Wat onze klanten zeggen

20182017201620152014201320122011201020092008200720062005
vrijdag 18 mei 2018
Nicole
Wij zijn zeer tevreden.
vrijdag 18 mei 2018
Emmanuel V
We zijn zeer tevreden van de stempels. Ze werken goed.
vrijdag 18 mei 2018
Arnold van D
de stempels werken geweldig bij mijn vader.
vrijdag 18 mei 2018
René K
Order goed ontvangen Zijn zeer tevreden over onlinestempels
vrijdag 18 mei 2018
Janine V
snelle service en goede kwaliteit
vrijdag 18 mei 2018
Rebekka
Ik ben erg tevreden met de stempel die ik bij jullie besteld heb. En hij werd snel geleverd, super!
dinsdag 10 april 2018
Joke
Bedankt voor de vlotte levering en service. De stempels zien er goed uit, maar we kunnen ze maar volgend weekend op onze turnshow voldoende testen. Dan weet ik meer.
dinsdag 10 april 2018
Jasper
Ik was zeer tevreden met de kwaliteit van de stempel! De print was perfect en zeer duidelijk. Stempel is stevig en kan zeker tegen een stootje. Het enige wat misschien beter kan is dat je op de website zou moeten kunnen zien hoe groot de volledige stempel is. Ik was op het eerste moment wel geschrokken van de grootte. J
dinsdag 10 april 2018
Sabine
Heel tevreden over de hele lijn, snelle service, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, stempel ziet er exact uit zoals ik het wilde.
dinsdag 10 april 2018
Hamza T
Alles in orde. Bedankt
dinsdag 10 april 2018
Kinou G
Zeer tevreden, snelle service, mooi resultaat
dinsdag 10 april 2018
David C
Alles was in orde. Snelle levering en gemakkelijke bestelling. Tot de volgende!
dinsdag 10 april 2018
Isabelle D
Alles was perfect in orde! zeer snelle levering!
dinsdag 10 april 2018
Ine V
Service is ok
dinsdag 10 april 2018
Willy D
Ik heb de stempel in goede orde ontvangen en ook de betaling uitgevoerd, Beste groeten
dinsdag 10 april 2018
Peter & Nicolette
Levering en kwaliteit perfect!
dinsdag 10 april 2018
Marc Van M
Als feedback kan ik alleen positieve reactie nalaten: de stempel was in orde en duidelijk, evenals de service en verzending.
dinsdag 10 april 2018
Karin S
Hartelijk bedankt voor efficiente medewerking van I.I. voor de realisatie van de stempel, het resultaat is heel bevredigend.
dinsdag 10 april 2018
Laurens V
Hartelijk dank voor de levering van de stempel!
dinsdag 10 april 2018
Con M
Stempel keurig ontvangen
dinsdag 10 april 2018
Marc H
Ik ben super tevreden. Mijn ontwerp was niet helemaal OK want er was teveel witruimte rond ons logo. Ik werd gecontacteerd en het ontwerp werd door jullie aangepast. Het resultaat is precies wat ik wou. De prijs van de oorspronkelijke bestelling werd ook gewoon gewijzigd, zonder dat ik er zelf moest om vragen. Prima dienstverlening.
dinsdag 10 april 2018
Glenn V
Uw bestelling is ondertussen goed aangekomen in Kinshasa, Congo DR. Wij zijn hier missionarissen die weeskinderen opvangen. Dit is de 3e stempel die we via u bestellen en opnieuw zijn we zeer tevreden van de kwaliteit. Hartelijk dank,
dinsdag 10 april 2018
Tim De B
Alles prima verlopen. Stempel toegekomen Bedankt
dinsdag 10 april 2018
Jean S
Ik apprecieerde de wens om een kwaliteitsproduct af te leveren !
dinsdag 10 april 2018
Kris Lou O
De levering volgde erg snel na de bestelling. Dankjewel. De stempels worden pas vanaf 11 juni in gebruik genomen als de apotheek verhuisd is. Een extra exemplaar wordt dra bijbesteld.
