Prijs berekenen
Prijs berekenen
PDF- Voorbeeld
Voorbeeld werkelijke stempelgrootte in PDF Format.
Stempelechte PDF Vorschau
Productie
Voor 14:00 uur besteld - dezelfde dag nog verwerkt.
Lieferdauer der Stempel
Verzend- kosten
EUR 3.90 per bestelling.
Versandkonditionen
Betaling
Betaling op rekening. U loopt geen risico.
Zahlungskonditionen