maandag 9 april 2018
Han van B
Ik ben zéér tevreden over de stempel: · Mooi scherp van afdruk · Goede inkt-kwaliteit · Zeer snelle en volledige en nette reacties en acties (ik leverde eerst een té ruw format aan) Openstaand: · Ik weet nog niet hoe lang het inkt-kussen meegaat · Was het slim geweest ook al een reserve inkt-kussen te bestellen, of droogt die dan te snel uit ?
maandag 9 april 2018
Anne M
Hartelijk dank. Zeer tevreden. Graag bestel ik in de toekomst bij u.
maandag 9 april 2018
C de L
De stempels zijn goed en mooi alleen hebben we de stempelkaartjes van verkeerd materiaal laten maken. De stempels blijven nu nat en zijn uit veegbaar. We zullen dus een keer nieuwe kaartjes moeten laten maken. Of weten jullie misschien een oplossing voor deze stomme fout van ons haha.
maandag 9 april 2018
Wijnie T
Hartelijk dank voor het verzenden van mijn stempel. Het is een geweldige stempel. Ik ben er erg blij mee.
maandag 9 april 2018
Hans G
Inmiddels heb ik mijn stempel ontvangen, naar volle tevredenheid.
maandag 9 april 2018
Suzanne S
Wij hebben onze bestelling in goede orde ontvangen. Snelle en goede service waarvoor dank!
maandag 9 april 2018
Martine L
het pakketje is net aangekomen. En de stempel is supermooi geworden! Nogmaals bedankt voor de informatie die ik kreeg en de mooie en snelle afwerking.
maandag 9 april 2018
Frieda Van E.
Wij waren zijn tevreden door de snelheid waarmee de bestelling is geleverd.
maandag 9 april 2018
Karin M
Prima in orde. Snelle levering. Helemaal tevreden.
maandag 9 april 2018
Willard R
Ik ben helemaal tevreden
maandag 9 april 2018
Joyce
Inmiddels stempels binnen. We zijn er erg blij mee.
maandag 9 april 2018
Pauline
We hebben de stempel ontvangen, en zijn zeer tevreden. Het duurde lang voor we de stempel hadden, maar dit kwam achteraf door een vertellen betaling door onze financiële afdeling.
maandag 9 april 2018
Rick W
Hetwas helemaal goed
maandag 9 april 2018
Ton H
Product ontvangen en naar tevredenheid in gebruik. Goede en snelle service waarvoor dank.
maandag 9 april 2018
Frans-jan van den B
Ze zijn SUPER!! Dank voor je antwoord en de stempels.
maandag 9 april 2018
Mira J
Zojuist heb ik de stempels ontvangen. Wat een super service en ze zien er geweldig uit!! Heel erg bedankt voor je hulp!
maandag 9 april 2018
Netty
Ontvangen !! En tevreden !
maandag 9 april 2018
Frank H
Eigenlijk heb ik geen feedback, alles is goed gegaan en de stempel ziet er netjes uit. Ik was positief verrast over de gang van zaken. Complimenten!!!!
maandag 9 april 2018
Judith S
Dank voor je mailtje. Alsof het lot ermee speelt; vanmiddag lag er een briefje van PostNL in de bus dat er woensdag een poging was gedaan tot bezorgen... we hebben dus te maken met een slordige bezorger helaas. Ik heb de stempel net bij het afhaalpunt opgehaald en hij is te gek! Dank voor de service,
maandag 9 april 2018
K. Ö
De stempels zijn prima.
maandag 9 april 2018
Jolanda G
Bij deze wil ik U laten weten dat we erg tevreden zijn over de stempels. Ze zijn netjes en duidelijk. Zoals besteld worden ze geleverd. Top !!!
maandag 9 april 2018
Gerda P
Ik ben erg tevreden met de stempels. Goede kwaliteit, service en erg snel geleverd.
zondag 8 april 2018
Marieke
Wat fijn! Heel erg bedankt voor het meedenken en mee helpen! Goeie service!
woensdag 4 april 2018
Sammy
***** Heb alles goed ontvangen en alles is naar behoren. Ook wat de levertijd betreft is alles gelopen zoals gemeld.
woensdag 4 april 2018
Kris & Hans Van der S
Alles is goed verlopen. De stempel is duidelijk en goed leesbaar. Mocht misschien iets kleiner zijn van behuizing
woensdag 4 april 2018
jan
Perfecte levering, en de betaling was ook OK.
woensdag 4 april 2018
Anoda
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Prijs en kwaliteit goed in balans.
woensdag 4 april 2018
Dorine H
Onze bestelling werd vlug en vlot geleverd. Ook de stempels zijn prima. Vriendelijke dank.
woensdag 4 april 2018
Marianne De L
Helemaal tevreden, snelle service, mooie nette stempels op tijd geleverd.
woensdag 4 april 2018
Lana
Ik ben er enorm content van.. super gedaan!!
woensdag 4 april 2018
Dimitri G
Ik heb de stempels gelukkig gevonden jullie transporteur had deze achter gelaten naast de brievenbus in de stuiken aan de staatkant, zonder enige nota achter te laten. Na 3 dagen viel mij pas het pakket op in de stuiken Doos was a volledig uiteen gevallen door de regen, des tempels waren doorweekt Gelukkig waren de stempels nog werkend. Buiten de slechte service van jullie transporteur zijn we zeer tevreden van de stempels.
woensdag 4 april 2018
Kinou G
Wij zijn tevreden van het product en de service!
woensdag 4 april 2018
Jasper F
We hebben de stempel goed ontvangen. Bedankt!
woensdag 4 april 2018
Steven B.
Prima, robuuste stempel. Voldoet aan de verwachtingen. Oogt netjes, stempelt goed.
woensdag 4 april 2018
Patricia T
Heel vlotte service Tevreden over de stempels. Indien we nog stempels wensen te bestellen doen we zeker beroep op jullie!
woensdag 4 april 2018
John De V.
geachte, ik ben zeer blij met mijn stempel en jullie zijn een aanrader snelle levering,
woensdag 4 april 2018
Patsy P
Zeer tevreden van onze bestelling. Vandaag besteld ; morgen geleverd. Super service. Bedankt.
woensdag 4 april 2018
Jaklien
Alles OK
woensdag 4 april 2018
Luc W
De levering van bestelling 72025346, de stempel en de betaling zijn beiden perfect verlopen dank daar voor
dinsdag 3 april 2018
Eric L
Is prima verlopen
dinsdag 3 april 2018
Ad van de B
Ja hoor de stempel in goede orde ontvangen en er al 1500 enveloppen mee gestempeld
dinsdag 3 april 2018
Margret
Stempel is in goede orde ontvangen.
dinsdag 3 april 2018
Marius E
Ja, ik heb de bestelling in goede orde ontvangen. Dank.
dinsdag 3 april 2018
Dana
De stempels zijn prachtig geworden. Hartelijk dank daarvoor!
dinsdag 27 februari 2018
Sebastiaan H.
Top stempels trouwens!
dinsdag 27 februari 2018
Dirk N
Wij zijn zeer tevreden over jullie service
dinsdag 27 februari 2018
Jean V
Ik ben HEEL tevreden over de stempel, kon niet beter.
dinsdag 27 februari 2018
Chrissie P
Bedankt voor de snelle service. Ik ben tevreden met mijn stempel. Zeer goede prijs ook!
dinsdag 27 februari 2018
Kjell V
Dank voor uw bevestiging. Overigens zijn ook steeds tevreden van jullie service.
dinsdag 27 februari 2018
Daan H
De stempel was een groot succes. Ik heb de stempel van mijn gezicht gebruikt als ''beloning'' voor als de leerlingen een mooi cijfer voor hun proefwerk hadden. Ze kwamen niet meer bij van het lachen! Nogmaals bedankt.
dinsdag 27 februari 2018
Lynn Van R
Ik ben in ieder geval ook tevreden van de stempels !!
dinsdag 27 februari 2018
Mirjam van den D
Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Prima stempel.
dinsdag 27 februari 2018
Monique G
Zojuist heb ik de bestelling ontvangen.
dinsdag 27 februari 2018
Hasti
Many thanks for your great service
dinsdag 27 februari 2018
Annemieke V
Ja prima! Dank
dinsdag 27 februari 2018
Paul J
Alles is in goede orde ontvangen. Ziet er goed uit. Geen probleem tot zover.
dinsdag 27 februari 2018
Björn D
De stempel heb ik in goede orde ontvangen, dank daarvoor. Het was een snelle service!
dinsdag 27 februari 2018
Carine De C
Wij hebben de stempels goed ontvangen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit ervan. Met dank.
dinsdag 27 februari 2018
Betsie de B
Vriendelijk dank voor de zeer snelle en correcte levering van ons bedrijfsstempel.
dinsdag 27 februari 2018
Jef T
De levering is inderdaad goed aangekomen waarvoor dank.
dinsdag 27 februari 2018
Dr Herman VAN B
Perfecte service, correcte en snelle levering!
dinsdag 27 februari 2018
Paul V
Beste verantwoordelijke Ik kan u alvast zeggen dat de manier waarop de stempel kan besteld worden heel OK is Het is in het begin wat zoeken naar de juiste termen of weergave Op zich is het eenvoudig om op deze manier een aanvraag te doen Meestal (ook in ons geval) is een dergelijke bestelling niet dringend en komt het niet op een dag aan Wat ook economisch een verschil maakt Als ik dan toch een minpuntje mag aanhalen was dat voor Paul Vandeven het eerder verassend was dat dit product uit Duitsland of van een Duitse firma is De verwijzing op de overschrijving maakte hem een beetje ongerust Ik begrijp Paul en hij was snel weer gerustgesteld door het feit dat de stempel OK was en dat er geen hogere prijs op de overschrijving stond Dus algemeen een score van 8
dinsdag 27 februari 2018
Herman D
Bedankt voor de super snelle afwikkeling van onze bestelling. Wij hebben de stempels in goede orde ontvangen.
dinsdag 27 februari 2018
Wilma J
We hebben onze order in goede orde ontvangen, waarvoor dank!
dinsdag 27 februari 2018
Ruben
Bedankt voor de stempels. Ze waren van goede kwaliteit en waren bijzonder snel geleverd.
dinsdag 27 februari 2018
Minet W
De stempels zijn goed ontvangen en voldoen. Bedankt.
dinsdag 27 februari 2018
Guus M
Graag wil ik reageren dat de bestelling en afhandeling van de order perfect is verlopen. Onze dank
dinsdag 27 februari 2018
Nicole E.
Klasse!! Gebruiksgemak is super, de snelheid van levering is heeeeeel snelJ
dinsdag 27 februari 2018
Richard G
Makkelijke bestelling Beetje duur Goede kwaliteit Mooi product.
dinsdag 27 februari 2018
Jan
De stempel is prima ,geweldig mooi Dankjewel
dinsdag 27 februari 2018
Giorgia R
De service was goed en ze dachten met me mee toen ik het verkeerde formaat had opgestuurd. Hielden goed contact met me en het eindresultaat is een fijne goedwerkende stempel, die ook nog eens betaalbaar was. Aanrader!
dinsdag 27 februari 2018
Martin V
Stempel netjes afgeleverd en is in gebruik zonder klachten.
dinsdag 27 februari 2018
Astrid G
We zijn zeer tevreden over de geleverde stempels.
dinsdag 27 februari 2018
Henk S
Alles in goede orde ontvangen. Zeer tevreden
dinsdag 27 februari 2018
Claudine
Super geregeld! Hartelijk dank!
dinsdag 27 februari 2018
Balie E
Wij hebben de bestelling van u ontvangen, Was prima
dinsdag 27 februari 2018
Dhr. W.O
Heb de stempels binnen, en ben zeer tevreden. Vooral dat het logo bij jullie nog in het bestand stond. Verder ben ik zeer tevreden.
dinsdag 27 februari 2018
Ria K
Stempel is na de bestelling snel bezorgd. Goede service!
dinsdag 27 februari 2018
Lia
De stempels bevallen prima. Keurig verpakt en snel geleverd.
dinsdag 27 februari 2018
Karin de V
Dank u wel ! We zijn zeer tereden over jullie service ??
dinsdag 27 februari 2018
Kevin D
pakket wel ontvangen hartelijk dank.
dinsdag 27 februari 2018
Joke de L
Zeer tevreden over de inktfilter. keurig verzorgd dus zijn we zeer tevreden
dinsdag 27 februari 2018
Julien M
De stempel is goed aangekomen, waarvoor dank,
maandag 22 januari 2018
Bram M
ik ben heel erg tevreden van de stempel en van de opvolging door jullie klantendienst! Ik zal jullie website zeker aanbevelen aan vrienden.
maandag 22 januari 2018
Geert
Perfecte service en goed advies ! Snelle levering . Bedankt
maandag 22 januari 2018
Sylvie F
Zeer vlot & zeer goed verlopen.
maandag 22 januari 2018
Hendrik B
Bestelling 17-12-2017 in goede orde en ZEER vlug ontvangen. Jammer dat de verzendkosten niet in verhouding waren.
maandag 22 januari 2018
Mieke
Tevreden, hoor. Anders zouden we al niet voor een 3de keer bij jullie betseld heebn.
maandag 22 januari 2018
Marina V
Dank je wel voor de spoedige levering van mijn stempel. Deze is precies zoals ik gehoopt had.
maandag 22 januari 2018
Sonja T
Alles prima in orde, levering conform bestelling. Dank u.
maandag 22 januari 2018
Sandra De B
Beoordeling: zeer positief Makkelijke website Vlot te bestellen Voorbeeld van bestelling zichtbaar Snelle levering
maandag 22 januari 2018
Charlotte B
Wij zijn heel tevreden
maandag 22 januari 2018
Marnix
Ik ben zeer tevreden over de adresstempel. De door de tekst ingenomen hoogte is minder dan verwacht, maar dat komt goed uit, omdat er meestal niet zo veel open ruimte is op het blad waar de stempel moet op gezet worden.
maandag 22 januari 2018
Jo K
Enkel maar positieve feedback. Goede snelle service.
maandag 22 januari 2018
Annik
Ik was zeer tevreden met mijn bestelling! En ik vond het echt super toen jullie nog een extra mailtje gedaan hebben om te zeggen dat ik nog wat extra ruimte had en dat jullie gevraagd hebben wat ik hier mee nog zou willen doen!
maandag 22 januari 2018
Helen W
Sorry dat ik zo ongeduldig was.pakketje is deze namiddag aangekomen! Ben er super blij mee, is heel mooi!!! Bedankt voor de topservice!!!
maandag 22 januari 2018
Etienne V
Ik ben zeer tevreden op zowel de levering als de kwaliteit van het product ik zal niet aarzelen om in vervolg op jullie bedrijf beroep te doen.
maandag 22 januari 2018
Elise
Ik ben zeer tevreden over jullie service, zeker omdat jullie de moeite hebben genomen mij te contacteren over de witruimte rond de afbeelding. Ook met de stempel ben ik zeer tevreden. Ik houd jullie zeker tussen mijn contacten en zal jullie zeker aanbevelen.
maandag 22 januari 2018
Jean-Pierre D
alles prima. hartelijk dank
maandag 22 januari 2018
Jan B
Bedankt voor de uitstekende service, doe zo voort .
maandag 22 januari 2018
Mariëlle O
De bestelling werd super snel geleverd maar ook de hulp tijdens het bestelproces was erg prettig. Ik had een foto in spiegelbeeld verstuurd en jullie collega heeft direct gemaild met de vraag of dit correct was. Zelfs daarna kwam ze met nog meer tips en vragen waardoor we nu volop gebruik kunnen maken van de stempel zoals we die in gedachten hadden maar zelf dus niet op papier kregen. Bedankt!!
maandag 22 januari 2018
Luc
de service is altijd optimaal, dus geen enkele kritiek
maandag 22 januari 2018
Stéphanie H
Ik ben zeer tevreden met mijn aangekochte stempel. Het aanpassen van de kleuren is een fijne tool. De levering verliep vlot. Alles was super. Indien nodig zal ik het zeker aanraden bij collega''s.
maandag 22 januari 2018
Eveline Van V
Mijn feedback: Goede, duidelijke en persoonlijke communicatie. Perfecte en snelle service. Super cool resultaat.
maandag 22 januari 2018
Kevin S
Ik ben heel tevreden.
maandag 22 januari 2018
Thomas de P
De stempel is goed toegekomen in een goed beschermende verpakking. De opdruk op de stempel om te weten in welke richting je de stempel moet houden was een leuke verrassing. Alleen is deze opdruk niet zo mooi afgewerkt. Een deel van het logo (zonder de tekst gerekend) staat er niet op. Ik heb de stempel uiteraard ook al getest en het resultaat mag er zeker zijn.
maandag 22 januari 2018
Adriaan M.
Goeie website, makkelijk bestellen, correcte info wat levering betreft. Kwaliteit stempel absoluut in orde. Veel dank, tevreden klanten hier!
maandag 22 januari 2018
Peter O
Geachte ik ben zeertevreden over alle geleverde stempels????
maandag 22 januari 2018
Els
Net zoals de vorige keer was de bestelling perfect in orde. Ik werd zelfs gecontacteerd om te laten weten dat mijn tekst op een kleinere stempel kon. Wat ik dan ook gedaan heb. Ik vind de werking van de site goed, ik kan er eigenlijk niets op aan merken om te verbeteren. Tot de volgende bestelling, Groetjes Els
maandag 22 januari 2018
Justine
Zeer tevreden over product ! Indien later nog iets nodig, kom ik zeker terug. (enkel 1 puntje van kritiek waar jullie niets kunnen aan doen...maar geef het jullie toch mee. Het pakje werd geleverd door de postbode en vermits dit niet in de brievenbus kon had die dit achter de brievenbus geplaatst.....mocht mijn collega dit niet toevallig gezien hebben wisten we nooit dat het pakje afgeleverd was en kon dit zomaar weggenomen zijn door passanten. Had het laten leveren op mijn werk ( winkel) en we waren open op dat moment dus hij kon perfect naar binnen gekomen zijn. Maar nogmaals dit is iets waar jullie niets kunnen aan doen)
maandag 22 januari 2018
Henri
Hallo, Ik ben zeer tevreden met mijn product. En hoop dat jullie mijn betaling goed ontvangen hebben. Groetjes Henri.
maandag 22 januari 2018
Sylivie W
Wij zijn zeer tevreden over onlinestempels.be. De site is zeer gemakkelijk om te gebruiken, de levertermijn is prima en de kwaliteit is zeer goed.
maandag 22 januari 2018
Helen W
Ben zeer tevreden over mijn bestelling!!! Zowel over de service, als over het ontwerp als over de verzending! Echt top!! Een aanrader!
maandag 22 januari 2018
Eli H
De stempel was volledig naar de verwachtingen. De details van het logo zijn zeer zuiver gebracht. Het kon echt niet beter. Ook de tijdspanne tussen bestelling en levering was zeer kort. Bravo!!
maandag 22 januari 2018
Sandra P
Prima afhandeling van de bestelling met mooi resultaat!
maandag 22 januari 2018
Sebastian M
Alles prima verlopen, hartelijk dank voor de stipte service !
maandag 22 januari 2018
Geert V
Perfecte service !
maandag 22 januari 2018
Monty G
Wij zijn tevreden met de geleverde producten, en met de service die eraan vooraf ging.
maandag 22 januari 2018
Truus
We waren heel blij met de stempel, maar helemaal vergeten de factuur te betalen! We hebben zojuist betaald.
maandag 22 januari 2018
Luc W
binnen twee weken hebben wij onze volgende organisatie waarbij we gebruik maken van de geleverde stempel. We kunnen eventueel later onze ervaringen meedelen. De eerste indruk is alvast positief en voor herhaling vatbaar.
maandag 22 januari 2018
M.S.
Bedankt voor de bestelling, want ik ben hier erg blij mee.
zaterdag 13 januari 2018
Gemma H
Onlangs 2 stempels bij jullie besteld. Deze zijn in goede orde ontvangen en doen het prima.
zaterdag 13 januari 2018
Ed de G
Wij hebben de stempels ontvangen , wij zijn zeer tevreden.
zaterdag 13 januari 2018
Yolanda C
Bedankt voor de snelle en goede service.
zaterdag 13 januari 2018
Yolanda C
Bedankt voor de snelle en goede service.
zaterdag 13 januari 2018
Bert
Prima, gemakkelijk te bestellen. Snel en goed geleverd. Als ik een speciaal evenement heb ga ik het zeker bestellen.
zaterdag 13 januari 2018
Truus Z
Wij zijn zeer tevreden over uw suggestie per email en de snelle goede levering!
zaterdag 13 januari 2018
Marjon B
Wij zijn zeer tevreden over de stempel. Prima verzorgd!
zaterdag 13 januari 2018
Narelle T
Hoewel er om onduidelijke reden een halve levering werd toegezonden, ben ik blij dat het alsnog zo snel mogelijk is opgelost! Mijn complimenten voor jullie nette service! De stempel is verder geheel naar wens!
zaterdag 13 januari 2018
M.A.
Hallo, product is heel goed dank u wel.
zaterdag 13 januari 2018
Ursula B
Super snelle levering & goede kwaliteit! Wij zijn tevreden!!
zaterdag 13 januari 2018
Rob van der E
Ik heb keurig een order 71819598 van u ontvangen
zaterdag 13 januari 2018
Sjoerd
Bedankt voor de snelle levering!
zaterdag 13 januari 2018
Menno V
Prima service, snel geleverd, goed van vertrouwen aangezien product voorafgaand aan betaling wordt geleverd. Hartelijk dank
zaterdag 13 januari 2018
C.G.T.
goede levering en de stempel was perfect
zaterdag 13 januari 2018
Jeanette S
Alles is prima geregeld.
zaterdag 13 januari 2018
Annemarieke G
Ik ben zeer tevreden, goede levering, goed product.
zaterdag 13 januari 2018
Olga de B
Alles prima gegaan.
zaterdag 13 januari 2018
Wanda D
Prima stempeltje voor een redelijke prijs, snel geleverd. Ik ben tevreden.
zaterdag 13 januari 2018
John de G
Wederom prima service, snelle afhandeling en verzending. Beste groet,
zaterdag 13 januari 2018
R.K.
U heeft mij goed geholpen. Ga zo door!
zaterdag 13 januari 2018
Peter J
Bedankje. IK had al eens eerder stempels bij u besteld. Maar ook deze keer weer voortreffelijk werk ne snel in huis.
zaterdag 13 januari 2018
Sandra B
Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen, ik ben tevreden over de levering en het eindresultaat.
zaterdag 13 januari 2018
Suze H
We zijn erg tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van het product is uitstekend.
zaterdag 13 januari 2018
Pieter van den B
Ik ben zeer tevreden met de bestelling bij onlinestempels.nl. Ik had de e-mail opgezocht van mijn vorige bestelling (enkele jaren geleden) en gevraagd of deze nogmaals gemaakt kon worden. Binnen enkele dagen had ik de stempels in huis. Met andere woorden TOPSERVICE!! Ga vooral zo door met jullie service!
zaterdag 13 januari 2018
Juliette B
Snelle levering, goede service.
zaterdag 13 januari 2018
Tjeerd m
bedankt de stempel is in goede orde ontvangen.
zaterdag 13 januari 2018
Albrecht W
Product goed aangekomen werkt goed ben tevreden zal dan ook volgende x bij u weer bestellen
zaterdag 13 januari 2018
TN
Nogmaals wil ik je bedanken voor de goede service en de stempel van de vorige bestelling is in goede orde aangekomen en is volledig naar wens!
zaterdag 13 januari 2018
Christine D
Alles ging prima zoals gedacht.
zaterdag 13 januari 2018
Harry V
Top! Perfect geregeld, meer dan goed, snel netjes keurig. ????????ga zo door
zaterdag 13 januari 2018
Bert en Sjoerd
Prima gegaan. Ben er blij mee.
zaterdag 13 januari 2018
Linda van D
De levering en uitvoeringen waren weer als altijd snel en prima in orde.
zaterdag 13 januari 2018
Michel van E
Stempel was bij verkeerd adres door post nl afgeleverd (nr. 25), dit hebben kunnen achterhalen en kunnen afhalen. Bedankt voor de top stempel!

Klantenbeoordeling4,8/5

Stempelprijzen
Prijs berekenen
Prijs berekenen
PDF- Voorbeeld
Voorbeeld werkelijke stempelgrootte in PDF Format.
Stempelechte PDF Vorschau
Productie
Voor 14:00 uur besteld - dezelfde dag nog verwerkt.
Lieferdauer der Stempel
Verzend- kosten
EUR 3.90 per bestelling.
Versandkonditionen
Betaling
Betaling op rekening. U loopt geen risico.
Zahlungskonditionen